Trots partner van Teach Digital

De Marketing Specialist

Teach Digital
Gegoochel met ingewikkelde marketingtaal en belofte van gouden bergen? Daar doen we niet aan mee. Wij werken liever met heldere rapportages en meetbare resultaten die aantonen dat marketing écht werkt! In begrijpelijke taal nemen we onze klanten mee in het proces. Van kennismaking tot ontwerp en van tussentijds resultaat tot eindresultaat. Twentse nuchterheid? Ach ja, zo zouden we het inderdaad heel leuk kunnen verpakken. Maar eerlijk gezegd, vinden wij dit de normaalste zaak van de wereld.

De Marketing Specialist is een full service marketing bureau. Wij helpen onze klanten dagelijks bij onder meer het opstellen van een advertentiestrategie, het beheren van (online) marketingcampagnes en het ontwerpen van marketinguitingen. Kortom, wij helpen bij het inzetten van de juiste middelen om jouw zakelijk doelen te behalen!

Met de DMS academy bieden we een aantal E-Learning studies aan op het gebied van social media, waarbij je 1-op-1 gecoacht wordt door één van onze specialisten. Daarin leren we je onder andere het belang van een heldere contentstrategie en zet je misschien wel je allereerste stappen in de wereld van social media advertising!

Wil jij graag zelf aan de slag met social media marketing? Onze academy helpt jouw daar op een handige en praktische manier mee op weg. Dat doe je vanuit je eigen (werk)omgeving, en op de momenten dan het jou het beste uitkomt. De theorie die je in onze E-Learning krijgt voorgeschoteld, pas je direct toe in de praktijk!

Waardering op Google

(5 gemiddeld uit 1 stemmen)

Locatie

Denekamperstraat 73 7631 AB Ootmarsum, Nederland Route plannen

Gespecialiseerd in

  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Social media marketing

Aantal FTE's

4

Populaire trainingen

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.