Wat is een LinkedIn coach?

Met socialmediamarketing via Facebook of Instagram zijn veel bedrijven al aardig bekend. We gebruiken deze kanalen immers ook privé. Voor LinkedIn geldt dat minder. Hoe word je zichtbaar via dit zakelijke platform en hoe trek je de aandacht van jouw B2B-klanten? Een LinkedIn coach helpt je hierbij. Het inschakelen van een LinkedIn coach van Teach Digital heeft verschillende voordelen. Wij leggen graag uit wat onze online marketing coaching uniek maakt!
Bekijk leertrajecten
Wat is een LinkedIn coach?

Wat zijn de voordelen van een LinkedIn coach?

Misschien heb je al een socialmediastrategie voor YouTube, Facebook of TikTok, maar voor LinkedIn heb je een andere aanpak nodig. Een ander onderwerp, een ander doel en misschien een andere tone of voice. In veel gevallen communiceer je zelfs met een andere doelgroep. Maar hoe doe je dat op de juiste manier? Met behulp van LinkedIn coaching haal je de juiste
kennis in huis. Zo plaats je straks helemaal zelf die succesvolle LinkedIn-post.

Een LinkedIn coach helpt je met het volgende:

  • Inzicht krijgen in de laatste trends op LinkedIn;
  • Jouw LinkedIn pagina zichtbaarder maken;
  • Het kiezen van een effectieve advertentiestrategie;
  • Meer klanten krijgen via LinkedIn.

‘LinkedIn in 4 weken’ met Teach Digital

De coaching van Teach Digital maakt ook van jou een expert in LinkedIn in slechts 4 weken! Aan het einde van ons LinkedIn trainingstraject heb je alle handvatten voor het succesvol inzetten van dit socialmediaplatform; met dank aan je persoonlijke online marketing coach.

Waarom Teach Digital?

Bij Teach Digital start je altijd op een moment dat jouw uitkomt. Tijdens de een-op-eenbegeleiding krijg je naast de lesstof ook praktijkopdrachten. Die nieuwe kennis van LinkedIn pas je dus ook direct toe. Zo is jouw LinkedIn-pagina klaar voor de toekomst. Het LinkedIn coachingstraject van Teach Digital leert jou alle mogelijkheden en voordelen van het platform.

Leertrajecten

Met de nieuwe kennis en ervaring uit de training voor LinkedIn ga je direct zelf aan de slag. Wil je ook meer leren over online marketing via bijvoorbeeld Instagram, Twitter of Facebook? Binnen onze leertrajecten kies je voor een specifiek platform of een volledige socialmediatraining. Maar online marketing gaat natuurlijk een stuk verder dan social media. Bekijk gerust onze leertrajecten en kom erachter wat er nog meer te leren valt.

Online Marketing opleiding

Wil jij aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na deze opleiding ben jij in staat om een succesvolle online strategie uit te werken, op te zetten en te beheren.

Google Ads training

Wil jij winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Google Ads.

Social Media training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Social Media (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Social Media.

SEO training

Wil jij topposities behalen in Google, maar mis je de basiskennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Heb je vragen?

Neem contact op met Bas!

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters Eigenaar

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe een coachingstraject bij Teach Digital eruit ziet!

 

 

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.