Trots partner van Teach Digital

MKB Marketing Team

Teach Digital
Bij MKB Marketing Team staan we klaar voor jou als zzper, winkelier of mkber. Met ons Marketing Platform bieden wij alle diensten tegen zeer schappelijke prijzen, maar met de kwaliteit van een full service marketing bureau.

Eenvoud is ons uitgangspunt. Alle Do-it-yourself-diensten, zoals bijv. onze Website CMS en Online Agenda, zijn volledig gericht op gebruiksgemak. Lukt er even iets niet? Dan staan wij voor je klaar.

In samenwerking met Teach Digital mogen wij online opleidingen aanbieden om je op weg te helpen om zelf de marketing strategie voor jouw bedrijf in handen te nemen en te verbeteren.

Gedurende deze opleidingen krijg je toegang tot een online omgeving vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens. Bovendien profiteer jij tegelijkertijd van 1-op-1 contact met een ervaren online marketing coach. Tijdens het doorlopen van deze praktijkgerichte opleidingen kom je praktijkopdrachten tegen welke je direct in kan zetten ter verbetering van je website.
Vera van Os
Vera van Os Online Marketeer

Waardering op Google

(4.6 gemiddeld uit 41 stemmen)

Locatie

Prins Hendriklaan 25 5707 CJ Helmond, Nederland Route plannen

Gespecialiseerd in

  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren

Aantal FTE's

8

Populaire trainingen

Zoekmachine Optimalisatie training

SEO training

E-learning & 1-op-1 coaching
4 weken
825,- excl. BTW
Bekijk deze training
Learning on the job

Training effectieve website

E-learning & 1-op-1 coaching
4 weken
825,- excl. BTW
Bekijk deze training
Online marketing opleiding

Online Marketing Opleiding

E-learning & 1-op-1 coaching
12 maanden
4.050,- excl. BTW
Bekijk deze training
Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.