Online Marketing Coaching op maat

Online marketing valt niet meer weg te denken in het huidige klimaat. Zeker nu is het van belang om online gevonden te worden en het dialoog met de klanten aan te gaan. Veel bedrijven kampen echter met een (groot) probleem, namelijk dat er te weinig kennis en/of ervaring aanwezig is om online succesvol te zijn. Wil je leren hoe je online resultaten boekt bekijk dan vooral onze online marketing coaching op maat eens. Middels dit traject leer je onder begeleiding van een professionele online marketing coach stap voor stap hoe je een online marketing expert wordt.
Bekijk leertrajecten
Online marketing coaching op maat

Waarom online marketing coaching op maat?

Tijdens de online marketing coaching op maat begeleidt een coach je bij het ontwikkelen en uitvoeren van een effectieve en praktische marketingstrategie. Wij baseren de online marketing coaching op maat op de persoonlijke doelstellingen van de trainee en vullen deze aan met waardevolle theorieën en lessen uit de praktijk.  Zo leer je direct het geleerde toe te passen binnen de praktijk waardoor er geen waardevolle tijd verloren gaat en/of er een gat ontstaat tussen het geleerde en zijn of haar toepassing.

Voordelen online marketing coaching op maat

De voornaamste voordelen van marketing coaching op maat zijn dat de coach jou begeleidt in het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen en die van jouw bedrijf. Daarnaast wordt het eenvoudiger gemaakt om je de theorie eigen te maken omdat de coach jou en jouw doelstellingen leert kennen. Door de theorie rechtstreeks toe te passen binnen de eigen praktijk is het resultaat direct meetbaar, wordt bijsturen eenvoudig gemaakt en wordt er eenvoudig geëvalueerd wat er goed ging en waar verbetering mogelijk is. Onze online marketing coaching op maat is de perfecte combinatie van online leren en offline coaching.

Waarom online marketing coaching op maat van Teach Digital?

Teach Digital is een collectief waar de beste online marketing bureaus van Nederland gezamenlijk online marketing coaching op maat aanbieden. Deze online marketing coaching op maat bestaat uit een combinatie van online en offline leercomponenten. Omdat de online marketing coaching op maat is worden al jouw wensen en behoeften meegenomen binnen het traject. Heb je bijvoorbeeld meer ondersteuning nodig bij zoekmachine adverteren (SEA) dan krijg je deze van jouw persoonlijk coach. Zo wordt je vakkundig begeleidt in jouw leertraject. Hierdoor is er garantie voor succes!

Online Marketing Opleiding

Aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na onze online marketing opleiding op maat ben jij in staat om succesvol online marketing te implementeren binnen jouw bedrijf.

Google Ads training

Winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar ontbreekt het je aan kennis en ervaring? Met onze Google Ads in 8 weken training leer je succesvol te worden met Google Ads.

Social Media training

Wil jij gevonden worden door je doelgroep op social media (advertenties), maar ontbreekt het je aan kennis en ervaring? Onze training helpt jou in 8 weken succesvol te worden op social media.

SEO training

Wil jij gevonden worden met jouw website in de organische zoekresultaten van Google, maar mis je kennis en ervaring? Onze training helpt jou in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Heb je vragen?

Neem contact op met Olav!

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters Eigenaar

Hoe ziet online marketing coaching op maat er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe online marketing coaching op maat bij Teach Digital eruit ziet!

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.