Ontdek

Online Marketing Coach

Algemene header Teach Digital

Online marketing wordt tegenwoordig steeds belangrijker in de huidige bedrijfsvoering. Met de komst van internet en sociale media komen veel traditionele mediakanalen steeds meer op de achtergrond te staan. Online is belangrijk: het Digital 2019 rapport laat zien dat mensen dagelijks gemiddeld meer dan 6 uur online spenderen.

Doordat mensen steeds meer online zijn, is het belangrijk om hier als bedrijf ook op in te spelen. Wil je je bedrijf op de kaart zetten en succesvol worden, dan zal je ook, en misschien zelfs vooral, moeten investeren in online-campagnes. Online marketing wordt nog steeds groter en biedt meer mogelijkheden dan ooit tevoren!

Waarom een Online Marketing Cursus

Een cursus die je persoonlijk helpt bij het ontwikkelen van een effectieve en praktische marketingstrategie is een goede oplossing om meer lading aan uw onderneming te geven.

Deze cursus is gebaseerd op de persoonlijke doelstellingen en de theorie die worden samengesteld en behandeld. Uiteindelijk kan jij een online marketeer worden voor jouw bedrijf!

Voordelen online marketing cursus

Voordelen van een online marketing cursus zijn dat er een professionele coach zal zijn die jou kan sturen op je persoonlijke doelen of de doelen van jouw bedrijf. Binnen deze cursus is het makkelijker om de theorie eigen te maken omdat er een coach is die ervoor zorgt dat jij het snapt. Door middel van praktijktoetsing is het direct meetbaar en kun jij met jouw coach evalueren wat er goed ging en wat er verbeterd kan worden. Deze manier van online leren, en offline coaching maakt het uniek!

Waarom een online marketing cursus van Teach Digital?

De leermethodiek van Teach Digital gaat verder waar anderen stoppen. Onze werkwijze is gebaseerd op de taxonomie van Bloom:

Het gros van de online marketingopleidingen focust zich op de eerste drie stappen binnen de taxonomie. Echter vergeten zij de belangrijkste. Het kunnen evalueren, analyseren en creëren van werkzaamheden. Doordat Teach Digital de e-learning combineert met de kennis en expertise van de partners kunnen wij dit wel. Zo worden onze cursisten theoretisch en praktisch opgeleid tot zelfstandige online marketeers. Onze werkwijze kan dit waarborgen.

Onze werkwijze is gericht op een continue vorm van leren met persoonlijke begeleiding:

Deze werkwijze dragen wij en onze partners namelijk uit. De partners bestaan uit verschillende gerenommeerde online marketingbureaus door heel Nederland.

Voordelen Teach Digital: Unieke online marketing cursus

Door onze werkwijze en partnerschappen kunnen we met een hand op ons hart zeggen dat Teach Digital een unieke leermodule voor cursisten heeft ontwikkeld. We combineren de kracht van professionals met een up-to-date opleidingsomgeving. Op die manier kunnen cursisten actiegericht opgedane theorie in de praktijk brengen, laten controleren en optimaliseren. Samen dragen we onderstaande USP’s uit: 

  • Bedrijfsgegevens intern houden; 
  • Meer inzicht in werkzaamheden;
  • Sneller kunnen schakelen;
  • Oplossing voor slechte ervaring met bureau’s;
  • Professional als back-up;
  • Een professional die meedenkt;
  • Personeel aanwezig, kennis niet;
  • Doelgericht werken; 
  • Besparing in kosten op lange termijn.
Nog niet overtuigd?

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

"Cijfer: ruime 8, ik ben heel tevreden over de inhoud van de Academy. De interactie is ook goed."
Liesbeth Rutten testemonial
Liesbeth Rutten - Communicatie manager - IBK B.V.
"Dankzij de partnership hebben wij onze online strategie staan. De begeleiding was professioneel, effectief en praktisch."
Willem prinsen testemonial
Willem Prinsen - Group Commercial Director - Solidus Solutions
"Wat ik fijn vond aan de academy is de verhouding tussen begeleiding en self-learning. Het is fijn om op deze manier 'rugdekking' te krijgen in online marketing!"
Jacco-Roukens testimonial
Jacco Roukens - Marketeer - MisterSales
Ik wil, los van de ondersteuning bij de Google Ads werkzaamheden, een onwijs compliment maken voor jullie Academy omgeving. Wauw. Wat ziet het er strak uit, maar bovenal: wat navigeert het fijn en intuïtief. Heel gaaf wat jullie bewerkstelligd hebben! Echt heel professioneel. Complimenten!
Ilionx
Wendy Hertgers - Marketeer - ilionx
Ik ben erg tevreden over de cursus, ik heb echt het gevoel dat ik veel heb geleerd. Er is ontzettend veel gebeurd in de online marketing sinds ik mijn opleiding afronde in 2015. Dankzij de cursus van Succesfactor heb ik mijn kennis bijgeschaafd en kan ik mijn nieuwe kennis toepassen in mijn dagelijkse werk. Ik kan deze cursus met een gerust hart adviseren aan iedereen die zijn affiniteit met en kennis van online marketing wil vergroten.
Chris -
Top cursus over online marketing. De te leren stof is goed verdeeld over verschillende modules en wordt goed afgewisseld gebracht via tekst, afbeeldingen en video's. Zelfs voor mij als jurist, zonder ervaring met online marketing, was deze cursus goed te doen. De ondersteuning van coach Melvin was hierbij zeer prettig; hij heeft kennis van zaken, is zeer toegankelijk en motiveert je bij het behalen van goede resultaten.
Fieke -
Ik was op zoek naar een complete online marketing opleiding met de nadruk op SEA. Ook de intensieve persoonlijke begeleiding sprak mij erg aan. Ik ging aan de slag met mijn coach Melvin, die mij veel uitstekend advies gaf en altijd in overleg de passende aanpak voorstelde. Hierdoor was de cursus op maat gemaakt, maar toch erg uitdagend. Dankzij de interessante inhoud van de cursus en de goede tips van Melvin heb ik een goede basis om SEA specialist te worden.
Steven -