Ontdek Teach Digital

Een online marketing opleiding met:

Wij zijn Teach Digital. Een collectief van online marketing bureaus en ervaren online marketeers. Ons doel is om jou op een zo effectief en leuk mogelijke manier op te leiden tot volwaardig online marketeer. Dit doen we met onze eigen blended learning methode: een mix van up-to-date e-learning en offline coaching.
Teachdigital - E-learning platform
Header meer over Teach Digital
Animatie links op wat maakt teach digital uniek
Effectief leren

Blended learning als drijfveer

Het klinkt niet alleen interessant, het werkt ook nog eens effectief. Met blended learning brengen we het beste van de online en offline mogelijkheden bij elkaar. De combinatie van e-learning en praktijkopdrachten met offline coaching zorgt ervoor dat je kennis direct toepast in de praktijk. Zo bereik je effectief jouw online marketing doelen!

(Up-to-date) kennis is macht

Leer van specialisten

Nog een voordeel van Teach Digital. Wij werken met online marketing bureaus door heel Nederland, dus ver reizen of alles digitaal doen is verleden tijd. Er staat altijd wel een specialist voor je klaar in jouw omgeving!

Alle bureaus van Teach Digital handelen vanuit jarenlange ervaring en hebben zich dubbel en dwars bewezen binnen de verschillende facetten van online marketing. Daarnaast zijn onze coaches zelf actief als online marketeer en dus constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Waar je bij andere e-learnings of trainingen genoegen moet nemen met coaches die zelf al niet meer actief zijn in het werkveld, kunnen wij garanderen dat je altijd met de laatste technieken werkt.

Animatie rechts op over Teach Digital pagina

Ontdek het coachingstraject van Teach Digital

Al 1000 cursisten gingen je voor
Teach Digital scoort gemiddeld een 9,3
Gegarandeerd nieuwe ervaring
24/7 de nieuwste ontwikkelingen
Footer afbeelding wat is Teach Digital
Ontdek het grootste online marketing netwerk van Nederland

Een netwerk bestaande uit de allerbeste online marketing bedrijven

Wij geloven dat bedrijven succesvoller kunnen worden door online marketing toegankelijk te maken. Daarom faciliteren wij het delen van kennis en knowhow van professionals.

Een greep uit onze partners:
Nog niet overtuigd?

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Ik ben erg tevreden over de cursus, ik heb echt het gevoel dat ik veel heb geleerd. Er is ontzettend veel gebeurd in de online marketing sinds ik mijn opleiding afronde in 2015. Dankzij de cursus van Succesfactor heb ik mijn kennis bijgeschaafd en kan ik mijn nieuwe kennis toepassen in mijn dagelijkse werk. Ik kan deze cursus met een gerust hart adviseren aan iedereen die zijn affiniteit met en kennis van online marketing wil vergroten.
Chris -
Top cursus over online marketing. De te leren stof is goed verdeeld over verschillende modules en wordt goed afgewisseld gebracht via tekst, afbeeldingen en video's. Zelfs voor mij als jurist, zonder ervaring met online marketing, was deze cursus goed te doen. De ondersteuning van coach Melvin was hierbij zeer prettig; hij heeft kennis van zaken, is zeer toegankelijk en motiveert je bij het behalen van goede resultaten.
Fieke -
Ik was op zoek naar een complete online marketing opleiding met de nadruk op SEA. Ook de intensieve persoonlijke begeleiding sprak mij erg aan. Ik ging aan de slag met mijn coach Melvin, die mij veel uitstekend advies gaf en altijd in overleg de passende aanpak voorstelde. Hierdoor was de cursus op maat gemaakt, maar toch erg uitdagend. Dankzij de interessante inhoud van de cursus en de goede tips van Melvin heb ik een goede basis om SEA specialist te worden.
Steven -
Ik wil, los van de ondersteuning bij de Google Ads werkzaamheden, een onwijs compliment maken voor jullie Academy omgeving. Wauw. Wat ziet het er strak uit, maar bovenal: wat navigeert het fijn en intuïtief. Heel gaaf wat jullie bewerkstelligd hebben! Echt heel professioneel. Complimenten!
Wendy Hertgers - Marketeer - ilionx
"Wat ik fijn vond aan de academy is de verhouding tussen begeleiding en self-learning. Het is fijn om op deze manier 'rugdekking' te krijgen in online marketing!"
Jacco-Roukens testimonial
Jacco Roukens - Marketeer - MisterSales
"Cijfer: ruime 8, ik ben heel tevreden over de inhoud van de Academy. De interactie is ook goed."
Liesbeth Rutten testemonial
Liesbeth Rutten - Communicatie manager - IBK B.V.
"Dankzij de partnership hebben wij onze online strategie staan. De begeleiding was professioneel, effectief en praktisch."
Willem prinsen testemonial
Willem Prinsen - Group Commercial Director - Solidus Solutions
Het kan ook anders Ontdek Teach Digital tijdens een demo met een online marketeer.