Teach Digital

Bijscholen online marketing

Goede online marketing vaardigheden zijn onmisbaar voor de online vindbaarheid van je bedrijf, en nu de wereld in rap tempo digitaliseert worden deze steeds belangrijker. Wil jij als zelfstandig ondernemer, medewerker of werkgever inspelen op deze ontwikkelingen en jezelf of je werknemers laten bijscholen in online marketing? Dat kan met het bijscholingstraject van Teach Digital.
Bekijk leertrajecten
Teach Digital - Bijscholen
Bijscholen online marketing

Waarom bijscholen als online marketeer?

Het tempo waarin de digitale wereld veranderd is ongeëvenaard. Elke dag vinden er nieuwe updates en wijzigingen plaats. Hiervan moet jij als online marketeer op de hoogte zijn om het beste uit jezelf en jouw campagnes te halen! 

Ook kan het zijn dat je uitdaging mist in huidige functie. Wanneer je meer kennis hebt opgedaan door je te laten bijscholen kunnen verantwoordelijkheden en werkzaamheden verbreed worden. Dit zorgt voor een aanvulling op je vakgebied. Hierdoor verhoog jij de toegevoegde waarde voor jouw bedrijf! 

Het grootste probleem van niet bijscholen

Vroeg of laat komt iedere organisatie op het punt dat de eigen marketingkennis en -activiteiten niet genoeg lijken te zijn om succesvol te blijven. Je wilt iets nieuws opzetten, een nieuwe markt betreden of je merkt simpelweg dat het tijd is om met je marketing naar een hoger niveau te groeien.

Het is nu eenmaal een veranderlijk vakgebied en stilzitten gaat je niet vooruit helpen. Maar zelfs als doorgewinterde marketeer kun je er tegenaan lopen dat je niet de juiste expertise in huis hebt om de gewenste resultaten te behalen.

Vaak kom je als organisatie dan uit bij uitbesteden. Uitbesteden aan dure marketingbureaus die lang niet altijd in de gaten hebben waar jouw bedrijf nu echt voor staat, of daar veel tijd voor nodig hebben.

Toch moet het maar, want wanneer je zelf de kennis niet hebt moet je het bij een ander zoeken, toch? Niet per se. We lijken soms te vergeten dat je juist van binnenuit je organisatie tot de beste marketing kunt komen. Met als groot voordeel dat je authentiek blijft.

Wie anders dan je eigen medewerkers weten hun diepgewortelde kennis over je product te combineren met hun hart voor de organisatie, om doelstellingen naar de praktijk te vertalen! 

Online Marketing opleiding

Wil jij aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na deze opleiding ben jij in staat om een succesvolle online strategie uit te werken, op te zetten en te beheren.

Naar het leertraject

Google Ads training

Wil jij winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Google Ads.

Naar het leertraject

Social Media training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Social Media (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Social Media.

Naar het leertraject

SEO training

Wil jij topposities behalen in Google, maar mis je de basiskennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

Naar het leertraject

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Naar het leertraject

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Naar het leertraject

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Naar het leertraject

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Naar het leertraject

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Naar het leertraject

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Naar het leertraject
Heb je vragen?

Neem contact op met Bas!

Bas Weerink
Bas Weerink Partnermanager

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe een coachingstraject bij Teach Digital eruit ziet!

Waarom bijscholen bij Teach Digital?

Wanneer je graag aan de slag wilt gaan als volwaardig online marketeer dan leren we je in ons bijscholingstraject alles wat je daarvoor nodig hebt.

Je leert online marketing van A tot Z te beheersen. De nieuwste trends en technieken in online marketing komen aan bod, zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media en conversie optimalisatie.

Wij leren je niet alleen de theorie, maar je leert eveneens jouw kennis direct toe te passen in de praktijk. Dit doen wij door middel van doelgerichte opdrachten die jij onder begeleiding van jouw persoonlijke online marketing coach uitvoert.

Hierdoor weet je zeker dat wat je leert goed is, en je de theorie juist toepast in praktijk! Het scheelt veel tijd omdat je deze kennis meteen kunt toepassen voor jouw bedrijf.

Ontdek Teach Digital

Teach Digital biedt de passende oplossing voor iedereen die zelfstandig aan de slag wil met online marketing in de bouw. Als collectief van verschillende marketingbureaus uit heel Nederland beschikken we over genoeg kennis en middelen om jouw te helpen je online marketing doelen te bereiken. We ondersteunen je met persoonlijke coaching en gerichte leertrajecten. Meer weten? Neem direct contact op!

Leertrajecten

Ons aanbod is groot. De verschillende trajecten focussen zich op SEO, SEA en Social media. Daarnaast kun je ervoor kiezen een complete online marketing opleiding te doen. Jij geeft aan wat je belangrijk vindt en wat jouw doelen zijn en je persoonlijke coach regelt praktijkgerichte opdrachten en relevante theorie.

Vragen?

Bekijk hier de meest gestelde vragen

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.