Facebook en Instagram training

Social media zit bomvol mogelijkheden en met onze training kom je in aanraking met alle mogelijkheden van Facebook en Instagram. Met de ideale mix van online leren en persoonlijke begeleiding leer jij alles over deze kanalen om ze optimaal te benutten voor jouw bedrijf.
 • De laatste trends en inzichten op het gebied van Facebook en Instagram.
 • Overtuig jouw doelgroep via Facebook en Instagram.
 • Overtuig jouw doelgroep met effectieve advertenties.
 • Intensieve begeleiding & praktijkopdrachten.
Nick Nikkels Teach Digital
Nick Nikkels Eigenaar
Online Marketing Academy Hat E-learning & 1-op-1 coaching
Online Marketing Academy Price € 1200
Online Marketing Training Location Digitaal
Online Marketing Academy Time 6 weken
Teach Digital
Algemeen
Inhoud & leerdoelen
Examens & certificaten
Unieke leermethodiek
Studiemateriaal

Algemeen.

Social media zit bomvol mogelijkheden en met onze training kom je in aanraking met alle mogelijkheden van Facebook en Instagram. Met de ideale mix van online leren en persoonlijke begeleiding leer jij alles over deze kanalen om ze optimaal te benutten voor jouw bedrijf.

Vandaag de dag zijn Facebook en Instagram belangrijker dan ooit omdat jouw doelgroep zich hier een groot deel van de dag op bevindt. Je leert met deze training alles om via deze kanalen in te spelen op jouw doelgroep. Tijdens de training krijg je 1-op-1 begeleiding van één van onze online marketing coaches.

Voor wie is de training bedoeld?

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die succesvol wil zijn met Facebook en Instagram. Je leert niet alleen de theorie, maar past dit direct toe in de praktijk.

Ben jij verantwoordelijk voor de zichtbaarheid van het bedrijf? Dan stemmen we de opdrachten af op jouw praktijksituatie. Al tijdens de training ervaar je meer interactie met je doelgroep.

Hoeveel tijd kost deze training?

Het traject duurt 6 weken. De tijd die je investeert in je ontwikkeling is als volgt onder te verdelen:

1. E-learning – 12 uur
2. Praktijkopdrachten – 10 uur
3. Sessies met coach – 4 uur

* Uren zijn bij benadering en kunnen per cursist verschillen.

Start traject

We starten op de datum die we samen hebben afgesproken.

Inhoud en leerdoelen.

De Facebook en Instagram training behandelt alle facetten van deze kanalen. Van de essentie tot organische gebruik en adverteren. Daarom hebben we de training opgedeeld in vijf onderdelen:

De essentie van social media en waardevolle content

Allereerst ga je de essentie van social media leren met de focus op waardevolle content. Je ontdekt waarom het belangrijk is om content te creëren die aansluit op de online identiteit van jouw bedrijf. Aan de hand van verschillende soorten content bereik jij de doelgroep en overtuig je deze.

Stel een contentstrategie op

Samen met jouw coach bepaal je waar de focus op komt te liggen. Dit ga je doen door een contentstrategie op te stellen.  Op deze manier vorm je samen met jouw coach de basis van jouw Facebook en Instagram marketing.

Facebook organisch

Nadat de strategie is bepaald, ga je leren over de bericht mogelijkheden van Facebook. Zo haal je het maximale uit elke post.

Instagram organisch

Ook voor Instagram ga je nu leren over de bericht mogelijkheden nadat de strategie is bepaald. Op deze manier zorg jij ervoor dat je het beste haalt uit de mogelijkheden van Instagram voor de doelstellingen van jouw bedrijf

Facebook en Instagram adverteren

Nu je weet wat de organische mogelijkheden van de kanalen zijn, is het tijd om de mogelijkheden van adverteren te verkennen. Het adverteren via Instagram gebeurd vanaf het Facebook domein. Met Facebook kun je je doelgroep heel gericht bereiken. Je leert niet alleen hoe je jouw advertentie campagnes moet opzetten, maar ook hoe je deze analyseert en optimaliseert.

Wat heb je na deze training gedaan?

Na deze training heb jij je contentstrategie opgezet, weet je hoe je kwalitatieve content creëert en hoe je advertenties inzet om jouw doelgroep te bereiken. Je hebt ook..

…je accounts geconfigureerd.
…de Meta Pixel geïnstalleerd.
…marketingdoelstellingen bepaald in combinatie met KPI’s.
…een contentkalender gemaakt.
…geleerd hoe je het maximale uit jouw berichten moet halen.
…je doelgroep in kaart gebracht.
…advertenties opgezet en geoptimaliseerd.
…geleerd hoe jij Facebook en Instagram optimaal benut.

Leerdoelen

Om een goed beeld te krijgen van de social media skills waar je na zes weken training over beschikt, stellen wij concrete leerdoelen voor je op. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag jouw leerdoelen aan via info@teachdigital.nl.

Wat is het instapniveau?

Tijdens een intakegesprek kijken onze coaches wat het instapniveau wordt. We gaan in principe uit van HBO werk- en denkniveau, maar verwachten minimaal MBO 4 niveau.

Over welke vaardigheden beschik je na deze training?

Na het afronden van onze social media training beschik je over de juiste kennis om de belangrijkste functies van Facebook en Instagram optimaal in te zetten. Je kunt zowel adviezen geven als in de praktijk aan de slag. 

Examens en certificaten.

Tijdens het social media leertraject krijg je van je coach diverse praktijkopdrachten, die je met een voldoende moet voltooien om met het volgende onderwerp te kunnen starten. Om de module succesvol af te sluiten, moet je een resultaat van 70% of hoger halen op de eindtoets. Je kunt de toets net zo lang herkansen totdat je een voldoende hebt. 

Onze kennisbank bevat alle laatste updates als het gaat om social mediakanalen. Na het afronden van de social media module kun je dan ook eenvoudig verder met het behalen van officiële certificaten, dankzij de kennis die je tijdens het traject hebt verkregen.

Unieke leermethodiek.

Bij Teach Digital maken we gebruik van een unieke leermethode. Uniek omdat we online en offline combineren, maar ook omdat je een persoonlijke benadering krijgt. Onze coaching is intensief en geeft jou alles wat je nodig hebt zodat je zowel theoretisch als in de praktijk raad weet met social media.

Studiemateriaal.

 • Teach Digital Academy (e-learning), 12 maanden beschikbaar na start training.
 • Externe hulpmiddelen:
  • Facebook
  • Instagram
  • Google Analytics
Teach Digital - Online Marketing Training - Divider
Een greep uit onze partners:
Nog niet overtuigd?

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

"Cijfer: ruime 8, ik ben heel tevreden over de inhoud van de Academy. De interactie is ook goed."
Liesbeth Rutten testemonial
Liesbeth Rutten - Communicatie manager - IBK B.V.
"Dankzij de partnership hebben wij onze online strategie staan. De begeleiding was professioneel, effectief en praktisch."
Willem prinsen testemonial
Willem Prinsen - Group Commercial Director - Solidus Solutions
"Wat ik fijn vond aan de academy is de verhouding tussen begeleiding en self-learning. Het is fijn om op deze manier 'rugdekking' te krijgen in online marketing!"
Jacco-Roukens testimonial
Jacco Roukens - Marketeer - MisterSales
Ik wil, los van de ondersteuning bij de Google Ads werkzaamheden, een onwijs compliment maken voor jullie Academy omgeving. Wauw. Wat ziet het er strak uit, maar bovenal: wat navigeert het fijn en intuïtief. Heel gaaf wat jullie bewerkstelligd hebben! Echt heel professioneel. Complimenten!
Ilionx
Wendy Hertgers - Marketeer - ilionx
Ik ben erg tevreden over de cursus, ik heb echt het gevoel dat ik veel heb geleerd. Er is ontzettend veel gebeurd in de online marketing sinds ik mijn opleiding afronde in 2015. Dankzij de cursus van Succesfactor heb ik mijn kennis bijgeschaafd en kan ik mijn nieuwe kennis toepassen in mijn dagelijkse werk. Ik kan deze cursus met een gerust hart adviseren aan iedereen die zijn affiniteit met en kennis van online marketing wil vergroten.
Chris -
Top cursus over online marketing. De te leren stof is goed verdeeld over verschillende modules en wordt goed afgewisseld gebracht via tekst, afbeeldingen en video's. Zelfs voor mij als jurist, zonder ervaring met online marketing, was deze cursus goed te doen. De ondersteuning van coach Melvin was hierbij zeer prettig; hij heeft kennis van zaken, is zeer toegankelijk en motiveert je bij het behalen van goede resultaten.
Fieke -
Ik was op zoek naar een complete online marketing opleiding met de nadruk op SEA. Ook de intensieve persoonlijke begeleiding sprak mij erg aan. Ik ging aan de slag met mijn coach Melvin, die mij veel uitstekend advies gaf en altijd in overleg de passende aanpak voorstelde. Hierdoor was de cursus op maat gemaakt, maar toch erg uitdagend. Dankzij de interessante inhoud van de cursus en de goede tips van Melvin heb ik een goede basis om SEA specialist te worden.
Steven -
Klaar voor de volgende stap?

Ontdek de mogelijkheden tijdens een gesprek met een opleidingsadviseur

Laat je gegevens achter en ontvang persoonlijk opleidingsadvies. Wij nemen contact met je op om een demo in te plannen.