Google Analytics Training

Teach Digital
NRTO gecertificeerde trainingen
Meer dan 1000 cursisten gingen je voor
Teach Digital scoort gemiddeld een 9,3
24/7 de nieuwste ontwikkelingen
Feedback geven

In een wereld vol digitalisering is het als ondernemer niet meer mogelijk om achter te blijven met jouw online marketing. Teach Digital biedt daarom een ideale mogelijkheid om jezelf of jouw werknemers te ontwikkelen middels een Google Analytics training. Tijdens deze training worden alle aspecten behandeld. Dit gaat in combinatie met persoonlijke en praktische begeleiding. Zo word jij een expert op het gebied van Google Analytics!

Waarom een Google Analytics training?

Een coach die je persoonlijk helpt bij het ontwikkelen van een effectieve en praktische marketingstrategie is een goede oplossing om meer lading aan uw onderneming te geven.

Deze coaching is gebaseerd op de persoonlijke doelstellingen en de theorie die worden samengesteld en behandeld. Uiteindelijk kan jij een online marketeer worden voor jouw bedrijf!

Voordelen Digital Marketing Coach

Voordelen van een online marketing coach zijn bijvoorbeeld dat deze professional jou kan sturen op je persoonlijke doelen of de doelen van jouw bedrijf. Ook is het makkelijker om de theorie eigen te maken omdat de coach ervoor zorgt dat jij het snapt. Door middel van praktijktoetsing is het direct meetbaar en kun jij met jouw coach evalueren wat er goed ging en wat er verbeterd kan worden. Deze manier van online leren, en offline coaching maakt het uniek!

Waarom een Google Analytics training?

Zoals net al duidelijk is geworden is het tegenwoordig steeds belangrijker om de online strategie van jouw bedrijf te optimaliseren. Immers gebruiken steeds meer mensen internet en gebeurt tegenwoordig veel van de bedrijfsvoering online. Wanneer jij dit optimaliseert kan het betekenen dat jij flexibeler kan inspelen op de vragen vanuit de klanten en de veranderingen in de markt. Tijdens deze training word jij opgeleid tot een expert op het gebied van Google Analytics. Alle belangrijke aspecten van Google Analytics komen aan bod.

Voordelen Google Analytics Training

Door deel te nemen aan de training ben je goed op weg om een volwaardig online marketeer te worden. Dit biedt veel voordelen voor jou en jouw bedrijf omdat je nu instaat bent om alle gerelateerde werkzaamheden zelf uit te voeren. Belangrijke voordelen zijn:

 • Bedrijfsgegevens intern houden; 
 • Meer inzicht in werkzaamheden;
 • Sneller kunnen schakelen;
 • Doelgericht werken; 
 • Besparing in kosten op lange termijn;

Wanneer je zelf de online marketing oppakt kan dit dus zeer gunstig uitpakken voor jouw bedrijf. Er kan worden namelijk meer potentiële klanten bereikt (leads) en deze kunnen met behulp van handige tips en trucs worden verleid. Ook met oog op de toekomst van jouw organisatie is het handig om de kennis binnen het bedrijf te hebben omdat dit ervoor zorgt dat er sneller veranderingen kunnen worden doorgevoerd met inhoudelijke kennis over het bedrijf. Let wel op! om alles over online marketing te weten te komen, dien je ook de andere aspecten te leren! deze kunnen gevonden worden op de pagina; Coachingstrajecten.

Waarom een Google Analytics training van Teach Digital?

De leermethodiek van Teach Digital gaat verder waar anderen stoppen. Onze werkwijze is gebaseerd op de taxonomie van Bloom:

Het gros van de online marketingopleidingen focust zich op de eerste drie stappen binnen de taxonomie. Echter vergeten zij de belangrijkste. Het kunnen evalueren, analyseren en creëren van werkzaamheden. Doordat Teach Digital de e-learning combineert met de kennis en expertise van de partners kunnen wij dit wel. Zo worden onze cursisten theoretisch en praktisch opgeleid tot zelfstandige online marketeers. Onze werkwijze kan dit waarborgen.

Onze werkwijze is gericht op een continue vorm van leren met persoonlijke begeleiding:

Deze werkwijze dragen wij en onze partners namelijk uit. De partners bestaan uit verschillende gerenommeerde online marketingbureaus door heel Nederland. Bij de training maken wij gebruik van een up-to-date kennisbank die online tot jouw beschikking is. Voor de offline begeleiding zijn er online marketing coaches die jou helpen met alle doelstellingen op te zetten en te behalen. Ook zullen zij vragen beantwoorden om een optimaal leerproces te garanderen.

Voordelen Teach Digital: unieke Google Analytics training

Door onze werkwijze en partnerschappen kunnen we met een hand op ons hart zeggen dat Teach Digital een unieke leermodule voor cursisten heeft ontwikkeld. We combineren de kracht van professionals met een up-to-date opleidingsomgeving. Op die manier kunnen cursisten actiegericht opgedane theorie in de praktijk brengen, laten controleren en optimaliseren. Samen dragen we onderstaande USP’s uit: 

 • Bedrijfsgegevens intern houden; 
 • Meer inzicht in werkzaamheden;
 • Sneller kunnen schakelen;
 • Oplossing voor slechte ervaring met bureau’s;
 • Professional als back-up;
 • Een professional die meedenkt;
 • Personeel aanwezig, kennis niet;
 • Doelgericht werken; 
 • Besparing in kosten op lange termijn.

Vind jouw unieke training op deze pagina: Coachingstrajecten.

Lees ervaringen van onze cursisten

Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.10.28Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.10.09Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.08.42Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.08.04Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.07.41Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.07.07Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.06.28Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.05.44
"Cijfer: ruime 8, ik ben heel tevreden over de inhoud van de Academy. De interactie is ook goed." Liesbeth Rutten Communicatie manager - IBK B.V.
"Dankzij de partnership hebben wij onze online strategie staan. De begeleiding was professioneel, effectief en praktisch." Willem Prinsen Group Commercial Director - Solidus Solutions
"Wat ik fijn vond aan de academy is de verhouding tussen begeleiding en self-learning. Het is fijn om op deze manier 'rugdekking' te krijgen in online marketing!" Jacco Roukens Marketeer - MisterSales
Ik wil, los van de ondersteuning bij de Google Ads werkzaamheden, een onwijs compliment maken voor jullie Academy omgeving. Wauw. Wat ziet het er strak uit, maar bovenal: wat navigeert het fijn en intuïtief. Heel gaaf wat jullie bewerkstelligd hebben! Echt heel professioneel. Complimenten! Wendy Hertgers Marketeer - ilionx
Ik ben erg tevreden over de cursus, ik heb echt het gevoel dat ik veel heb geleerd. Er is ontzettend veel gebeurd in de online marketing sinds ik mijn opleiding afronde in 2015. Dankzij de cursus van Succesfactor heb ik mijn kennis bijgeschaafd en kan ik mijn nieuwe kennis toepassen in mijn dagelijkse werk. Ik kan deze cursus met een gerust hart adviseren aan iedereen die zijn affiniteit met en kennis van online marketing wil vergroten. Chris
Top cursus over online marketing. De te leren stof is goed verdeeld over verschillende modules en wordt goed afgewisseld gebracht via tekst, afbeeldingen en video's. Zelfs voor mij als jurist, zonder ervaring met online marketing, was deze cursus goed te doen. De ondersteuning van coach Melvin was hierbij zeer prettig; hij heeft kennis van zaken, is zeer toegankelijk en motiveert je bij het behalen van goede resultaten. Fieke
Ik was op zoek naar een complete online marketing opleiding met de nadruk op SEA. Ook de intensieve persoonlijke begeleiding sprak mij erg aan. Ik ging aan de slag met mijn coach Melvin, die mij veel uitstekend advies gaf en altijd in overleg de passende aanpak voorstelde. Hierdoor was de cursus op maat gemaakt, maar toch erg uitdagend. Dankzij de interessante inhoud van de cursus en de goede tips van Melvin heb ik een goede basis om SEA specialist te worden. Steven
Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.