Marketing in de bouw

Marketing draait om het promoten van je dienst of product bij jouw doelgroep. Dat kan natuurlijk offline, maar online krijgen we daarvoor steeds meer en steeds betere technieken. En dat geldt ook voor de bouwsector! Het is dus waardevol om de mogelijkheden van online marketing in de bouw te kennen. Lees verder en ontdek waarom online marketing in de bouw onmisbaar is.
Bekijk leertrajecten
Marketing in de bouw

Online marketing in de bouw

Onder online marketing vallen eigenlijk alle marketingactiviteiten die online plaatsvinden. Misschien heb je online al een mooie website staan, maar daarmee haal je waarschijnlijk nog niet alles eruit wat erin zit. Online marketing in de bouw biedt nog veel meer mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken en te overtuigen. Denk aan advertenties die bovenaan de zoekresultaten verschijnen wanneer iemand een bouwbedrijf in de buurt zoekt, of een campagne die je helpt met het werven van nieuw personeel.

Waarom online marketing in de bouw?

Hoe zit het met de online aanwezigheid van jouw bedrijf? Tegenwoordig oriënteren mensen zich steeds vaker online voordat ze een aankoop doen of een dienst afnemen. Stel je voor dat potentiële klant een goede timmerman zoekt. Zo iemand moet dan weten dat hij bij jou terecht kan en het liefst ook direct overtuigd worden om een afspraak te maken. Het voordeel van online marketing in de bouw is dat je hier heel gericht op kunt inspelen. De juiste mensen krijgen jouw advertenties te zien en gaan niet meer naar de concurrent als jouw online marketingstrategie goed genoeg in elkaar zit. Online marketing in de bouw heeft dus een duidelijke meerwaarde!

Voorbeelden van online marketing in de bouw

Wie aan bouwbedrijven denkt, denkt aan grote namen als de BAM, Strukton en Heijmans. Naast deze grote namen wil je met jouw bedrijf natuurlijk niet wegvallen, jouw online vindbaarheid en zichtbaarheid moeten dus goed op orde zijn. Daarvoor hoef je echt geen grote bakken met geld uit te geven. Het belangrijkste is dat je jouw geld, maar ook je tijd op de juiste manier besteedt. Neem contact op en laat onze coaches je helpen om online marketing in de bouw optimaal in te zetten.

Online marketing zelf uitvoeren

Zelf aan de slag met online marketing in de bouw, maar geen idee waar je moet beginnen? Door te investeren in een van de leertrajecten van Teach Digital, weet je straks precies wat je kunt met online marketing in de bouw en hoe je dit voor jouw bedrijf het beste inzet. Wij kunnen je alles leren over zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, social media of het totaalpakket van online marketing.

Ontdek Teach Digital

Teach Digital biedt de passende oplossing voor iedereen die zelfstandig aan de slag wil met online marketing in de bouw. Als collectief van verschillende marketingbureaus uit heel Nederland beschikken we over genoeg kennis en middelen om jouw te helpen je online marketing doelen te bereiken. We ondersteunen je met persoonlijke coaching en gerichte leertrajecten. Meer weten? Neem direct contact op!

Waarom Teach Digital

Bij Teach Digital kun je echt een persoonlijke benadering verwachten. Niet alleen omdat we je aan een één-op-één coach koppelen, maar ook omdat we het gekozen leertraject naar jouw wens kunnen inrichten. Wil je pakkende online marketing advertenties of een originele social media campagne kunnen opzetten voor jouw bouwbedrijf? Geen probleem, wij zorgen voor dat je de juiste bouwstenen krijgt om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan.

Leertrajecten

Ons aanbod is groot, je kunt kiezen uit verschillende leertrajecten die we vervolgens toespitsen op online marketing in de bouw. De verschillende trajecten focussen zich op SEO, SEA en Social media. Daarnaast kun je ervoor kiezen een complete online marketing opleiding te doen. Jij geeft aan wat je belangrijk vindt en wat jouw doelen zijn en je persoonlijke coach regelt praktijkgerichte opdrachten en relevante theorie.

Benieuwd voor welke branches we leertrajecten aanbieden? Lees eens verder op de vastgoedbranche pagina.

Online Marketing opleiding

Wil jij aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na deze opleiding ben jij in staat om een succesvolle online strategie uit te werken, op te zetten en te beheren.

Google Ads training

Wil jij winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Google Ads.

Social Media training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Social Media (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Social Media.

SEO training

Wil jij topposities behalen in Google, maar mis je de basiskennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Heb je vragen?

Neem contact op met Bas!

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters Eigenaar

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe een coachingstraject bij Teach Digital eruit ziet!

 

 

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.