Events marketing

Wie in de evenementenbranche werkt, kent hoogstwaarschijnlijk het belang van event marketing. Zonder promotie van jouw evenement zullen mensen immers niet weten van het bestaan. Maar marketing in de evenementenbranche is nog veel meer dan dat. En met alle tools en kennis die we tegenwoordig hebben, met name online, doe je er goed aan om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden. Teach Digital kan je daar als geen ander bij helpen!
Bekijk leertrajecten
Events marketing

Het belang van events marketing

Online marketing in de evenementenbranche is van grote toegevoegde waarde. Je kunt duizenden mensen tegelijk bereiken en bovendien heel specifiek bepalen welke mensen jouw boodschap moeten zien. Met behulp van een toffe videoadvertentie op Youtube of bijvoorbeeld een ijzersterke campagne op verschillende social media kanalen word je zichtbaar bij de juiste doelgroep en boek je betere resultaten. Zo enthousiasmeer je consumenten om een kaartje te kopen voor jouw festival of om bijvoorbeeld op het festival te komen werken.

Waarom events marketing?

Nu je het belang weet van events marketing is het tijd om te weten waarom jij het zou moeten toepassen voor jouw bedrijf? Misschien deed je dat al maar miste je kennis en ervaring. Grote kans dat jouw doelgroep veel online te vinden is, maar ben jij zelf ook goed vindbaar? Binnen de evenementenbranche is social media erg populair. Denk aan Facebook, waar veel mensen actief laten zien welke evenementen ze binnenkort gaan bezoeken. Het is dus belangrijk dat je jouw kansen in het online speelveld optimaal weet te benutten. Alleen dan val je op bij de consument. Weten waar je moet beginnen? Neem gerust contact op met Teach Digital.

Voorbeelden van events marketing

Wanneer de zomer eraan komt, wordt online marketing in de evenementenbranche groots ingezet om festivals en andere events te promoten. Ook jij kunt doen wat grote spelers als Pinkpop en Lowlands doen en online marketing in de evenementenbranche optimaal inzetten om online succes te boeken. En geen zorgen, daar heb je heus geen overdreven groot budget voor nodig. Vertrouw op Teach Digital en leer precies welke online marketing activiteiten voor jou de moeite waard zijn.

Online marketing zelf uitvoeren

Een marketingbureau inschakelen om de online marketing van jouw bedrijf te regelen is niet zo moeilijk, er zijn er genoeg te vinden. Maar heb je wel eens overwogen om zelf de online marketing uit te voeren? Wanneer je zelf over de juiste kennis beschikt, kun je je honderd procent inzetten voor jouw organisatie en profiteer je nog lange tijd van de voordelen. Laat Teach Digital je helpen in het leerproces zodat jij straks zelf aan de slag kunt als online marketeer!

Ontdek Teach Digital

Teach Digital biedt de passende oplossing voor iedereen die zelfstandig aan de slag wil met online marketing in de bouw. Als collectief van verschillende marketingbureaus uit heel Nederland beschikken we over genoeg kennis en middelen om jouw te helpen je online marketing doelen te bereiken. We ondersteunen je met persoonlijke coaching en gerichte leertrajecten. Meer weten? Neem direct contact op!

Waarom Teach Digital

Bij Teach Digital kun je echt een persoonlijke benadering verwachten. Niet alleen omdat we je aan een één-op-één coach koppelen, maar ook omdat we het gekozen leertraject naar jouw wens kunnen inrichten. Wil je pakkende online marketing advertenties of een originele social media campagne kunnen opzetten voor jouw bouwbedrijf? Geen probleem, wij zorgen voor dat je de juiste bouwstenen krijgt om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan.

Leertrajecten

Ons aanbod is groot, je kunt kiezen uit verschillende leertrajecten die we vervolgens toespitsen op online marketing in de bouw. De verschillende trajecten focussen zich op SEO, SEA en Social media. Daarnaast kun je ervoor kiezen een complete online marketing opleiding te doen. Jij geeft aan wat je belangrijk vindt en wat jouw doelen zijn en je persoonlijke coach regelt praktijkgerichte opdrachten en relevante theorie.

Online Marketing opleiding

Wil jij aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na deze opleiding ben jij in staat om een succesvolle online strategie uit te werken, op te zetten en te beheren.

Google Ads training

Wil jij winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Google Ads.

Social Media training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Social Media (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Social Media.

SEO training

Wil jij topposities behalen in Google, maar mis je de basiskennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Heb je vragen?

Neem contact op met Bas!

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters Eigenaar

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe een coachingstraject bij Teach Digital eruit ziet!

 

 

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.