Trots partner van Teach Digital

Marketing Agency AP E-com

Teach Digital
Toen Stijn & Jens 3 jaar geleden hun eerste webshops opende hadden ze nooit verwacht dat het zo een groot succes zou worden. Hoe kan dit dan? Dit is omdat we ons hebben gespecialiseerd in Facebook advertenties waarmee we na heel veel oefenen en trainingen succes behaalt hebben.

Wij vinden dat er gigantisch veel bedrijven zijn die nog geen omzet online binnenhalen en dit is echt een gemiste kans.. Hier willen wij met AP E-com verandering in brengen!

Wij willen zoveel mogelijk ondernemers en bedrijven helpen om extra online inkomsten te genereren door middel van Social Media Advertenties

We nemen je mee in de spannende wereld van Online Marketing. Wij willen dat je iemand anders aantikt en zegt als je meer omzet online wil, dan moet je bij AP E-com zijn.

Op dagelijkse basis werken we met veel passie en plezier aan het ontwikkelen en optimaliseren van strategieën en campagnes voor onze opdrachtgevers.

Dit doen we altijd vanuit een strategisch partnerschap en met oplossingen die waarde toevoegen voor jou en het doel. Door strategie, creatie, techniek en marketing naadloos te integreren geven we vastbesloten invulling aan onze belofte: 100% focus op resultaat!

Door de partnership met Teach Digital kunnen we op een laagdrempelige manier onze klanten en partners educatie aanbieden die op hoog niveau is. Zo kunnen wij via de samenwerking de kennis van het brede publiek op gebied van online marketing naar een hoger niveau tillen.

Na de verschillende cursussen die er aangeboden worden kan de cursist zijn kennis uitbreiden en zorgen dat hij het heft in eigen hand neemt. Tijdens de cursus zijn er veel praktijk opdrachten die daarna besproken zullen worden tijdens de 1 op 1 coaching. Zo is de cursist gelijk handson bezig en vergroot het de impact die de cursus zal hebben!

Populaire trainingen

Learning on the job

Training effectieve website

E-learning & 1-op-1 coaching
4 weken
825,- excl. BTW
Bekijk deze training
Online marketing opleiding

Online Marketing Opleiding

E-learning & 1-op-1 coaching
12 maanden
4.050,- excl. BTW
Bekijk deze training
Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.