Over ons.

Algemene header Teach Digital

Ontstaan

Teach Digital is ontstaan vanuit een online marketing bureau die zag dat er veel vraag is ontstaan vanuit de markt om online marketing te insourcen. Vanaf het begin wilde Teach Digital helpen met het vergaren van deze kennis. Zo ontstond er een kennisbank die altijd actueel en up-to-date is. Na verloop van tijd is er een unieke leermethodiek ontwikkeld waardoor Teach Digital niet enkel meer een kennisbank was, maar een compleet coachingstraject. In dit traject bieden wij complete en persoonlijke ondersteuning aan in samenwerking met partnerbureaus en hun kennis en expertise. Samen zetten wij persoonlijke en praktijkgerichte doelen op zodat het hoogste leerrendement haalbaar is!

Missie & Visie

Wij leveren de online marketing kennis van morgen. Vandaag. Dit doen wij door toegankelijke, praktische en actuele e-learning te combineren met coaching door ervaren online marketeers.

Daarom geloven wij dat bedrijven succesvoller kunnen zijn in een wereld vol digitalisering, door online marketing toegankelijk te maken!

Ik ben Olav, mede-eigenaar bij Teach Digital en dagelijks verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe succesvolle samenwerkingen. Dit kan zijn met klanten, maar ook met nieuwe partners.

Samen met mijn vriendin Judith en hond Ted woon ik in Deventer. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wielrennen of om met vrienden te genieten van een biertje in onze mooie binnenstad.

Online resultaat behalen is waar ik energie van krijg. Op 15-jarige leeftijd begon ik met het inzetten van online kanalen om geld te verdienen. Dit heeft mij nooit meer losgelaten en daarom ben ik erg trots dat we dagelijks ondernemers helpen om online marketing in te zetten met Teach Digital en onze partners.

Olav Wolters succesfactor
Nick Nikkels Teach Digital

Waar mijn passie voor online marketing vandaan komt? De consument staat centraal! Content en advertenties worden afgestemd op het gedrag van de consument en alles is meetbaar. Het resultaat: Relevante advertenties, spraakmakende content, een ultieme gebruikerservaring en dus een tevreden klant.

Hi! Ik ben Bradley, projectleider en coach bij Teach Digital. Dagelijks ben ik bezig met het vervullen van de wensen van onze partners.

De meeste energie behaal ik uit het begeleiden van onze Academy cursisten, het geven van presentaties/gastlessen en het behalen van resultaten. Mijn motto is dan ook ‘Het werk dat ik morgen oplever moet beter zijn dan vandaag’.

Ook ben ik sinds dit jaar samen met mijn vriendin woonachtig in het mooie Deventer, maar opgegroeid in het naastgelegen Olst.

Wanneer je met niet kunt bereiken op kantoor zit ik waarschijnlijk op het terras, ben ik met vrienden, maak ik een ommetje of bezoek ik een (voor mij) nog onbekende stad.

Zie ik je binnenkort bij ons op kantoor?

Bradley Schoemaker Teach Digital
Thom Treurniet Teach Digital

Ik ben Thom, Online Marketeer en Content Editor SEO/SEA bij Teach Digital. Ik vind resultaatgerichtheid erg belankrijk. Daarom vind ik de werkwijze van Teach Digital perfect bij mij passen! Ik hou van uitdagingen en die zal ik dus ook altijd opzoeken.

Nog niet overtuigd?

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Ik wil, los van de ondersteuning bij de Google Ads werkzaamheden, een onwijs compliment maken voor jullie Academy omgeving. Wauw. Wat ziet het er strak uit, maar bovenal: wat navigeert het fijn en intuïtief. Heel gaaf wat jullie bewerkstelligd hebben! Echt heel professioneel. Complimenten!
Wendy Hertgers - Marketeer - ilionx
"Wat ik fijn vond aan de academy is de verhouding tussen begeleiding en self-learning. Het is fijn om op deze manier 'rugdekking' te krijgen in online marketing!"
Jacco-Roukens testimonial
Jacco Roukens - Marketeer - MisterSales
"Cijfer: ruime 8, ik ben heel tevreden over de inhoud van de Academy. De interactie is ook goed."
Liesbeth Rutten testemonial
Liesbeth Rutten - Communicatie manager - IBK B.V.
"Dankzij de partnership hebben wij onze online strategie staan. De begeleiding was professioneel, effectief en praktisch."
Willem prinsen testemonial
Willem Prinsen - Group Commercial Director - Solidus Solutions
Heb je behoefte aan persoonlijk contact? Neem contact op met iemand uit ons team en laat je verassen door de mogelijkheden