Marketing in de politiek

Marketing in de politiek is nodig om het publiek jouw verhaal te vertellen en jezelf neer te zetten als partij of organisatie. Een duidelijke trend is dat marketing steeds meer online plaatsvindt en daarom is het belangrijk dat je jouw online marketing skills up to date houdt. Teach Digital draagt daar graag aan bij! Lees verder en ontdek de mogelijkheden van online marketing in de politiek.
Bekijk leertrajecten
Marketing in de politiek

Online marketing in de politiek

Online marketing omvat alle online activiteiten om jouw boodschap over te brengen op de doelgroep. Binnen de politiek zijn er tal van mogelijkheden om met behulp van online marketing zichtbaar te zijn bij de juiste mensen. Denk aan een pakkende campagnevideo als advertentie op platformen zoals Youtube en Instagram. Met Google kun je vervolgens specifieke informatie over het bereik bekijken, die je kunt gebruiken om nog beter in te spelen op je doelgroep.

Waarom Online marketing in de politiek

Jouw doelgroep is steeds meer online te vinden en dus moet jij daar ook aanwezig zijn. Online marketing in de politiek is daarvoor dé manier. Mensen gaan tegenwoordig zelf op zoek naar informatie en met online marketing kun je ervoor zorgen dat ze dan relevante content te zien krijgen. En zorg je ook al voor genoeg aantrekkelijke content op social media? Teach Digital leert je de handigste tips en tricks door middel van online marketing leertrajecten.

Voorbeelden van Online marketing in de politiek

In tijden van campagnevoering en verkiezingen wordt online marketing in de politiek volop toegepast. Het is dan nauwelijks mogelijk om je online te begeven zonder berichten of advertenties tegen te komen van bekende partijen, zoals de DD6 of de VVD. Overal zijn ze zichtbaar en brengen ze hun boodschap over met video’s, stories en andere uitingen. Ook voor jou is het mogelijk om jezelf online nog sterker neer te zetten, zonder dat je daar bergen met geld voor nodig hebt. Bij Teach Digital leer je alles wat je daarvoor wél nodig hebt.

Online marketing zelf uitvoeren

Wil je graag zelf online marketing in de politiek kunnen uitvoeren? Een begrijpelijke ambitie, door te investeren in je eigen kennis hoef je immers geen dure marketingbureaus meer in te huren. Je moet alleen nog wel ergens beginnen met het opdoen van de benodigde kennis. Teach Digital biedt daarvoor de perfecte oplossing. Wij kunnen je alles leren over de wereld van online marketing, dus ook als het gaat om politiek. Weten wat we concreet voor jou kunnen doen? Neem contact op!

Ontdek Teach Digital

Teach Digital biedt de passende oplossing voor iedereen die zelfstandig aan de slag wil met online marketing in de bouw. Als collectief van verschillende marketingbureaus uit heel Nederland beschikken we over genoeg kennis en middelen om jouw te helpen je online marketing doelen te bereiken. We ondersteunen je met persoonlijke coaching en gerichte leertrajecten. Meer weten? Neem direct contact op!

Waarom Teach Digital

Bij Teach Digital kun je echt een persoonlijke benadering verwachten. Niet alleen omdat we je aan een één-op-één coach koppelen, maar ook omdat we het gekozen leertraject naar jouw wens kunnen inrichten. Wil je pakkende online marketing advertenties of een originele social media campagne kunnen opzetten voor jouw bouwbedrijf? Geen probleem, wij zorgen voor dat je de juiste bouwstenen krijgt om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan.

Leertrajecten

Ons aanbod is groot, je kunt kiezen uit verschillende leertrajecten die we vervolgens toespitsen op online marketing in de bouw. De verschillende trajecten focussen zich op SEO, SEA en Social media. Daarnaast kun je ervoor kiezen een complete online marketing opleiding te doen. Jij geeft aan wat je belangrijk vindt en wat jouw doelen zijn en je persoonlijke coach regelt praktijkgerichte opdrachten en relevante theorie.

Online Marketing opleiding

Wil jij aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na deze opleiding ben jij in staat om een succesvolle online strategie uit te werken, op te zetten en te beheren.

Google Ads training

Wil jij winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Google Ads.

Social Media training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Social Media (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Social Media.

SEO training

Wil jij topposities behalen in Google, maar mis je de basiskennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Heb je vragen?

Neem contact op met Bas!

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters Eigenaar

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe een coachingstraject bij Teach Digital eruit ziet!

 

 

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.