Ontdek

Online Marketing Coach

Algemene header Teach Digital

Ben jij op zoek naar dé online marketing coach? Zoek niet verder. Teach Digital biedt marketing professionals die jou wegwijs kunnen maken in de wereld van online marketing. Wij faciliteren het delen van up-to-date kennis en knowhow van échte marketing toppers. Lees snel verder wat Teach Digital jou kan bieden.

Online Marketing Coach

Teach Digital is een samenwerkingsverband dat bestaat uit een select groepje (online) marketing bureaus. De professionals die hier werken stellen zich beschikbaar als online marketing coach. Met behulp van hun kennis en ervaring leren ze jou om al je online marketing doelstellingen te behalen. Je krijgt een persoonlijke online marketing coach die jou uitdaagt en helpt groeien tot een echte professionele marketeer.

Online marketing coachingstraject

Aan de hand van een online marketing coachingstraject kun jij jouw kwaliteiten als online marketeer uitbreiden en verfijnen. Teach Digital maakt gebruik van een unieke leermethodiek. Het traject bestaat namelijk uit een combinatie van online leren en coaching door professionals. Je wordt zowel aan de hand van theorie als praktijkopdrachten opgeleid tot een zelfstandige online marketeer.

Marketing Coach

Het mooie aan ons online marketing coachingstraject is dat je een persoonlijke marketing coach krijgt toegewezen. Je coach zal je wijzen op de noodzakelijke theoretische en praktische doelen, maar is tegelijkertijd ook een belangrijke sparringpartner voor je tijdens je coachingstraject. Het doel van de coach is om jou te laten groeien.

Online Marketing opleiding

Teach Digital biedt een allesomvattende online marketing opleiding. Ongeacht je huidige kennisniveau kunnen onze marketing coaches jou omtoveren tot een heuse online marketing professional.

Coachingstraject op maat

Niet iedere cursist zal op hetzelfde niveau beginnen. Ook kan het zijn dat je over specifieke onderdelen van marketing al meer weet. Zoals social media of e-mailmarketing. Daarom zijn de coachingstrajecten van Teach Digital altijd op maat gemaakt. Vind hier jouw coachingstraject op maat!

Online marketing training

De online marketing training die je bij Teach Digital geniet bestaat uit verschillende onderdelen. Hieronder lees je meer over de marketing aspecten die we tijdens jouw coachingstraject behandelen. Bekijk hier alle Online Marketing trainingen van Teach Digital!

Bedrijfstraining

In de huidige bedrijfsvoering is het steeds belangrijker om gebruik te maken van effectieve online marketing. Daarom biedt Teach Digital bedrijfstraining aan. Wij leren jou om met je bedrijf in te spelen op het online landschap, waar steeds meer klanten zich bevinden. Na het afronden van het coachingstraject kan je jouw bedrijf beter op de kaart zetten en ook online je doelstellingen behalen.

SEO training

Wil jij weten hoe je, zonder te betalen, beter zichtbaar wordt op het internet? Dit leren we je aan de hand van onze SEO training. Na het doorlopen van dit onderdeel weet jij hoe je jouw bedrijf hoger laat eindigen in de resultaten van Google en andere zoekmachines. Leer meer over de SEO training van Teach Digital.

SEA training

Aan de hand van onze SEA training leren we je hoe je met behulp van betaalde advertenties meer potentiële klanten bereikt en hoe je top-of-mind blijft bij je bestaande klanten. 

Social media training

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit het online landschap. Daarom geven we ook social media training, zodat jij goed kan bepalen welke platformen goed aansluiten bij jouw doelstellingen en hoe je deze optimaal benut. Leer meer over de Social Media training van Teach Digital.

Google Analytics training

Uiteraard wil je ook de effecten van al jouw online marketing werkzaamheden meten. Hierbij speelt Google Analytics een grote rol. Met behulp van onze Google Analytics training ben jij ervan verzekerd dat je jouw werkzaamheden continu kan blijven verbeteren. Leer meer over de SEA training van Teach Digital.

Over Teach Digital

Over ons

Teach Digital is een samenwerkingsverband van een select groepje (online) marketing bureaus. Deze bureaus beschikken over kennis en ervaring van de beste kwaliteit. Hiermee waarborgen we een effectieve coaching voor al onze cursisten. Onze coaches zijn de basis van het hoge leerrendement dat we behalen.

Onze leermethodiek

De leermethodiek van Teach Digital gaat verder waar anderen stoppen. Onze werkwijze is gebaseerd op de taxonomie van Bloom:

Het gros van de online marketingopleidingen focust zich op de eerste drie stappen binnen de taxonomie. Echter vergeten zij de belangrijkste. Het kunnen evalueren, analyseren en creëren van werkzaamheden. Doordat Teach Digital de e-learning combineert met de kennis en expertise van de partners kunnen wij dit wel. Zo worden onze cursisten theoretisch en praktisch opgeleid tot zelfstandige online marketeers. Onze werkwijze kan dit waarborgen.

Onze werkwijze is gericht op een continue vorm van leren met persoonlijke begeleiding:

Deze werkwijze dragen wij en onze partners namelijk uit. De partners bestaan uit verschillende gerenommeerde online marketingbureaus door heel Nederland.

Partners

Teach Digital bestaat uit meerdere gerenommeerde online marketing bureaus verspreid door het land. De expertise en ervaring van
onze partners maakt onze coachingstrajecten uniek en bovenal effectief. We beschikken over een up-to-date kennisbank, waardoor we altijd de meest actuele kennis kunnen delen. De partners zorgen ervoor dat cursisten de juiste keuzes maken en leren van fouten die zij al hebben gemaakt. 

Bij online marketing maak je als bedrijf gebruik van het internet en online tools om je naamsbekendheid te vergroten, je doelgroep effectief te bereiken, en uiteindelijk je diensten of producten te verkopen.
Met steeds meer mensen die gebruik maken van het internet, bereik je met alleen offline media kanalen niet je beoogde doelgroep. Daarom is het voor bedrijven belangrijk om ook online vindbaar en bereikbaar te zijn. Na het doorlopen van het coachingstraject van Teach Digital kun jij daar zelfstandig voor zorgen!
Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.
Kies jij voor Teach Digital, dan leren we je alles wat je moet weten over SEO, SEA, e-mailmarketing, social media en analytics. Daarnaast leer je dankzij onze unieke leermethode ook om je uitwerkingen te evalueren en analyseren. Door deze toevoeging in onze leermethode waarborgen we dat jij een volledig bekwame online marketeer wordt
Een online marketing bureau helpt organisaties om diensten of producten op een effectieve manier bij de klant te brengen via het online landschap. We vergroten naamsbekendheid, trekken nieuwe klanten aan en behouden oude klanten op een effectieve manier. Door online statistieken te analyseren kan er continu worden bijgestuurd om de best mogelijke resultaten te behalen.
Nog niet overtuigd?

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

"Cijfer: ruime 8, ik ben heel tevreden over de inhoud van de Academy. De interactie is ook goed."
Liesbeth Rutten testemonial
Liesbeth Rutten - Communicatie manager - IBK B.V.
"Dankzij de partnership hebben wij onze online strategie staan. De begeleiding was professioneel, effectief en praktisch."
Willem prinsen testemonial
Willem Prinsen - Group Commercial Director - Solidus Solutions
"Wat ik fijn vond aan de academy is de verhouding tussen begeleiding en self-learning. Het is fijn om op deze manier 'rugdekking' te krijgen in online marketing!"
Jacco-Roukens testimonial
Jacco Roukens - Marketeer - MisterSales
Ik wil, los van de ondersteuning bij de Google Ads werkzaamheden, een onwijs compliment maken voor jullie Academy omgeving. Wauw. Wat ziet het er strak uit, maar bovenal: wat navigeert het fijn en intuïtief. Heel gaaf wat jullie bewerkstelligd hebben! Echt heel professioneel. Complimenten!
Ilionx
Wendy Hertgers - Marketeer - ilionx
Ik ben erg tevreden over de cursus, ik heb echt het gevoel dat ik veel heb geleerd. Er is ontzettend veel gebeurd in de online marketing sinds ik mijn opleiding afronde in 2015. Dankzij de cursus van Succesfactor heb ik mijn kennis bijgeschaafd en kan ik mijn nieuwe kennis toepassen in mijn dagelijkse werk. Ik kan deze cursus met een gerust hart adviseren aan iedereen die zijn affiniteit met en kennis van online marketing wil vergroten.
Chris -
Top cursus over online marketing. De te leren stof is goed verdeeld over verschillende modules en wordt goed afgewisseld gebracht via tekst, afbeeldingen en video's. Zelfs voor mij als jurist, zonder ervaring met online marketing, was deze cursus goed te doen. De ondersteuning van coach Melvin was hierbij zeer prettig; hij heeft kennis van zaken, is zeer toegankelijk en motiveert je bij het behalen van goede resultaten.
Fieke -
Ik was op zoek naar een complete online marketing opleiding met de nadruk op SEA. Ook de intensieve persoonlijke begeleiding sprak mij erg aan. Ik ging aan de slag met mijn coach Melvin, die mij veel uitstekend advies gaf en altijd in overleg de passende aanpak voorstelde. Hierdoor was de cursus op maat gemaakt, maar toch erg uitdagend. Dankzij de interessante inhoud van de cursus en de goede tips van Melvin heb ik een goede basis om SEA specialist te worden.
Steven -