Marketing in de horeca

Marketing is alles wat je als bedrijf doet om jouw dienst of product onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep. Er komen constant nieuwe manieren om potentiële klanten te bereiken en dat geldt ook voor marketing in de horeca. Vooral online is er steeds meer mogelijk en dat maakt het nodig om bekend te zijn met de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Lees verder om te weten waarom online marketing in de horeca zo belangrijk is!
Bekijk leertrajecten
Marketing in de horeca

Online marketing in de horeca

Het digitale deel van marketing activiteiten noemen we online marketing. Online marketing is in de horeca enorm waardevol. Er zijn tal van handige tools die kunnen helpen jouw online zichtbaarheid te verhogen. Heb je bijvoorbeeld al eens video advertenties op Youtube overwogen voor jouw hotel of restaurant? Teach Digital helpt je graag op de weg naar online succes.

Waarom online marketing in de horeca?

Het internet speelt tegenwoordig een grote rol in de horeca. Zo zijn goede beoordelingen enorm belangrijk voor jouw imago. Met online marketing in de horeca kun je mensen aanmoedigen om een goede beoordeling achter te laten. En wat dacht je van toeristen die op zoek zijn naar een restaurant in de buurt? Kunnen potentiële klanten jou makkelijk genoeg vinden en worden ze op jouw site overgehaald om te blijven? Bij Teach Digital leer je alles over online marketing in de horeca.

Voorbeelden van online marketing in de horeca

Als het gaat om online marketing in de horeca, dan is Thuisbezorgd een sterk voorbeeld dat we allemaal kennen. Dit bedrijf heeft zijn online zichtbaarheid en vindbaarheid goed op orde. Ook voor jou is dat mogelijk! En daar hoef je heus geen onmogelijke geldbedragen voor neer te leggen. Teach Digital helpt je bij het effectief inzetten van jouw tijd en geld om optimale resultaten te bereiken.

Online marketing zelf uitvoeren

Online marketing in de horeca, je kunt dit natuurlijk zelf oppakken. Maar waar moet je beginnen en wat heb je daar voor nodig? Teach Digital heeft altijd een passende oplossing. Met behulp van onze e-learning en online marketing coaches ben jij straks in staat om zelfstandig de online marketing activiteiten uit te voeren die jouw onderneming succesvol maken. Neem contact op om meer te weten over de mogelijkheden.

Ontdek Teach Digital

Teach Digital biedt de passende oplossing voor iedereen die zelfstandig aan de slag wil met online marketing in de bouw. Als collectief van verschillende marketingbureaus uit heel Nederland beschikken we over genoeg kennis en middelen om jouw te helpen je online marketing doelen te bereiken. We ondersteunen je met persoonlijke coaching en gerichte leertrajecten. Meer weten? Neem direct contact op!

Waarom Teach Digital

Teach Digital past een blended learning methode toe voor beter en blijvend resultaat. Bij ons leer je van specialisten die al jaren ervaring hebben in het vak. Je krijgt intensieve begeleiding van jouw persoonlijke coach en ook kun je rekenen op relevante praktijkopdrachten. In al onze leertrajecten komen de laatste trends en inzichten op het gebied van online marketing in de horeca of een andere branche aan bod.

Leertrajecten

Ons aanbod is groot, je kunt kiezen uit verschillende leertrajecten die we vervolgens toespitsen op online marketing in de bouw. De verschillende trajecten focussen zich op SEO, SEA en Social media. Daarnaast kun je ervoor kiezen een complete online marketing opleiding te doen. Jij geeft aan wat je belangrijk vindt en wat jouw doelen zijn en je persoonlijke coach regelt praktijkgerichte opdrachten en relevante theorie.

Bekijk ook eens onze leertraject die we aanbieden voor de productiebranche of de zakelijke dienst verlening.

Online Marketing opleiding

Wil jij aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na deze opleiding ben jij in staat om een succesvolle online strategie uit te werken, op te zetten en te beheren.

Google Ads training

Wil jij winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Google Ads.

Social Media training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Social Media (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Social Media.

SEO training

Wil jij topposities behalen in Google, maar mis je de basiskennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Heb je vragen?

Neem contact op met Bas!

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters Eigenaar

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe een coachingstraject bij Teach Digital eruit ziet!

 

 

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.