Marketing in de mode

Marketing is in de mode! Marketing draait om het promoten van je product, iets wat je de modebranche voortdurend tegenkomt. Mensen moeten met jouw merk in contact komen om te weten dat het bestaat, maar ook moet duidelijk zijn waarom ze bij jou moeten kopen. We zien hierin een duidelijke verschuiving naar online marketing activiteiten in plaats van offline marketing omdat het een wereld aan nieuwe mogelijkheden biedt. Lees verder over online marketing in de modewereld, we vertellen je graag meer!
Bekijk leertrajecten
Marketing in de mode

Online marketing in de mode

Online marketing maakt het mogelijk om specifieke advertenties te laten zien aan jouw doelgroep. In de modebranche is de concurrentie enorm. Maar gelukkig zijn ook de mogelijkheden van online marketing in de mode oneindig, waardoor je jouw merk goed kunt positioneren. Potentiële klanten moeten jou nu kiezen, maar ook blijven kiezen. Dat bereik je bijvoorbeeld door de inzet van influencer marketing of e-mailmarketing. Ook jij kunt succes behalen met online modemarketing, neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Waarom online marketing in de mode?

Voor consumenten die op zoek zijn naar nieuwe kleding of accessoires, start de zoektocht steeds vaker online. Daarom is het voordelig als jouw merk daar goed aanwezig is, bijvoorbeeld in de vorm van een zoekmachine advertentie. Met de juiste online marketing skills zorg je dat jouw online marketing in mode succesvol wordt. Komt jouw online boodschap nu wel bij de juiste mensen terecht? Het kan vast beter! Teach Digital kan je helpen je digitale doelen te bereiken.

Voorbeelden van online marketing in de mode

Iedereen kent de namen van Zalando en Zara, je komt ze al snel tegen als je online kleding wilt shoppen. Het lijkt misschien veel werk om met jouw online aanwezigheid een toppositie te krijgen. Maar zolang je jouw energie en tijd slim inzet zul je al snel resultaat zien. Ook hoeft online marketing in de mode echt geen bakken met geld te kosten. We geven je graag wat tips, dus neem vooral contact op!

Online marketing zelf uitvoeren

Wil jij online marketing in de mode voor jouw bedrijf graag zelf kunnen uitvoeren, dan biedt Teach Digital daarvoor de perfecte kans. Met onze leertrajecten word jij klaargestoomd om zelf de online marketing op te pakken voor jouw bedrijf. Door te investeren in jouw eigen kennis hoef je geen online marketing bureau in te huren, dat scheelt weer! Vraag gerust een demo aan en neem een kijkje in onze e-learning.

Ontdek Teach Digital

Teach Digital biedt de passende oplossing voor iedereen die zelfstandig aan de slag wil met online marketing in de bouw. Als collectief van verschillende marketingbureaus uit heel Nederland beschikken we over genoeg kennis en middelen om jouw te helpen je online marketing doelen te bereiken. We ondersteunen je met persoonlijke coaching en gerichte leertrajecten. Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Waarom Teach Digital

Bij Teach Digital kun je echt een persoonlijke benadering verwachten. Niet alleen omdat we je aan een één-op-één coach koppelen, maar ook omdat we het gekozen leertraject naar jouw wens kunnen inrichten. Wil je pakkende online marketing advertenties of een originele social media campagne kunnen opzetten voor jouw bouwbedrijf? Geen probleem, wij zorgen voor dat je de juiste bouwstenen krijgt om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan.

Leertrajecten

Ons aanbod is groot, je kunt kiezen uit verschillende leertrajecten die we vervolgens toespitsen op online marketing in de bouw. De verschillende trajecten focussen zich op SEO, SEA en Social media. Daarnaast kun je ervoor kiezen een complete online marketing opleiding te doen. Jij geeft aan wat je belangrijk vindt en wat jouw doelen zijn en je persoonlijke coach regelt praktijkgerichte opdrachten en relevante theorie.

Interesse in leertraject voor goothandels en recruitment bureaus lees verder.

Online Marketing opleiding

Wil jij aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na deze opleiding ben jij in staat om een succesvolle online strategie uit te werken, op te zetten en te beheren.

Google Ads training

Wil jij winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Google Ads.

Social Media training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Social Media (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Social Media.

SEO training

Wil jij topposities behalen in Google, maar mis je de basiskennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Heb je vragen?

Neem contact op met Bas!

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters Eigenaar

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe een coachingstraject bij Teach Digital eruit ziet!

 

 

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.