Marketing in het onderwijs

Marketing gaat om niets anders dan het promoten van jouw dienst of product onder de doelgroep. Net als voor andere sectoren geldt ook voor marketing in het onderwijs dat het speelveld al lang niet meer enkel offline te vinden is. We hebben meer online mogelijkheden dan ooit en de ontwikkelingen volgen zich snel op. Het onderwijs is een branche met groot maatschappelijk belang en daarom is het extra belangrijk om niet achter te blijven. Gelukkig kan Teach Digital je daar perfect bij helpen.
Bekijk leertrajecten
Marketing in het onderwijs

Online marketing in het onderwijs

Iedere online uiting die bedoeld is om jouw doelgroep te benaderen en te overtuigen valt onder online marketing. In het geval online marketing in het onderwijs kun je denken aan een aantrekkelijke nieuwsbrief of een zoekmachineadvertentie om het aantal aanmeldingen voor een nieuwe cursus te verhogen. Dat het tegenwoordig zo goed mogelijk is om opleidingen en cursussen op afstand te volgen, maakt het belang van online marketing in het onderwijs alleen maar groter. Mis geen kansen en zorg dat jouw online marketing skills up to date zijn!

Waarom Online marketing in het onderwijs

Online marketing in het onderwijs wordt meer en meer ingezet. Maar alleen online aanwezig zijn met een mooie website of een social media kanaal is niet genoeg. Daar heb je namelijk weinig aan wanneer het niet door de juiste mensen gezien wordt. En wordt jouw website wel goed gevonden bij het invoeren van relevante zoekopdrachten? Er bestaan oneindig veel mogelijkheden en tools die helpen jouw online marketing in het onderwijs te optimaliseren. Je leert er alles over bij Teach Digital.

Voorbeelden van Online marketing in het onderwijs

Jouw opleidingen promoten zoals NCOI en LOI dat doen? Deze grote spelers hebben hun online vindbaarheid en zichtbaarheid op orde en dat is precies wat jij ook nodig hebt om succes te boeken. En daar hoef je heus geen overdreven bedragen aan te besteden. Teach Digital zorgt ervoor dat jij je tijd en geld optimaal leert in te zetten. Daar wordt online marketing in het onderwijs een stuk leuker van!

Online marketing zelf uitvoeren

Leren om online marketing in het onderwijs zelf uit te voeren is een investering waar je lange tijd profijt van hebt. Je kunt je honderd procent inzetten voor jouw organisatie en hebt de hulp van marketingbureaus niet of nauwelijks meer nodig. Eerst moet je natuurlijk nog wel de benodigde kennis opdoen, maar daar heb je Teach Digital voor. We leren je alles wat je nodig hebt om online marketing zelf te kunnen regelen. Of dat nu om online marketing in het onderwijs gaat of in een andere branche, er is altijd een passende leeroplossing.

Ontdek Teach Digital

Teach Digital biedt de passende oplossing voor iedereen die zelfstandig aan de slag wil met online marketing in de bouw. Als collectief van verschillende marketingbureaus uit heel Nederland beschikken we over genoeg kennis en middelen om jouw te helpen je online marketing doelen te bereiken. We ondersteunen je met persoonlijke coaching en gerichte leertrajecten. Meer weten? Neem direct contact op!

Waarom Teach Digital

Bij Teach Digital kun je echt een persoonlijke benadering verwachten. Niet alleen omdat we je aan een één-op-één coach koppelen, maar ook omdat we het gekozen leertraject naar jouw wens kunnen inrichten. Wil je pakkende online marketing advertenties of een originele social media campagne kunnen opzetten voor jouw bouwbedrijf? Geen probleem, wij zorgen voor dat je de juiste bouwstenen krijgt om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan.

Leertrajecten

Ons aanbod is groot, je kunt kiezen uit verschillende leertrajecten die we vervolgens toespitsen op online marketing in de bouw. De verschillende trajecten focussen zich op SEO, SEA en Social media. Daarnaast kun je ervoor kiezen een complete online marketing opleiding te doen. Jij geeft aan wat je belangrijk vindt en wat jouw doelen zijn en je persoonlijke coach regelt praktijkgerichte opdrachten en relevante theorie.

Online Marketing opleiding

Wil jij aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na deze opleiding ben jij in staat om een succesvolle online strategie uit te werken, op te zetten en te beheren.

Google Ads training

Wil jij winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Google Ads.

Social Media training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Social Media (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Social Media.

SEO training

Wil jij topposities behalen in Google, maar mis je de basiskennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Heb je vragen?

Neem contact op met Olav!

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters Eigenaar

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe een coachingstraject bij Teach Digital eruit ziet!

 

 

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.