Online Marketing Coaching

Tegenwoordig doen we alles online. Het internet valt dan ook niet meer weg te denken uit onze huidige levenswijze. Daar maakt online marketing een groot deel van uit. Maar menig bedrijf kampt met het probleem: intern is er te weinig kennis aanwezig en/of de online marketeers hebben behoefte aan ondersteuning. Om deze reden bieden wij online marketing coaching aan. Hiermee wordt bestaand personeel waar nodig ondersteund in hun werkzaamheden.
Bekijk leertrajecten
Online marketing coaching

Wat is Online Marketing coaching?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij straks een volwaardig online marketeer bent. Onze blended learning methode geeft jou ’the best of both worlds’!

Waarom Online Marketing coaching?

Vroeg of laat komt iedere organisatie op het punt dat de eigen marketingkennis en -activiteiten niet genoeg lijken te zijn om succesvol te blijven. Je wil iets nieuws opzetten, een nieuwe markt betreden of je merkt simpelweg dat het tijd is om met je marketing naar een hoger niveau te groeien. Het is eenmaal een veranderlijk vakgebied en stilzitten gaat je niet vooruit helpen. Maar zelfs als doorgewinterde marketeer kun je er tegenaan lopen dat je niet de juiste expertise in huis hebt om de gewenste resultaten te behalen.

Vaak kom je als organisatie dan uit bij uitbesteden. Uitbesteden aan dure marketingbureaus die lang niet altijd in de gaten hebben waar jouw bedrijf nu echt voor staat, of daar veel tijd voor nodig hebben. Toch moet het maar, want wanneer je zelf de kennis niet hebt moet je het bij een ander zoeken, toch?

Niet per se. We lijken soms te vergeten dat je juist van binnenuit je organisatie tot de beste marketing kunt komen. Met als groot voordeel dat je authentiek blijft. Want wie anders dan je eigen medewerkers weten hun diepgewortelde kennis over je product te combineren met hun hart voor de organisatie, om doelstellingen naar de praktijk te vertalen? Dat ligt anders wanneer je altijd iemand moet inhuren. Iedere keer dat je een nieuwe partij inschakelt, moet deze zich verdiepen in jouw organisatie en de bijbehorende kernwaardes. Dat is soms best frustrerend.

Wanneer je de keuze maakt voor de online marketing coaching van Teach Digital dan krijg je uitstekende hulp en ondersteuning op het gebied van online marketing waarbij jouw wensen centraal gesteld worden. De kennis van de marketing experts van Teach Digital, en die van de online Academy zelf, is altijd up-to-date zodat wij jou van het beste advies kunnen voorzien. Advies dat aansluit bij jouw wensen, behoeften, klanten en de markt waarin je opereert. Door middel van onze online Academy is er veel ruimte voor eigen inbreng en jouw eigen Teach Digital coach zorgt dat de theorie goed aansluit op jouw praktijk. Zo doe je direct toepasbare kennis op waarmee je jouw organisatie online laat groeien.

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

Online marketing coachingtraject

Wij brengen jouw eigen wensen en behoeften in beeld en stellen op basis hiervan een online marketing coachingstraject op. Zo kan jij jouw kwaliteiten als online marketeer uitbreiden en laten groeien. Wist je dat Teach Digital gebruik maakt van een unieke leermethodiek? Het traject bestaat namelijk uit een combinatie van online leren en coaching door professionals. Je wordt zowel aan de hand van theorie als praktijkopdrachten opgeleid tot een zelfstandig online marketeer.

Online marketing coaching op maat

Er valt veel te leren over online marketing en de verschillende disciplines binnen het vakgebied. Om deze reden stellen we jouw kennis aan de kaak zodat we vervolgens online marketing coaching op maat kunnen aanbieden. Zo weet je zeker dat wat je leert jou verder gaat brengen. Onze coaches zetten alles op alles om het beste in jou te katalyseren.

Kosten online marketing coaching

Wij bieden op maat online marketing coaching aan. Vooraf is het dan ook lastig om een prijskaartje te hangen aan het aanbod. Daarvoor moet eerst in beeld gebracht worden hoe intensief de online marketing coaching voor jou zou zijn. Als je enkel online marketing coaching over Facebook wilt hebben dan ben je logischerwijs voordeliger uit dan wanneer je een volledige online marketing opleiding bij ons afneemt.

Marketing coach

Afhankelijk van jouw online marketing coaching traject krijg je te maken met één of meerdere online marketing coaches. Deze weten alles af van de online marketing discipline die je bestudeert. Zo weet je zeker dat je van de juiste persoon jouw kennis opdoet.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op!

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters Eigenaar

Voor wie is online marketing coaching?

Als ondernemer of marketeer met digitale ambities wil je de juiste keuzes maken. Ontbrekende kennis in één of meerdere online marketing disciplines vormen echter een obstakel om de gestelde doelen te bereiken. Teach Digital springt hierop in en biedt je de kennis en expertise van vakbekwame online marketeers aan. Deze experts coachen jou middels op maat gemaakte coachingstrajecten zodat je de gehekelde hiaten in jouw online marketing kennis oppoetst.

E-commerce

Binnen het vakgebied e-Commerce is het belangrijk om voorop te lopen. Met onze online marketing coaching ben je voorzien van de kennis van morgen. Vandaag!

Recruitment

Het vinden van juist personeel is bij veel bedrijven een uitdaging. De inzet van online marketing is een strategische keuze bij het werven van personeel. Wij helpen je daar graag bij!

B2B

Ook binnen andere vakgebieden, zoals bijvoorbeeld de horeca, advocatuur en productie is online marketing onmisbaar. Neem vandaag contact met ons op om de online marketing coaching opties te bespreken.

Horeca

Uit onderzoek blijkt dat restaurants en cafe's de meest gezochte bedrijven zijn op het internet. Bijna alle smartphone gebruikers (92%) gebruiken hun mobiele telefoon om een restaurant of cafe uit te kiezen. Driekwart van deze bezoekers gebruikt de zoekresultaten om een keuze te maken. Online aanwezigheid is dus uitermate belangrijk. Kortom, leer alle facetten van online marketing kennen door middel van de inzet van Teach Digital.

Advocatuur

De zoektocht naar een advocaat of jurist begint voor veel mensen online, in de meeste gevallen via Google. Online marketing biedt daarmee veel kansen aan voor iedere advocaat of jurist. Teach Digital biedt online marketing coaching aan op topniveau!

Productie

Door online marketing tools in te zetten binnen uw HR recruitment strategie wordt het eenvoudig om juist personeel te werven voor uw productie. Wij bieden coaching aan zodat u leert hoe u effectief en data-gericht online marketing toepast.

Fashion/kleding/mode

Met de moordende concurrentie binnen de fashion- & lifestylebranche is het dé branche bij uitstek waarin sterke online marketing het verschil kan maken. Laat u overtuigen van onze online marketing coaching zodat u floreert in het toepassen van strategische online marketing instrumenten en tactieken.

Automotive

Binnen automotive is het inzetten van marketing juist in deze tijd van cruciaal belang om op te vallen bij de consument. Schakel nog vandaag de hulp van Teach Digital in!

Sport

Meer klanten aantrekken voor jouw sportschool of personal fitness? Wanneer online marketing voor personal trainers goed wordt ingezet, dan krijg je vanzelf meer klanten. Laat je succesvol begeleiden door onze online marketing coaches in het opzetten van strategie en executie.

Vastgoed

Wil jij graag als makelaar meer halen uit je Online Marketing Activiteiten? Wij van Teach Digital ondersteunen u graag met online marketing coaching!

Retail

Vind je online marketing lastig, tijdrovend of moeilijk? Onze online marketing coachen helpen je graag met het opstellen van een concrete marketingaanpak. Zo bereik je de doelgroep van jouw retail bedrijf!

Bouw

Om ervoor te zorgen dat uw bouwbedrijf door de klant wordt gekozen, is het nodig om met de kop boven het maaiveld uit te steken. Dit is waar online marketing de uitkomst biedt. De online marketing coaching van Teach Digital maakt hier een essentieel onderdeel van uit. Laat ons u helpen te bouwen aan uw online succes.

Evenementen

Eventmarketing is één van de lastigste takken van sport in de marketingwereld, en dan met name online marketing voor evenementen. Laat ons u begeleiden met onze online marketing coaching. Zo bouwt u structureel aan uw online marketing gezamenlijk met een Teach Digital expert die alles weet van zijn online marketing discipline.

Zakelijke dienstverlening

Versterk de positie van jouw dienstverlenende bedrijf dankzij online marketing, speciaal gericht op de particuliere en zakelijke sectoren. Wij ondersteunen u door middel van onze online marketing experts.

Groothandel

Als groothandelaar is het nog nooit zo belangrijk geweest om te digitaliseren als nu. De coaches van Teach Digital ondersteunen je waar nodig. Ga nu samen met ons aan aan de slag met online marketing!

Reisbureau

Jouw bedrijf in de reisbranche bevindt zich in een zeer concurrerend speelveld. Het is zaak dat je onderscheidend en top-of-mind blijft. Juist online marketing kan hier bij helpen. Laat je dan ook ondersteunen door de online marketing coaches van Teach Digital.

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.