23 augustus 2021
Online marketing nieuws

Online Marketing Nieuws | Week 34 | 2021

Online Marketing Nieuws

Het is weer maandag. Hoog tijd voor het wekelijkse Online Marketing Nieuws! Onze online marketeers verzamelen iedere week speciaal voor jou de belangrijkste, leukste, of meest opmerkelijke ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

In de vorige blog las je verschillende nieuwtjes over Whatsapp, TikTok, Pinterest, Facebook, Google en Instagram. Deze week lees je onder andere over Instagram advertenties onder het shop tabblad en krijg je tips over Google Trends. Ook hebben we uiteraard weer nieuwe inhaakdata voor jouw content.

Lees snel verder, zodat je weer helemaal op de hoogte bent van het online marketing nieuws!

Inhaakdata voor je content

Relevante content is belangrijk om de gewenste doelgroep aan je te binden. Daarom hebben we deze week een paar inhaakdata waarmee je jouw content net wat interessanter en natuurlijk relevanter wordt. Bekijk hieronder of er deze week iets interessants tussen zit om op in te spelen. Verras je doelgroep met relevante content en verhoog daarmee je traffic!

Deze week om op in te haken:

  • Maandag 23 augustus: ‘Internationale Dag ter Herinnering aan de Slavenhandel en de Afschaffing ervan’
  • Woensdag 25 augustus: ‘Kiss and Make Up Day’
  • Donderdag 26 augustus: ‘Dog Day’
  • Vrijdag 27 augustus: ‘Redhead Days (27 – 29 augustus)’, ‘Misteryland (27 – 29 augustus)’ en ‘Nacht van de Vleermuis’
  • Zaterdag 28 augustus: ‘Gronings Ontzet’
  • Zaterdag 29 augustus: ‘Internatinale Dag tegen Kernproeven’ en ‘GP Belgium (Spa)’

Amerikaanse Newfold Digital neemt WordPress plug-in Yoast over

Het Amerikaanse bedrijf werd daarbij gesteund door Clearlake Capital Group en Siris Capital Group, zo meldt Emerce. De bedoeling is om klanten hoogwaardige tools te bieden om hun online aanwezigheid en succes te optimaliseren. Yoast, een Nederlands merk, is een WordPress plug-in die het voor website-eigenaars mogelijk moet maken om meer bezoekers te genereren via verschillende zoekmachines. Ook biedt Yoast SEO-opleidingen aan. Het bedrijf heeft zo’n 100 medewerkers, die nu dus allemaal zullen gaan werken onder de naam van Newfold Digital.

Blijf up-to-date dankzij het Online Marketing Nieuws

Check volgende week maandag weer het Online Marketing Nieuws, zodat je up-to-date blijft met alle ins en outs omtrent online marketing. We zetten wekelijks de nieuwste feitjes en weetjes voor je op een rijtje. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste innovaties om jouw online aanwezigheid optimaal te benutten.

Thom Treurniet Teach Digital
Over de auteur

Thom Treurniet

Ik ben Thom, Online Marketeer en Content Editor SEO/SEA bij Teach Digital. Ik vind resultaatgerichtheid erg belangrijk. Daarom vind ik de werkwijze van Teach Digital perfect bij mij passen! Ik hou van uitdagingen en die zal ik dus ook altijd opzoeken.
Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.