Platform partner

PONCK

Als online specialisten helpen wij graag mee aan het verwezenlijken van jouw droom via de mogelijkheden van internet. Dat doen we al ruim 15 jaar voor bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties. Samen zoeken we naar de beste manier om jouw boodschap online uit te dragen. Persoonlijk, betrokken en altijd met jouw ambities en doelen voor ogen.

Wil jij zelf aan de slag met online marketing? Onze Academy helpt jou op een ontspannen, prettige en praktische manier de belangrijkste kennis op te doen over online marketing. Dat doe je in je eigen omgeving op momenten dat het jou het beste uitkomt.

Wij zorgen voor actuele lesstof die we regelmatig updaten volgens de laatste ontwikkelingen. Ook krijg je 1-op-1-coaching van een persoonlijk begeleider met jarenlange praktijkervaring op het gebied van online marketing. Elke module rond je af met een examen. Ben je geslaagd? Dan ontvang je van ons een certificaat als bewijs van jouw kennis en succesvolle deelname. Voor je het weet, ben je zelf een Online Marketing-pro!

Contactpersoon

Wim glas
Wim Glas Eigenaar 0182 60 30 85 info@ponck.nl

Locatie

Peperstraat 35 2801 RD Gouda, Nederland Route plannen

Gespecialiseerd in

  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Social media marketing
  • Online Strategie

Waardering op Google

(5 gemiddeld uit 14 stemmen)

Aantal FTE's

5
Klaar voor de volgende stap?

Neem contact op met Jeroen!