30 augustus 2021
Online marketing nieuws

Online Marketing Nieuws | Week 35 | 2021

online marketing nieuws

Het is weer maandag. Hoog tijd voor het wekelijkse Online Marketing Nieuws! Onze online marketeers verzamelen iedere week speciaal voor jou de belangrijkste, leukste, of meest opmerkelijke ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

In de vorige blog kreeg je het laatste nieuws over de overname van WordPress plug-in Yoast. Deze week is er, zoals gebruikelijk in de komkommertijd, helaas weinig nieuws op het gebied van online marketing te melden. Wel hebben we natuurlijk nieuwe inhaakdata voor jouw content!

Inhaakdata voor je content

Relevante content is belangrijk om de gewenste doelgroep aan je te binden. Daarom hebben we deze week een paar inhaakdata waarmee je jouw content net wat interessanter en natuurlijk relevanter wordt. Bekijk hieronder of er deze week iets interessants tussen zit om op in te spelen. Verras je doelgroep met relevante content en verhoog daarmee je traffic!

Deze week om op in te haken:

  • Maandag 30 augustus: ‘Internationale Dag van de Walvishaai’ en ‘Internationale Dag voor Slachtoffers van Gedwongen Verdwijningen’
  • Dinsdag 31 augustus: ‘US Open (30 augustus – 12 september)
  • Woensdag 1 september: ‘Start Herfst (meteorologisch)’
  • Donderdag 2 september: ‘Internationale Dag van de Kokosnoot’
  • Vrijdag 3 september: ‘Skyscraper Day’, ‘Dutch Open Darts (3 – 5 september)’ en ‘Wereldhavendagen (3 – 5 september)’
  • Zaterdag 4 september: ‘Internationale Dag van de Seksuele Gezondheid’ en ‘Internationale Dag van de Baard’
  • Zaterdag 5 september: ‘Internationale Dag van de Liefdadigheid’, ‘Be Late for Something Day’, ‘Kaaspizzadag’ en ‘GP Nederland (Zandvoort)’

Blijf up-to-date dankzij het Online Marketing Nieuws

Check volgende week maandag gewoon weer het Online Marketing Nieuws, zodat je up-to-date blijft met alle ins en outs omtrent online marketing. We zetten wekelijks de nieuwste feitjes en weetjes voor je op een rijtje. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste innovaties om jouw online aanwezigheid optimaal te benutten.

Thom Treurniet Teach Digital
Over de auteur

Thom Treurniet

Ik ben Thom, Online Marketeer en Content Editor SEO/SEA bij Teach Digital. Ik vind resultaatgerichtheid erg belangrijk. Daarom vind ik de werkwijze van Teach Digital perfect bij mij passen! Ik hou van uitdagingen en die zal ik dus ook altijd opzoeken.
Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.