Facebook training

Onze Facebook training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook. Zo gebruik jij Facebook als uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie. Met Teach Digital geven wij jou de kennis en ervaring voor een succesvolle online marketing campagne!
 • Zet een Social Media strategie op welke afgestemd is op jouw doelgroep en voer deze uit.
 • De laatste trends en inzichten op gebied van Facebook.
 • Bereik de doelgroep met Facebook.
 • Intensieve begeleiding & praktijkopdrachten.
 • 12 maanden toegang tot de academy.
Teach Digital
825,- excl. BTW
4 weken
E-learning & 1-op-1 coaching
Algemeen
Inhoud & leerdoelen
Examens & certificaten
Learning on the job
Studiemateriaal

Algemeen

De Facebook training van Teach Digital perfect voor jou als jij benieuwd bent naar welke mogelijkheden Facebook te bieden heeft. In slechts vier weken leer je alle ins en outs met betrekking tot Facebook. Door middel van praktijkgerichte opdrachten kan jouw theoretische kennis vrijwel direct worden toegepast voor jouw onderneming. Gedurende het traject heb je meermaals contact met je persoonlijke online marketing coach.

Voor wie is de Facebook training bedoeld?

Voor iedereen die de nuttige functies van Facebook wil toevoegen aan hun online strategie!

Start traject

Samen met jouw coach bepaal je samen op welke datum jij begint met jouw Facebook training.

Hoe ziet een leertraject eruit?

Kick off
Leren met
praktijkopdrachten
Nakijken, evalueren
en bijsturen
Implementeren en
optimaliseren

Hoeveel tijd kost deze training?

We hebben het leertraject verdeeld in drie overzichtelijke blokken, om jouw tijd optimaal te benutten.

12 uurE-learning
10 uurPraktijkopdrachten
3 uurSessies met coach

Inhoud en leerdoelen

De Facebook training behandelt de uiteenlopende Facebook mogelijkheden en bestaat uit de volgende vier onderdelen:

1. De essentie van social media en waardevolle content

Leer over de essentie van social media en wat waardevolle content is. Ontdek waarom het belangrijk is om content te hebben die aansluit op jouw online identiteit. Ook ga je hier leren over verschillende soorten content die ervoor zorgt dat jij jouw doelgroep bereikt en overtuigt.

2. Contentstrategie opstellen

Nu kun je je verdiepen in de wereld van Facebook. Je stelt eerst een contentstrategie voor Facebook op. Dan kijk je samen met jouw coach waar de focus komt te liggen. Dit vormt de basis voor het vervolgtraject.

3. Facebook Organisch

Na het opstellen van de contentstrategie ga je leren over berichtmogelijkheden om het maximale uit je posts te halen!

4. Facebook Adverteren

Wanneer je organisch hebt afgerond ga je leren over configuratie van de doelgroep om vervolgens te adverteren via Facebook. Daarna leer je de statistieken van de campagnes te analyseren om ze uiteindelijk te optimaliseren.

Wat heb je gedaan na deze Facebook training?

Na de Facebook training heb jij een contentstrategie opgezet voor Facebook en weet je hoe je kwalitatieve content creëert en doelgerichte advertenties opzet. Je hebt…

 • …je account geconfigureerd.
 • …Meta Pixel geïnstalleerd. 
 • …marketingdoelstellingen bepaald in combinatie met KPI’s.
 • …een contentkalender gemaakt.
 • …geleerd hoe je het maximale uit jouw berichten haalt.
 • …je doelgroep samengesteld.
 • …advertenties opgezet en geoptimaliseerd.
 • …geleerd hoe jij Facebook optimaal benut.

Leerdoelen

Om de kwaliteit van het coachingstraject te waarborgen én om er zeker van te zijn dat jij met de juiste kennis het traject afrondt hebben we leerdoelen opgesteld. Benieuwd welke? Vraag jouw leerdoelen op via: info@teachdigital.nl

Wat is het instapniveau?

De training is praktisch, concreet en prima te volgen vanaf een MBO-4 opleidingsniveau.

Over welke vaardigheden beschik je na deze training?

Na deze training beschik jij over de laatste kennis van alle Social Media kanalen, je kunt deze kennis toepassen en je bent in staat om hierover te adviseren.

Examens en certificaten

Je ontvangt na een positieve beoordeling van de praktijkopdrachten en het succesvol afronden van de eindtoets een certificaat van deelname.

Onze trainingen, e-learning en werkwijze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit zorgt ervoor dat jij optimaal kunt leren.

Unieke leermethodiek

Je leert online in onze digitale leeromgeving, krijgt praktijkopdrachten afgestemd op jouw situatie en wordt begeleid door je persoonlijke online marketing coach.

Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat je niet alleen de theorie kent, maar dat je dit ook op de juiste manier weet toe te passen.  Dit is onze belofte.

Studiemateriaal

 • Leertraject Facebook (e-learning), 12 maanden beschikbaar na start training.
 • Externe hulpmiddelen:
  • Google Tag Manager
  • Facebook

Veel gestelde vragen over Facebook training

Je wordt tijdens de Facebook persoonlijk begeleid. Je leert vanuit de e-learning maar er is altijd ruimte om tussendoor 1 op 1 vragen te stellen aan jouw coach.

4 Weken duurt de Facebook training.

Voor de Facebook training betaal je met het stap budget STAP-budget €0- exclusief BTW. Zonder het STAP-budget betaal je €825- exclusief BTW.

De Facebook training is voor mensen die meer zichtbaar wilt zijn en de doelgroep probeert te bereiken via Facebook, maar niet genoeg kennis en ervaring er in heeft.

Met de Facebook training ga je op je eigen tempo aan de slag. Op deze manier heb je zelf in de hand wanneer je de Facebook training af rond.

Om een beeld te krijgen van de werkdruk, hebben wij het als volgt onderverdeeld:

 • 12 uur besteed je aan de E-learning;
 • 10 uur besteed je aan praktijkopdrachten;
 • 3 uur besteed je aan sessies met jouw coach.

Het instapniveau van de Facebook training is minimaal MBO 4 niveau.

De Facebook training bestaat uit een unieke combinatie van e-learning, persoonlijke begeleiding en praktijk opdrachten. Leer bijvoorbeeld over een effectieve Facebook advertentie, maak vervolgens zelf een post en krijg vervolgens feedback op jouw post van jouw coach.

Lees ervaringen van onze cursisten

Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.10.28Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.10.09Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.08.42Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.08.04Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.07.41Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.07.07Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.06.28Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.05.44
"Cijfer: ruime 8, ik ben heel tevreden over de inhoud van de Academy. De interactie is ook goed." Liesbeth Rutten Communicatie manager - IBK B.V.
"Dankzij de partnership hebben wij onze online strategie staan. De begeleiding was professioneel, effectief en praktisch." Willem Prinsen Group Commercial Director - Solidus Solutions
"Wat ik fijn vond aan de academy is de verhouding tussen begeleiding en self-learning. Het is fijn om op deze manier 'rugdekking' te krijgen in online marketing!" Jacco Roukens Marketeer - MisterSales
Ik wil, los van de ondersteuning bij de Google Ads werkzaamheden, een onwijs compliment maken voor jullie Academy omgeving. Wauw. Wat ziet het er strak uit, maar bovenal: wat navigeert het fijn en intuïtief. Heel gaaf wat jullie bewerkstelligd hebben! Echt heel professioneel. Complimenten! Wendy Hertgers Marketeer - ilionx
Ik ben erg tevreden over de cursus, ik heb echt het gevoel dat ik veel heb geleerd. Er is ontzettend veel gebeurd in de online marketing sinds ik mijn opleiding afronde in 2015. Dankzij de cursus van Succesfactor heb ik mijn kennis bijgeschaafd en kan ik mijn nieuwe kennis toepassen in mijn dagelijkse werk. Ik kan deze cursus met een gerust hart adviseren aan iedereen die zijn affiniteit met en kennis van online marketing wil vergroten. Chris
Top cursus over online marketing. De te leren stof is goed verdeeld over verschillende modules en wordt goed afgewisseld gebracht via tekst, afbeeldingen en video's. Zelfs voor mij als jurist, zonder ervaring met online marketing, was deze cursus goed te doen. De ondersteuning van coach Melvin was hierbij zeer prettig; hij heeft kennis van zaken, is zeer toegankelijk en motiveert je bij het behalen van goede resultaten. Fieke
Ik was op zoek naar een complete online marketing opleiding met de nadruk op SEA. Ook de intensieve persoonlijke begeleiding sprak mij erg aan. Ik ging aan de slag met mijn coach Melvin, die mij veel uitstekend advies gaf en altijd in overleg de passende aanpak voorstelde. Hierdoor was de cursus op maat gemaakt, maar toch erg uitdagend. Dankzij de interessante inhoud van de cursus en de goede tips van Melvin heb ik een goede basis om SEA specialist te worden. Steven
Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.