Teach Digital

Omscholen tot online marketeer

Wil je je carrière een wending geven en aan de slag gaan in een andere sector? Of ben je op zoek naar werk, maar mis je nog de juiste opleiding? Dan helpen we je graag verder door te kijken naar het vakgebied online marketing. Dit toekomstbestendige vakgebied wordt elke dag belangrijker in een digitale wereld die blijft veranderen.
Bekijk leertrajecten
Teach Digital - Omscholen
Omscholen tot online marketeer

Waarom omscholen tot online marketeer?

Als online marketeer heb jij straks kennis en vaardigheden die veel gevraagd zijn. Ga maar na. We kopen steeds meer online en zitten gemiddeld anderhalf uur per dag op social media.

 

Vindbaar zijn in Google, slim adverteren op Youtube, Facebook of Instagram; dat is voor veel bedrijven en organisaties tegenwoordig van levensbelang. Er is daarom veel vraag naar online marketeers. De kans dat jij een baan vindt is dus groot.

 

Binnen het vakgebied online marketing treed je een branche binnen die heel toekomstbestendig is. Dit wil zeggen dat er baangarantie is. Sterker nog, Emerce heeft aangegeven dat er 7x meer vacatures dan online marketeers zijn. Dit geeft aan hoeveel vraag er is naar gekwalificeerd personeel. 

Omdat onze samenleving steeds digitaler wordt, zit je ook de komende jaren goed. Wist je trouwens dat het vak ontzettend breed is? Je kunt je bijvoorbeeld specialiseren tot social media expert, content marketeer, e-mailmarketeer of je specialiseren in online advertenties (SEA).

Waar je ook voor kiest, je hebt straks super leuk en afwisselend werk waarin je steeds nieuwe dingen leert.

Ook heb je met online marketing plezier in je werk. Elke dag heb je verschillende verantwoordelijkheden die ervoor zorgen dat jij het beste uit je campagnes, maar ook uit je jezelf haalt! 

Online Marketing opleiding

Wil jij aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na deze opleiding ben jij in staat om een succesvolle online strategie uit te werken, op te zetten en te beheren.

Naar het leertraject

Google Ads training

Wil jij winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Google Ads.

Naar het leertraject

Social Media training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Social Media (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Social Media.

Naar het leertraject

SEO training

Wil jij topposities behalen in Google, maar mis je de basiskennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

Naar het leertraject

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Naar het leertraject

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Naar het leertraject

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Naar het leertraject

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Naar het leertraject

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Naar het leertraject

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Naar het leertraject
Heb je vragen?

Neem contact op met Bas!

Bas Weerink
Bas Weerink Partnermanager

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe een coachingstraject bij Teach Digital eruit ziet!

Waarom omscholen bij Teach Digital?

Wanneer je geen plezier in het werk dat je doet ervaart, kun je door middel van de  Teach Digital academy erachter komen of dit wat voor je is. Doordat er veel verschillende vakgebieden zijn binnen online marketing, biedt het veel mogelijkheden en uitdagingen.

Om ervoor te zorgen dat jij straks een gekwalificeerd online marketeer wordt, combineert de Teach Digital academy theorie met praktijkgerichte opdrachten en begeleiding. Hierdoor doe je ervaring op in de breedste zin van het woord. Dit stelt jou in staat om de opgedane kennis direct toe te passen in de praktijk.

Ontdek Teach Digital

Teach Digital biedt de passende oplossing voor iedereen die zelfstandig aan de slag wil met online marketing in de bouw. Als collectief van verschillende marketingbureaus uit heel Nederland beschikken we over genoeg kennis en middelen om jouw te helpen je online marketing doelen te bereiken.

We ondersteunen je met persoonlijke coaching en gerichte leertrajecten. Meer weten? Neem direct contact op!

Leertrajecten

Ons aanbod is groot. De verschillende trajecten focussen zich op SEO, SEA en Social media. Daarnaast kun je ervoor kiezen een complete online marketing opleiding te doen. Jij geeft aan wat je belangrijk vindt en wat jouw doelen zijn en je persoonlijke coach regelt praktijkgerichte opdrachten en relevante theorie.

Vragen?

Bekijk hier de meest gestelde vragen

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.