Wat is Teach Digital?

Eén platform voor online marketing met

Teach Digital is een collectief van online marketing bureaus uit heel Nederland met het doel om jouw online marketing kennis te ontwikkelen en te vergroten. Door te leren van fouten die anderen maken en dankzij de ervaring van onze eigen specialisten weten we, beter dan wie dan ook, hoe we jou optimaal kunnen ondersteunen. Ontdek onze leertrajecten of lees verder en kom meer te weten over Teach Digital.
Teachdigital - E-learning platform
Wat is Teach Digital
Uniek en geschikt voor alle branches

Een concrete uitleg in minder dan twee minuten.

Samen met onze partners doen wij er alles aan om van jou een online marketing expert te maken!

In deze korte video leggen we je precies uit hoe we samen het avontuur aangaan.
Check!

Krijg direct toegang tot een complete kennisbank met waardevolle content.

Deze kennisbank wordt dagelijks gecheckt op actualiteit en alle nieuwste ontwikkelingen worden direct toegevoegd. Je leert dus altijd up-to-date.
Check!

Vergroot de waarde binnen je eigen bedrijf met officiële certificaten.

Na ieder examen die je succesvol aflegt, ontvang je een officieel certificaat.
Check!

Word tijdens je leertraject begeleid door specialisten in Online Marketing.

Onze partners beschikken allemaal over verschillende specialisaties die jou kunnen helpen om en expert te worden in de wereld van online marketing.
Wat is Teach Digital
Effectief leren

Teach Digital trainingen volgens ‘Blended Learning’ methode

De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens, maar tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou 'the best of both worlds'!

Bij Teach Digital krijg je geen standaard traject voorgeschoteld. Ontdek wat ons uniek maakt!

Gericht op jou

Bij Teach Digital staat jouw ontwikkeling centraal

Jouw ontwikkeling staat bij ons op één, maar we behandelen je niet als nummer. Integendeel: jouw coach zorgt voor praktijkopdrachten en e-learnings die aansluiten bij jouw behoeftes zodat je altijd relevante opdrachten uitvoert. Daarnaast gaan de trainingen altijd door omdat ze 1-op-1 zijn; alles voor een effectieve en persoonlijke ontwikkeling!

Animatie links op wat maakt teach digital uniek
Wat is Teach Digital
Wij lopen nooit achter

Up-to-date e-learning

Onze coaches helpen je op weg met (strategische) adviezen en beoordelen je werkzaamheden, zo weet je altijd precies waar je aan toe bent. Behalve 1-op-1 coaching heeft de e-learning een centrale rol in onze coachingstrajecten. Ons team werkt wekelijks aan het uitbreiden en bijwerken van content om de kennisbank up-to-date te houden. Dit doen we aan de hand van het online marketing nieuws en feedback die we van jou en de coaches ontvangen. We horen graag wat jij vindt!

Al 1000 cursisten gingen je voor
Teach Digital scoort gemiddeld een 9,3
Gegarandeerd nieuwe ervaring
24/7 de nieuwste ontwikkelingen
Teach Digital
Ontdek het grootste online marketing netwerk van Nederland

Een netwerk bestaande uit de allerbeste online marketing bedrijven

Wij geloven dat bedrijven succesvoller kunnen worden door online marketing toegankelijk te maken. Daarom faciliteren wij het delen van kennis en knowhow van professionals.

Een greep uit onze partners:
Nog niet overtuigd?

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

"Cijfer: ruime 8, ik ben heel tevreden over de inhoud van de Academy. De interactie is ook goed."
Liesbeth Rutten testemonial
Liesbeth Rutten - Communicatie manager - IBK B.V.
"Dankzij de partnership hebben wij onze online strategie staan. De begeleiding was professioneel, effectief en praktisch."
Willem prinsen testemonial
Willem Prinsen - Group Commercial Director - Solidus Solutions
"Wat ik fijn vond aan de academy is de verhouding tussen begeleiding en self-learning. Het is fijn om op deze manier 'rugdekking' te krijgen in online marketing!"
Jacco-Roukens testimonial
Jacco Roukens - Marketeer - MisterSales
Ik wil, los van de ondersteuning bij de Google Ads werkzaamheden, een onwijs compliment maken voor jullie Academy omgeving. Wauw. Wat ziet het er strak uit, maar bovenal: wat navigeert het fijn en intuïtief. Heel gaaf wat jullie bewerkstelligd hebben! Echt heel professioneel. Complimenten!
Ilionx
Wendy Hertgers - Marketeer - ilionx
Ik ben erg tevreden over de cursus, ik heb echt het gevoel dat ik veel heb geleerd. Er is ontzettend veel gebeurd in de online marketing sinds ik mijn opleiding afronde in 2015. Dankzij de cursus van Succesfactor heb ik mijn kennis bijgeschaafd en kan ik mijn nieuwe kennis toepassen in mijn dagelijkse werk. Ik kan deze cursus met een gerust hart adviseren aan iedereen die zijn affiniteit met en kennis van online marketing wil vergroten.
Chris -
Top cursus over online marketing. De te leren stof is goed verdeeld over verschillende modules en wordt goed afgewisseld gebracht via tekst, afbeeldingen en video's. Zelfs voor mij als jurist, zonder ervaring met online marketing, was deze cursus goed te doen. De ondersteuning van coach Melvin was hierbij zeer prettig; hij heeft kennis van zaken, is zeer toegankelijk en motiveert je bij het behalen van goede resultaten.
Fieke -
Ik was op zoek naar een complete online marketing opleiding met de nadruk op SEA. Ook de intensieve persoonlijke begeleiding sprak mij erg aan. Ik ging aan de slag met mijn coach Melvin, die mij veel uitstekend advies gaf en altijd in overleg de passende aanpak voorstelde. Hierdoor was de cursus op maat gemaakt, maar toch erg uitdagend. Dankzij de interessante inhoud van de cursus en de goede tips van Melvin heb ik een goede basis om SEA specialist te worden.
Steven -
Het kan ook anders Ontdek onze leertrajecten en ontwikkel jezelf tot volwaardig online marketeer