Teach Digital
NRTO gecertificeerde trainingen
Meer dan 1000 cursisten gingen je voor
Teach Digital scoort gemiddeld een 9,3
24/7 de nieuwste ontwikkelingen
Feedback geven

Heb je een probleem en/of feedback over een dienstverlening en trainingen van Teach Digital, dan kun je deze via het onderstaande formulier kenbaar maken. Graag attenderen we je erop dat we transparantie erg belangrijk vinden. We vragen je dus graag eerst contact te leggen met je contactpersoon bij Teach Digital en dan pas een formulier te verzenden wanneer jullie samen niet tot een oplossing komen.

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. De klacht wordt direct na ontvangst voorgelegd aan de klachten verantwoordelijke. Teach Digital zal binnen 5 werkdagen contact opnemen met betrekking tot een vervolg.

Voor de afwikkeling van feedback hanteren wij onze eigen klachtenprocedure (deze is te vinden in de algemene voorwaarden).

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.