28 maart 2022
Online marketing nieuws

Online Marketing Nieuws | Week 13 | 2022

online marketing nieuws week 13

Het is weer maandag. Hoog tijd voor het wekelijkse Online Marketing Nieuws! Onze online marketeers verzamelen iedere week speciaal voor jou de belangrijkste, leukste, of meest opmerkelijke ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

In de vorige blog las je alles over een nieuwe updates van onder andere Google, Meta en Twitter. Deze week zijn er nieuwe updates vanuit Google. Uiteraard kun je ook weer rekenen op nieuwe inhaakdata voor jouw content.

Lees snel verder, zodat je weer helemaal op de hoogte bent van het online marketing nieuws!

Inhaakdata voor je content

Relevante content is belangrijk om de gewenste doelgroep aan je te binden. Daarom hebben we deze week een paar inhaakdata waarmee jouw content net wat interessanter en natuurlijk relevanter wordt. Bekijk hieronder of er deze week iets interessants tussen zit om op in te spelen. Verras je doelgroep met relevante content en verhoog daarmee je traffic!

Deze week om op in te haken:

  • 28 maart: Something on a Stick day, Week van het geld [28 mrt – 1 apr]
  • 29 maart: International Mermaid Day
  • 30 maart: Internationale dag van het potlood, Wereld bipolaire dag, Grote Rekendag
  • 31 maart: Wereld Back-up dag, Kalknacht
  • 1 april: 1 april, Ramadan [1-30 apr]
  • 2 april: Wereld Autisme dag, Internationale Dag van het Kinderboek
  • 3 april: Chocolademousse dag, Vind een regenboog dag, World Party Day, Good Deeds Day

De nieuwe Google Product Reviews Update is er

Na de vorige twee versies in april 2021 en december 2021 is het nu tijd voor de derde versie. Sinds 23 maart zijn de veranderingen te zien op Engelstalige pagina’s, maar Google hint erop dat andere talen hier straks ook onder kunnen vallen. De Product Reviews Update is bedoeld om reviews van goede kwaliteit te belonen. Met de nieuwste versie wordt hierop voortgeborduurd om deze kwalitatief goede reviews beter te kunnen identificeren. Het duurt ongeveer drie weken voordat deze versie volledig gelanceerd is. Meer weten over de nieuwe Google Product Reviews Update? Check dan hier de link. En wil je het statement van Google zelf lezen over de update, klik dan hier.

Nieuwe Google Partners directory is nu live

Google heeft de nieuwe directory gelanceerd waarmee je op nieuwe manieren naar partners kunt zoeken, en het partnerprogramma is geüpdatet. Het wordt je hiermee nog makkelijker gemaakt om de juiste partner te vinden om je bedrijf te laten groeien. Check de link voor meer informatie en voor een doorverwijzing naar de nieuwe directory.

Nieuwe Google Partners directory is nu live

Blijf up-to-date dankzij het Online Marketing Nieuws

Check volgende week maandag gewoon weer het Online Marketing Nieuws, zodat je up-to-date blijft met alle ins en outs omtrent online marketing. We zetten wekelijks de nieuwste feitjes en weetjes voor je op een rijtje. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste innovaties om jouw online aanwezigheid optimaal te benutten.

Stijn Norden
Over de auteur

Stijn Norden

Ik ben Stijn, Online Marketeer bij Teach Digital. Hier houd ik me bezig met alle facetten rondom online marketing.
Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.