Teach Digital

Online Marketing als zelfstandig ondernemer

Als zelfstandig ondernemer moet je van alle markten thuis zijn. Jij weet als geen ander dat je dagelijks bezig bent met alle facetten rondom jouw bedrijf. In een veranderende wereld is het daarom des te belangrijker om digitaal vindbaar te zijn. Online marketing kan dus geen uitzondering zijn op jouw werkzaamheden. Toch kan het voorkomen dat je bijvoorbeeld geld, kennis, tijd of ervaring mist. Lees snel verder zodat je erachter komt hoe jij dit kunt oplossen.
Bekijk leertrajecten
Teach Digital - Zelfstandig ondernemer
Online marketing als zelfstandig ondernemer

Online marketing leren bij Teach Digital

Vroeg of laat loop je als zelfstandig ondernemer online marketing tegen het lijf. Je zult tenslotte online vindbaar moeten zijn om, in deze digitale wereld vol veranderingen, je doelstellingen te behalen. Vaak kom je als zelfstandig ondernemer uit bij uitbesteden.

Uitbesteden aan dure marketingbureaus die lang niet altijd in de gaten hebben waar jij nu echt voor staat. Toch moet het maar, want wanneer je zelf de kennis niet hebt moet je het bij een ander zoeken, toch? Niet per se.

We lijken soms te vergeten dat je juist zelf tot de beste marketing kunt komen. Met als groot voordeel dat je authentiek blijft. Want wie anders dan jij weet jouw diepgewortelde kennis over je product te combineren met hun hart voor de organisatie, om doelstellingen naar de praktijk te vertalen! Echter mist dus de vertaalslag naar online marketing. 

Met de online marketing opleiding van Teach Digital leren we je alles wat je daarvoor nodig hebt. Je leert online marketing van A tot Z te beheersen. De nieuwste trends en technieken in online marketing komen aan bod, zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media en conversie optimalisatie.

Wij leren je niet alleen de theorie, maar je leert eveneens jouw kennis direct toe te passen in de praktijk. Dit doen wij door middel van doelgerichte opdrachten die jij onder begeleiding van jouw persoonlijke online marketing coach uitvoert. 

Online Marketing opleiding

Wil jij aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na deze opleiding ben jij in staat om een succesvolle online strategie uit te werken, op te zetten en te beheren.

Naar het leertraject

Google Ads training

Wil jij winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Google Ads.

Naar het leertraject

Social Media training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Social Media (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Social Media.

Naar het leertraject

SEO training

Wil jij topposities behalen in Google, maar mis je de basiskennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

Naar het leertraject

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Naar het leertraject

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Naar het leertraject

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Naar het leertraject

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Naar het leertraject

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Naar het leertraject

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Naar het leertraject
Heb je vragen?

Neem contact op met Bas!

Bas Weerink
Bas Weerink Partnermanager

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe een coachingstraject bij Teach Digital eruit ziet!

Voordelen online marketing leren bij Teach Digital

Naast de unieke leermethode ben jij vooral benieuwd wat je nu kunt bereiken nadat je de opleiding hebt gevolgd. Daarom hebben wij de voordelen voor jou op een rijtje gezet:

  • ‘Laag budget om online marketing uit te besteden’. Doordat er zowel subsidies beschikbaar zijn, als dat de online marketing werkzaamheden zelf efficiënt uitgevoerd kunnen worden na afronding van de Teach Digital academy, hoeven deze werkzaamheden niet meer uitbesteed te worden. Hierdoor wordt er tijd en geld bespaard.
  • ‘Weinig tijd om alles zelf goed uit te voeren’. Doordat de Teach Digital academy je leert om online marketing werkzaamheden efficiënt en effectief uit te voeren, wordt er kostbare tijd bespaard. Deze tijd houd je nu over om andere prioriteiten op te pakken.
  • ‘Eigen marketing / sales uitvoeren’. Doordat praktijkopdrachten, begeleiding en de kennisbank gecombineerd worden, wordt het uitvoeren van online marketing zo laagdrempelig mogelijk gemaakt. Je gebruikt de kennis en maakt de opdrachten immers voor je eigen bedrijf! Dit scheelt tijd. 
  • ‘Hoog financieel risico’. Doordat online marketing werkzaamheden meer zichtbaarheid, leads en opdrachten genereren, wordt het risico van de zelfstandig ondernemer verlaagd.
  • ‘Weinig tijd om te leren’. Doordat het bij de Teach Digital academy mogelijk is om zelf een tijdsplanning te maken, kan de zelfstandig ondernemer het op zijn eigen tempo doorlopen.

Ontdek Teach Digital

Teach Digital biedt de passende oplossing voor iedereen die zelfstandig aan de slag wil met online marketing in de bouw. Als collectief van verschillende marketingbureaus uit heel Nederland beschikken we over genoeg kennis en middelen om jouw te helpen je online marketing doelen te bereiken.

We ondersteunen je met persoonlijke coaching en gerichte leertrajecten. Meer weten? Neem direct contact op!

Leertrajecten

Ons aanbod is groot. De verschillende trajecten focussen zich op SEO, SEA en Social media. Daarnaast kun je ervoor kiezen een complete online marketing opleiding te doen. Jij geeft aan wat je belangrijk vindt en wat jouw doelen zijn en je persoonlijke coach regelt praktijkgerichte opdrachten en relevante theorie.

Vragen?

Bekijk hier de meest gestelde vragen

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.