Ontdek ons verhaal

Meet the team:

Wij zijn Teach Digital. Een collectief van online marketing bureaus en ervaren online marketeers. Ons doel is om jou op een zo effectief en leuk mogelijke manier op te leiden tot volwaardig online marketeer. Dit doen we met onze eigen blended learning methode: een mix van up-to-date e-learning en offline coaching. Ben jij benieuwd naar het team, dat ervoor zorgt dat jij op de best mogelijke manier kunt leren? kijk dan snel verder
Teachdigital - E-learning platform
Header meer over Teach Digital
Ons verhaal

Het onvermijdelijke moment voor elke marketing afdeling

Vroeg of laat komt iedere organisatie op het punt dat de eigen marketingkennis en -activiteiten niet genoeg lijken te zijn om succesvol te blijven. Je wilt iets nieuws opzetten, een nieuwe markt betreden of je merkt simpelweg dat het tijd is om met je marketing naar een hoger niveau te groeien. Het is nu eenmaal een veranderlijk vakgebied en stilzitten gaat je niet vooruit helpen. Maar zelfs als doorgewinterde marketeer kun je er tegenaan lopen dat je niet de juiste expertise in huis hebt om de gewenste resultaten te behalen.

Vaak kom je als organisatie dan uit bij uitbesteden. Uitbesteden aan dure marketingbureaus die lang niet altijd in de gaten hebben waar jouw bedrijf nu echt voor staat, of daar veel tijd voor nodig hebben. Toch moet het maar, want wanneer je zelf de kennis niet hebt moet je het bij een ander zoeken, toch?

Niet per se. We lijken soms te vergeten dat je juist van binnenuit je organisatie tot de beste marketing kunt komen. Met als groot voordeel dat je authentiek blijft. Want wie anders dan je eigen medewerkers weten hun diepgewortelde kennis over je product te combineren met hun hart voor de organisatie, om doelstellingen naar de praktijk te vertalen? Dat ligt anders wanneer je altijd iemand moet inhuren. Iedere keer dat je een nieuwe partij inschakelt, moet deze zich verdiepen in jouw organisatie en de bijbehorende kernwaardes. Dat is soms best frustrerend.

Zoek het dicht bij jezelf met Teach Digital

Kan het niet anders? Als het aan Teach Digital ligt wel. Wij vinden het zonde om te beginnen met uitbesteden, wanneer er zich nog veel potentie binnen je bedrijf bevindt. Wil je echt in oplossingen denken,  zoek het dan dicht bij jezelf. Door een stapje terug te doen en na te gaan waar in jouw organisatie de huidige kennis een update kan gebruiken. Want zolang jij je eigen mensen op de juiste vlakken laat groeien, pak je het probleem precies goed aan en investeer je in de toekomst van je organisatie.

Teach Digital heeft de krachten van de beste marketeers uit heel Nederland gebundeld om juist dáár een middel voor te ontwikkelen. Een middel waarmee jij de gaten met de benodigde kennis kunt vullen terwijl je zelf de touwtjes in handen houdt.

Als collectief van marketingbureaus hebben we met Teach Digital een compleet nieuw platform met unieke online marketing leertrajecten opgezet. Onze marketingprofessionals zijn allemaal actief in het werkveld, weten precies waar collega’s tegenaan lopen en daardoor lukt het om perfect afgestemde opleidingen aan te bieden. We gaan je natuurlijk niet lastigvallen met wat je al weet, maar steken al onze energie in jouw actuele behoeftes. Met een mix van sterke praktijkopdrachten en offline coaching van onze ervaringsdeskundigen, brengen we jou op een leuke manier waar je wilt komen. En wat je leert, is altijd up to date en direct toepasbaar in jouw dagelijkse werk. Een garantie voor succes dus!

Klinkt ambitieus? Dat is precies de bedoeling. Door constant in te spelen op de actuele behoeftes en van eigen en andermans fouten te leren, helpt Teach Digital elke marketeer verder.

Meet the team

Meet Olav

Olav Wolters, Teach Digital
Hi ik ben Olav,
Mede-eigenaar bij Teach Digital en dagelijks verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe succesvolle samenwerkingen. Dit kan zijn met klanten, maar ook met nieuwe partners. Samen met mijn vriendin Judith en hond Ted woon ik in Deventer. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wielrennen of om met vrienden te genieten van een biertje in onze mooie binnenstad. Online resultaat behalen is waar ik energie van krijg. Ik ben erg trots op het feit dat we dagelijks ondernemers helpen om online marketing in te zetten met Teach Digital, samen met onze partners.

Meet Nick

Nick Nikkels, Teach Digital
Hi ik ben Nick,
Waar mijn passie voor online marketing vandaan komt? De consument staat centraal! Content en advertenties worden afgestemd op het gedrag van de consument en alles is meetbaar. Het resultaat: Relevante advertenties, sublieme content, een ultieme gebruikerservaring en dus een tevreden klant. Daarom vind ik Teach Digital een perfecte oplossing. Hierin komt mijn passie voor online marketing echt tot zijn recht, en help ik tegelijkertijd cursisten en partners met het behalen van hun doelen! Naast werk houd ik ervan om met vrienden te genieten in de binnenstad.

Meet Bradley

Olav Wolters, Teach Digital
Hi ik ben Bradley,
Projectleider en coach bij Teach Digital. Dagelijks ben ik bezig met het vervullen van de wensen van onze cursisten en partners. De meeste energie behaal ik uit het begeleiden van onze Academy cursisten, het geven van presentaties of gastlessen en het behalen van resultaten. Mijn motto is dan ook ‘Het werk dat ik morgen oplever moet beter zijn dan vandaag’. Ook ben ik samen met mijn vriendin woonachtig in het mooie Deventer. Verder houd ik ervan om te genieten met vrienden. Zie ik je binnenkort bij ons op kantoor?

Meet Thom

Thom Treurniet, Teach Digital
Hi ik ben Thom,
Online Marketeer, Content Editor SEO & SEA en verantwoordelijk voor de online strategie van Teach Digital. Ik vind resultaatgerichtheid erg belankrijk. Daarom vind ik de werkwijze van Teach Digital perfect bij mij passen! Ik hou van uitdagingen en die zal ik dus ook altijd opzoeken. Ik woon in het centrum van Deventer en geniet in mijn vrije tijd met vrienden van de binnenstad. Ik hoop je snel te ontmoeten binnenkort!

Meet Jelmer

Olav Wolters, Teach Digital
Hi ik ben Jelmer,
Marketeer bij Teach Digital en verantwoordelijk voor het beheren van onze Academy. In mijn vrije tijd houd ik van bootcamp, zwemmen en een speciaalbiertje met vrienden op het terras! Ik ben er erg trots op dat ik dagelijks cursisten bedien door de academy te beheren, en het schrijven van interessante blogartikelen.

Kom in contact

Benieuwd wat Teach Digital voor jou kan betekenen?

Olav Wolters
Olav Wolters Eigenaar

Uniek en geschikt voor alle branches

Samen met onze partners doen wij er alles aan om van jou een online marketing expert te maken! In deze korte video leggen wij uit hoe wij ons avontuur aangaan.

Nog niet overtuigd?

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

"Cijfer: ruime 8, ik ben heel tevreden over de inhoud van de Academy. De interactie is ook goed."
Liesbeth Rutten testemonial
Liesbeth Rutten - Communicatie manager - IBK B.V.
"Dankzij de partnership hebben wij onze online strategie staan. De begeleiding was professioneel, effectief en praktisch."
Willem prinsen testemonial
Willem Prinsen - Group Commercial Director - Solidus Solutions
"Wat ik fijn vond aan de academy is de verhouding tussen begeleiding en self-learning. Het is fijn om op deze manier 'rugdekking' te krijgen in online marketing!"
Jacco-Roukens testimonial
Jacco Roukens - Marketeer - MisterSales
Ik wil, los van de ondersteuning bij de Google Ads werkzaamheden, een onwijs compliment maken voor jullie Academy omgeving. Wauw. Wat ziet het er strak uit, maar bovenal: wat navigeert het fijn en intuïtief. Heel gaaf wat jullie bewerkstelligd hebben! Echt heel professioneel. Complimenten!
Ilionx
Wendy Hertgers - Marketeer - ilionx
Ik ben erg tevreden over de cursus, ik heb echt het gevoel dat ik veel heb geleerd. Er is ontzettend veel gebeurd in de online marketing sinds ik mijn opleiding afronde in 2015. Dankzij de cursus van Succesfactor heb ik mijn kennis bijgeschaafd en kan ik mijn nieuwe kennis toepassen in mijn dagelijkse werk. Ik kan deze cursus met een gerust hart adviseren aan iedereen die zijn affiniteit met en kennis van online marketing wil vergroten.
Chris -
Top cursus over online marketing. De te leren stof is goed verdeeld over verschillende modules en wordt goed afgewisseld gebracht via tekst, afbeeldingen en video's. Zelfs voor mij als jurist, zonder ervaring met online marketing, was deze cursus goed te doen. De ondersteuning van coach Melvin was hierbij zeer prettig; hij heeft kennis van zaken, is zeer toegankelijk en motiveert je bij het behalen van goede resultaten.
Fieke -
Ik was op zoek naar een complete online marketing opleiding met de nadruk op SEA. Ook de intensieve persoonlijke begeleiding sprak mij erg aan. Ik ging aan de slag met mijn coach Melvin, die mij veel uitstekend advies gaf en altijd in overleg de passende aanpak voorstelde. Hierdoor was de cursus op maat gemaakt, maar toch erg uitdagend. Dankzij de interessante inhoud van de cursus en de goede tips van Melvin heb ik een goede basis om SEA specialist te worden.
Steven -
Het kan ook anders Ontdek Teach Digital tijdens een demo