Training zoekmachine adverteren

Wil je winstgevende zoekadvertenties opstellen en bovenaan staan in Google? Volg dan onze Zoekmachine adverteren training die je in 4 weken begeleidt bij het maken van succesvolle zoekcampagnes in Google.
 • Zet een winstgevende strategie op en voer deze uit.
 • De laatste trends en inzichten op gebied van Google Ads.
 • Bereik topposities in Google.
 • Zet de meest effectieve zoekcampagnes op in Google.
 • Intensieve begeleiding & praktijkopdrachten.
 • 12 maanden toegang tot de academy.
Teach Digital
825,- excl. BTW
4 weken
E-learning & 1-op-1 coaching
Algemeen
Inhoud & leerdoelen
Examens & certificaten
Learning on the job
Studiemateriaal

Algemeen

Ambitieuze doelstellingen met zoekmachine adverteren (SEA)? Ontdek tijdens onze Zoekmachine Adverteren training in 4 weken alles op het gebied van online zoekcampagnes in Google.

Voor wie is de Zoekmachine Adverteren training bedoeld?

Onze Zoekmachine Adverteren training is geschikt voor iedereen die zoekcampagnes via Google wil toevoegen aan hun online strategie.

Start leertraject

Gezamenlijk met jouw online marketing coach stem je een geschikte startdatum af voor de Zoekmachine Adverteren training.

Hoe ziet een leertraject eruit?

Kick off
Leren met
praktijkopdrachten
Nakijken, evalueren
en bijsturen
Implementeren en
optimaliseren

Hoeveel tijd kost deze training?

We hebben het leertraject verdeeld in drie overzichtelijke blokken, om jouw tijd optimaal te benutten.

12 uurE-learning
10 uurPraktijkopdrachten
3 uurSessies met coach

Inhoud en leerdoelen

Wat ga je leren tijdens de Zoekmachine Adverteren training?

Tijdens de training komen vier onderdelen aan bod:

Zoekwoorden onderzoek

Je gaat aan de slag met een zoekwoordenonderzoek. Dit onderzoek ligt ten grondslag aan jouw zoekcampagnes in Google en zullen gaan zorgen voor succes.

Zoekcampagne-opzet maken

We laten je precies zien welke instellingen je nodig hebt, waar je deze kunt vinden en hoe je het best een structurele opzet kunt maken. Een goeie structuur in je campagne-opzet is essentieel om overzichtelijk te werk te kunnen gaan.

Zoekcampagne opzetten

Nu je alle voorbereidingen hebt getroffen is het tijd om een effectieve zoekcampagne op te stellen in Google. We leren je hoe je dit het best kunt doen zodat jij winstgevende advertenties kunt opzetten.

Campagne optimaliseren

Na het opzetten van een campagnes is het avontuur nog niet afgelopen. Om echt de beoogde resultaten te behalen, moet je jouw campagnes blijven optimaliseren. Wij leren je graag hoe je dit het beste kunt doen!

Wat is het eindresultaat van de Google Ads training?

Wanneer je onze zoekmachine adverteren training hebt afgerond, ben je van A tot Z klaargestoomd om zelfstandig verder te gaan. Je kunt nu:

 • Een zoekwoorden onderzoek uitvoeren
 • Een advertentieplan opstellen
 • Een logische campagnestructuur uitwerken
 • Effectieve zoekcampagnes in Google opzetten
 • Campagnes optimaliseren

Leerdoelen

Om een goed beeld te krijgen van de kennis waar je na vier weken training over beschikt, voorzien wij je van concrete leerdoelen. Daarmee ben je ook direct verzekerd van de kwaliteit van het leertraject. Wil je weten hoe dit er voor jou uitziet? Vraag jouw leerdoelen aan via info@teachdigital.nl.

Wat is het instapniveau?

Tijdens een intakegesprek kijken onze coaches wat het instapniveau wordt. We gaan in principe uit van HBO werk- en denkniveau, maar verwachten minimaal MBO 4 niveau.

Over welke vaardigheden beschik je na deze training?

Na het afronden van de Zoekmachine Adverteren training ben je compleet op de hoogte van alle belangrijke kennis rondom Zoekcampagnes in Google. Daarmee kun je zowel adviezen geven als in de praktijk aan het werk.

Examens en certificaten

Tijdens de training krijg je van je coach diverse praktijkopdrachten die je met een voldoende moet voltooien om met het volgende onderwerp te kunnen starten. Om de module succesvol af te sluiten, moet je een resultaat van 80% of hoger halen op de eindtoets. Je kunt de toets net zo lang herkansen totdat je een voldoende hebt.

Na het afronden van de zoekmachine adverteren training krijg je het Google Search certificaat.

Unieke leermethodiek

Bij Teach Digital maken we gebruik van een unieke leermethode. Uniek omdat we online en offline combineren, maar ook omdat je een persoonlijke benadering krijgt. Onze coaching is intensief en geeft jou alles wat je nodig hebt om zowel theoretisch als in de praktijk je weg te vinden met SEA. 

Studiemateriaal

 • Leertraject Zoekmachine adverteren (e-learning), 12 maanden beschikbaar na start training.
 • Externe tools:
  • Google Analytics
  • Google Ads

Veel gestelde vragen over de training zoekmachine adverteren

De Training zoekmachine adverteren kost met het STAP-budget €0- exclusief BTW. Maar zonder het STAP-budget is de prijs €825- exclusief BTW. 

Ja, de Training zoekmachine adverteren van Teach Digital kan je in jouw eigen tijd voltooien. Ook nadat je de training hebt afgerond blijf jij toegang krijgen tot onze E-learning.

De Training zoekmachine adverteren heeft een duur van 4 weken.

Tijdens de Training zoekmachine adverteren wordt jij persoonlijk begeleid. Zo kan jij online vragen stellen, 1 op 1 begeleiding krijgen en online Q&A’s bijwonen en terug kijken.

De werkdruk van de Training zoekmachine adverteren bestaat uit het volgende:

 • 12 uur besteed je aan de E-learning;
 • 10 uur besteed je aan praktijkopdrachten;
 • 3 uur besteed je aan sessies met jouw coach.

Het instapniveau van de Training zoekmachine adverteren is minimaal MBO 4 niveau.

De Training zoekmachine adverteren is bedoeld voor mensen die willen weten hoe je exact een goede social media strategie moet opzetten, optimaliseren en beheren.

Met Teach Digital krijg jij praktijkopdrachten die specifiek zijn op jouw organisatie. Zo werk je aan jouw organisatie terwijl je aan het leren bent. Daarnaast wordt je persoonlijk geholpen met jouw coach en heb je toegang tot een kennisbank die je altijd kan raadplegen.

Lees ervaringen van onze cursisten

Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.10.28Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.10.09Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.08.42Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.08.04Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.07.41Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.07.07Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.06.28Schermafbeelding 2022-05-11 om 15.05.44
"Cijfer: ruime 8, ik ben heel tevreden over de inhoud van de Academy. De interactie is ook goed." Liesbeth Rutten Communicatie manager - IBK B.V.
"Dankzij de partnership hebben wij onze online strategie staan. De begeleiding was professioneel, effectief en praktisch." Willem Prinsen Group Commercial Director - Solidus Solutions
"Wat ik fijn vond aan de academy is de verhouding tussen begeleiding en self-learning. Het is fijn om op deze manier 'rugdekking' te krijgen in online marketing!" Jacco Roukens Marketeer - MisterSales
Ik wil, los van de ondersteuning bij de Google Ads werkzaamheden, een onwijs compliment maken voor jullie Academy omgeving. Wauw. Wat ziet het er strak uit, maar bovenal: wat navigeert het fijn en intuïtief. Heel gaaf wat jullie bewerkstelligd hebben! Echt heel professioneel. Complimenten! Wendy Hertgers Marketeer - ilionx
Ik ben erg tevreden over de cursus, ik heb echt het gevoel dat ik veel heb geleerd. Er is ontzettend veel gebeurd in de online marketing sinds ik mijn opleiding afronde in 2015. Dankzij de cursus van Succesfactor heb ik mijn kennis bijgeschaafd en kan ik mijn nieuwe kennis toepassen in mijn dagelijkse werk. Ik kan deze cursus met een gerust hart adviseren aan iedereen die zijn affiniteit met en kennis van online marketing wil vergroten. Chris
Top cursus over online marketing. De te leren stof is goed verdeeld over verschillende modules en wordt goed afgewisseld gebracht via tekst, afbeeldingen en video's. Zelfs voor mij als jurist, zonder ervaring met online marketing, was deze cursus goed te doen. De ondersteuning van coach Melvin was hierbij zeer prettig; hij heeft kennis van zaken, is zeer toegankelijk en motiveert je bij het behalen van goede resultaten. Fieke
Ik was op zoek naar een complete online marketing opleiding met de nadruk op SEA. Ook de intensieve persoonlijke begeleiding sprak mij erg aan. Ik ging aan de slag met mijn coach Melvin, die mij veel uitstekend advies gaf en altijd in overleg de passende aanpak voorstelde. Hierdoor was de cursus op maat gemaakt, maar toch erg uitdagend. Dankzij de interessante inhoud van de cursus en de goede tips van Melvin heb ik een goede basis om SEA specialist te worden. Steven
Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.