Trots partner van Teach Digital

PONCK

Teach Digital
Als online specialisten helpen wij graag mee aan het verwezenlijken van jouw droom via de mogelijkheden van internet. Dat doen we al ruim 15 jaar voor bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties. Samen zoeken we naar de beste manier om jouw boodschap online uit te dragen. Persoonlijk, betrokken en altijd met jouw ambities en doelen voor ogen.

Wil jij zelf aan de slag met online marketing? Onze Academy helpt jou op een ontspannen, prettige en praktische manier de belangrijkste kennis op te doen over online marketing. Dat doe je in je eigen omgeving op momenten dat het jou het beste uitkomt.

Wij zorgen voor actuele lesstof die we regelmatig updaten volgens de laatste ontwikkelingen. Ook krijg je 1-op-1-coaching van een persoonlijk begeleider met jarenlange praktijkervaring op het gebied van online marketing. Elke module rond je af met een examen. Ben je geslaagd? Dan ontvang je van ons een certificaat als bewijs van jouw kennis en succesvolle deelname. Voor je het weet, ben je zelf een Online Marketing-pro!

Waardering op Google

(5 gemiddeld uit 14 stemmen)

Locatie

Peperstraat 35 2801 RD Gouda, Nederland Route plannen

Gespecialiseerd in

  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Social media marketing
  • Online Strategie

Aantal FTE's

5

Populaire trainingen

Zoekmachine Optimalisatie training

SEO training

E-learning & 1-op-1 coaching
4 weken
825,- excl. BTW
Bekijk deze training
Learning on the job

Training effectieve website

E-learning & 1-op-1 coaching
4 weken
825,- excl. BTW
Bekijk deze training
Online marketing opleiding

Online Marketing Opleiding

E-learning & 1-op-1 coaching
12 maanden
4.050,- excl. BTW
Bekijk deze training
Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Ons partnernetwerk

Wij besteden veel aandacht aan het selecteren van de juiste partners. Heb je vragen over onze partners of over de leertrajecten?
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.