Automotive marketing

De klantreis van mensen die op zoek zijn naar een auto is uniek. Binnen korte tijd surfen mensen bewust naar websites van verschillende merken. Soms van bekende namen, soms van particulieren, maar vaak ook gewoon de eerste link of advertentie die verschijnt. Hoe zorg je in een bijzondere markt als deze dan toch voor klantenbinding? De juiste marketingstrategie brengt je een heel eind op weg.
Bekijk leertrajecten
Automotive marketing Teach Digital

Online marketing voor de automotive branche

Ben je zelf actief in de automotive? Dan is online marketing cruciaal voor jou. Hiermee zorg je dat die ideale auto vanzelf bij de klant terechtkomt. Daar hoeven zij weinig meer voor te doen: ze komen simpelweg jouw advertentie of link als eerste tegen.

Waarom online marketing voor de automotive branche

Het aanbod aan voertuigen groeit gestaag. Juist daarom is je verdiepen in online marketing trends voor de automotive branche geen overbodige luxe. Je wil direct zichtbaar worden voor de klant. En dan wel op de juiste manier en op het juiste moment.

Voorbeelden van online marketing uit de automotive

Er gebeurt al een hoop in de online automotive marketing. Dat zien we ook terug in Google. Zoek bijvoorbeeld eens op “Audi A3 kopen”. Wat opvalt in de zoekresultaten is dat niet Audi zelf, maar allerlei automotive marketplaces hoog scoren. Daarnaast blijkt dat deze branche veel werkt met advertenties.

Online marketing zelf uitvoeren

Wil je ook bovenaan Google staan? Maak dan zelf een goede website, Google Ads en socialmediaposts. Na een intensieve online marketing training heb je alle kennis in huis voor de weg naar online succes. Heb je interesse in zo’n training? Dan ben je bij Teach Digital aan het juiste adres.

Ontdek Teach Digital

Bij Teach Digital vinden we het belangrijk dat de automotive branche weet hoe online marketing werkt. Ook daarom bieden we verschillende cursussen en trainingen aan.

Waarom Teach Digital?

Tijdens een leertraject van Teach Digital weet je waar je aan toe bent. We helpen met het opzetten van een marketingstrategie en geven je persoonlijke praktijkopdrachten. Zo pas je de nieuwe kennis direct op jouw bedrijf toe!

Leertrajecten

Alle leertrajecten van Teach Digital werken met een-op-eencoaching. We hebben een breed scala aan opties: van volledige socialmedia-opleiding tot Google Ads training of socialmediacursus. Bekijk hier de leertrajecten van Teach Digital.

Online Marketing opleiding

Wil jij aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na deze opleiding ben jij in staat om een succesvolle online strategie uit te werken, op te zetten en te beheren.

Google Ads training

Wil jij winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Google Ads.

Social Media training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Social Media (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Social Media.

SEO training

Wil jij topposities behalen in Google, maar mis je de basiskennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Heb je vragen?

Neem contact op met Bas!

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters Eigenaar

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe een coachingstraject bij Teach Digital eruit ziet!

 

 

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.