Marketing voor reisbureaus

Online marketing wordt steeds belangrijker binnen de reisbranche. Stel je voor: je surft uren op het web, op zoek naar de mooiste stranden van Maleisië. Terwijl je wegdroomt naar een tropische vakantie, zie je ineens een topaanbieding langskomen. Het is een advertentie van een lokaal reisbureau. Daar moet je maar eens langsgaan! Het reisbureau heeft weer een nieuwe klant en jij hebt je ideale vakantie.
Bekijk leertrajecten
Marketing voor reisbureaus Teach Digital

Online marketing voor reisbureaus

Maar wat nu als je zelf een reisbureau hebt? Je verdiepen in online marketing binnen de reisbranche is dan een goed idee. Je wilt natuurlijk niet dat die de concurrent er met die nieuwe klant vandoor gaat.

Waarom online marketing voor reisbureaus

Vroeger kwamen mensen langs bij een reisbureau op zoek naar een vakantie. Met wat goede hulp boekten ze binnen één dag hun ideale reis. Tegenwoordig gaat dat anders. Mensen zoeken eindeloos online naar de mooiste reis voor de beste prijs. Het is dus aan jou om je reisbureau alsnog in de schijnwerpers te zetten. En dat doe je, uiteraard, met de juiste online
marketing.

Voorbeelden van online marketing van reisbureaus

Reisbureaus zitten steeds vaker op social media zoals Pinterest, Instagram of Facebook. Ideale platforms voor communicatie met beelden. Want dat wil de doelgroep: de bestemming visualiseren. Daarnaast wordt ook SEO breed toegepast binnen de reisbranche. Met behulp van online marketing zorgen reisbureaus dat potentiële klanten het juiste bericht zien op het juiste
moment. Net zoals in het voorbeeld van Maleisië.

Online marketing zelf uitvoeren

Natuurlijk ken jij jouw klant het best. Besteed je online marketing dus niet uit: met behulp van de online marketing training van Teach Digital doe je het gewoon helemaal zelf.

Ontdek Teach Digital

Bij Teach Digital bieden we niet alleen een volledige online marketing opleiding, maar bijvoorbeeld ook wat kleinere socialmediacursussen. Omdat we bekend zijn met de branche, weten we goed wat wél en wat niet werkt voor de online marketing van reisbureaus.

Waarom Teach Digital?

We nemen jouw online marketing dus niet over. We leren jou juist wat je moet doen. Naast de theorie bieden we een-op-eencoaching van een ervaren trainer. Hij of zij geeft jou praktijkopdrachten die je direct toepast op jouw bedrijf.

Leertrajecten

Bekijk hier alle leertrajecten van Teach Digital. Al onze coachingstrajecten zijn naar wens in te delen. Heb je een specifiek leerdoel in gedachten? Dat is voor ons geen probleem! Neem gewoon contact met ons op.

Online Marketing opleiding

Wil jij aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na deze opleiding ben jij in staat om een succesvolle online strategie uit te werken, op te zetten en te beheren.

Google Ads training

Wil jij winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Google Ads.

Social Media training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Social Media (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Social Media.

SEO training

Wil jij topposities behalen in Google, maar mis je de basiskennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Heb je vragen?

Neem contact op met Bas!

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters Eigenaar

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe een coachingstraject bij Teach Digital eruit ziet!

 

 

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.