Voeg je bij het grootste online marketing netwerk van Nederland

Word partner.

Algemene header Teach Digital
Word partner Teach Digital is een samenwerkingsverband van een select groepje (online) marketing bureaus. Deze bureaus beschikken over de kennis en ervaring om cursisten op te leiden op het gebied van online marketing. Zij zijn de basis van het hoge leerrendement dat we behalen.

Heeft jouw bureau de ervaring en expertise die nodig is om onze deelnemers online succesvol te maken? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Sluit je bij ons aan!

Breid je netwerk uit

Meld je aan als partner en krijg toegang tot het grootste online marketing netwerk van Nederland

Wij geloven dat door online marketing toegankelijk te maken, bedrijven succesvoller kunnen zijn in een wereld vol digitalisering. Daarom faciliteren wij het delen van kennis en knowhow van professionals.

Word partner
Benieuwd naar een partnership met Teach Digital?

Onze partners aan het woord.

Met onze opleidingen leveren wij complete E-Learning studies, krijg je 1-op-1 coaching van ervaren marketing professionals en ga je direct opdrachten in de praktijk toepassen. Als extra ontvang je wekelijks in de leeromgeving de laatste digitale trends.
Joosje Bellaart
Joosje Bellaart - Account Manager
Theorie en ervaring komen samen in de cursus van Teach Digital en de bijbehorende begeleiding. Hiermee kunnen we bedrijven garanderen dat ze op de juiste wijze aan hun groei werken.
herbert RAM Marketing
Herbert Bultema - Online Marketing Consultant
De theorie van de Teach Digital-academy in combinatie met opleiding & begeleiding van onze senior digital marketeers zorgt ervoor dat iedere marketing- en communicatiemedewerker ook digitaal goed beslagen ten ijs komt.
Jeroen Bos Leadlogic
Jeroen Bos - Eigenaar
We communiceren inmiddels in een digitale wereld. DeOnlineStrateeg.nl ondersteunt bedrijven en organisaties met die communicatie. DeOnlineStrateeg.nl is een full-service bureau dat samenwerkt met verschillende professionals. De online marketing opleiding past perfect in ons straatje.
Martin Koekenberg - Eigenaar
Dankzij de online marketing academy breiden we, op eenvoudige wijze, onze diensten uit. En doordat we nu niet alleen werkzaamheden uitvoeren, maar ook coachen, worden we meer en meer gezien als strategisch partner!
Olav Wolters succesfactor
Olav Wolters - eigenaar
"Dankzij Teach Digital hebben wij inmiddels talloze mensen gecoacht naar hun behoefte om zich te ontwikkelen in Online Marketing."
Bart Pronk Boosrtz
Bart Pronk - Digital Marketeer
"Door Teach Digital zijn wij in staat om mensen hun doelen omtrent online marketing zo snel en gemakkelijk mogelijk te behalen."
Peter Buro3
Peter Leenen - Digital Marketeer