Teach Digital online Marketing in de zakelijke dienstverlening

Als je in de zakelijke dienstverlening zit, is het je vast niet ontgaan dat marketing steeds digitaler wordt. Het online kunnen bereiken van jouw klanten is dan ook essentieel. Maar hoe doe je dat? Het is belangrijk dat je bekend bent met de mogelijkheden van online marketing binnen de zakelijke dienstverlening.
Bekijk leertrajecten
Marketing in de zakelijke dienstverlening

Online marketing in de zakelijke dienstverlening

Naar B2B-dienstverleners zoeken we allang niet meer in de telefoongids of lokale krant. Bedrijven vinden het liefst snel een geschikte partner. Het bedrijf met de hoogste positie in Google, maakt dan ook de meeste kans. In feite is jouw website dus je digitale visitekaartje. Wel zo fijn dus, als deze goed zichtbaar is.

Waarom online marketing in de zakelijke dienstverlening

Heb je een succesvolle concurrent die jou ver voorbij stijgt? Niet getreurd: goede online marketing is waarschijnlijk de oplossing. Snelgroeiende en succesvolle bedrijven in de zakelijke
dienstverlening scoren namelijk goed op alle online marketing fronten. Vooral zoekmachineoptimalisatie, websiteanalyse en bloggen blijken effectief.

Voorbeelden van online marketing in de zakelijke dienstverlening

Zoek die grote concurrent online eens op. Zijn ze goed zichtbaar in Google, posten ze veel op social media en bevat hun website veel content? Dat kan jij ook. Zelfs zonder grote investeringen! Wil je weten hoe? Dan ben je bij Teach Digital aan het juiste adres.

Online marketing zelf uitvoeren

Echt voordelig is het zelf uitvoeren van online marketing binnen de zakelijke dienstverlening. Niet alleen financieel, maar ook kwalitatief is dit een verstandige keus. Zo blijf je grip houden op de boodschap die je naar buiten brengt. Maar wil je dit succesvol doen, dan heb je daar wel wat kennis voor nodig. Teach Digital helpt hierbij.

Ontdek Teach Digital

Online marketing uitbesteden? Nergens voor nodig! Volg een online marketing training bij Teach Digital en doe het helemaal zelf. En ja; dat kan ook binnen de zakelijke dienstverlening.

Waarom Teach Digital?

De persoonlijke insteek van onze online marketing cursussen is uniek. Wij kennen de online marketing trends in de zakelijke dienstverlening. We adviseren dan ook graag over wat werkt voor jouw bedrijf. Geen urenlange theorielessen, maar een-op-eenbegeleiding met goedwerkende praktijkopdrachten.

Leertrajecten

Met de online marketing leertrajecten van Teach Digital leer je alles over bijvoorbeeld SEO, SEA en social media voor de zakelijke dienstverlening. Heb je interesse? Bekijk dan onze verschillende leertrajecten.

Online Marketing opleiding

Wil jij aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na deze opleiding ben jij in staat om een succesvolle online strategie uit te werken, op te zetten en te beheren.

Google Ads training

Wil jij winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Google Ads.

Social Media training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Social Media (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Social Media.

SEO training

Wil jij topposities behalen in Google, maar mis je de basiskennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Heb je vragen?

Neem contact op met Bas!

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters Eigenaar

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe een coachingstraject bij Teach Digital eruit ziet!

 

 

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.