Online Marketing Coachingstraject

Nu online marketing steeds belangrijker wordt voor elke organisatie, is het van belang om als bedrijf hier op in te spelen. Hou daarom jouw kennis up-to-date met een online marketing coachingstraject. Met een online marketing coachingstraject krijg jij meer kennis en ervaring in de wereld van online marketing. Zo zet jij jouw organisatie online op kaart!
Bekijk leertrajecten
Online Marketing Coachingstraject

Waarom een Online Marketing Coachingstraject?

Een online marketing coachingstraject ontwikkelt jou op het gebied van SEO, SEA, social media marketing en alles wat komt kijken bij online marketing. In een leertraject verrijk jij jouw kennis en leer je deze kennis vervolgens toe te passen. Zodoende zorgt een online marketing coachingstraject ervoor dat jij weet hoe je online moet concurreren. 

Voordelen online marketing coachingstraject

Het grootste voordeel van een online marketing coachingstraject is dat jij kennis op doet die jij vervolgens toepast aan jouw organisatie. Daarbij is het een coachingstraject, dus je staat er niet alleen voor. Jij krijgt begeleiding van een online marketing coach die jouw vragen beantwoordt en jouw ontwikkeling evalueert. Op deze manier is het voor jou makkelijker om de theorie eigen te maken. 

Online Marketing opleiding

Wil jij aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na deze opleiding ben jij in staat om een succesvolle online strategie uit te werken, op te zetten en te beheren.

Google Ads opleiding

Wil jij winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Google Ads.

Social Media opleiding

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Social Media (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Social Media.

SEO opleiding

Wil jij topposities behalen in Google, maar mis je de basiskennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

LinkedIn opleiding

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Facebook opleiding

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Instagram opleiding

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Twitter opleiding

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Pinterest opleiding

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Snapchat opleiding

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Heb je vragen?

Neem contact op met Olav!

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters Eigenaar

Waarom een online marketing coachingstraject van Teach Digital?

De beste online marketing bureaus door heel Nederland zijn aangesloten bij Teach Digital. Samen hebben wij gekeken naar hoe wij het beste mensen moeten opleiden met een online marketing coachingstraject. Zo heeft Teach Digital een online academy waaruit jij de theoretische kennis op doet, wordt jij op deze kennis getoetst en krijg jij praktijkopdrachten die jij toepast bij jouw eigen organisatie. Op deze manier is jouw online marketing coachingstraject helemaal op maat bij Teach Digital.

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe een coachingstraject bij Teach Digital eruit ziet!

 

 

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.