Wat is een SEO coach?

Bij goede online marketing komt meer kijken dan hier en daar een blogartikel schrijven. Wat is bijvoorbeeld een meta title en hoe kom je aan organische linkbuilding? Search Engine Optimization (SEO) is niet zo simpel als het lijkt. Alleen met de juiste kennis krijg jij een betere positie in Google. Een ervaren SEO coach helpt je op weg.
Bekijk leertrajecten
Teach Digital Wat is een SEO coach?

Wat zijn de voordelen van een SEO coach?

Zelf je online marketing op orde houden; dat kan jij ook! Na een goede SEO-training heb je alle kennis en vaardigheden voor het online succesvol maken van jouw bedrijf. Met de hulp van een SEO coach word je vaker gevonden op Google, krijg je meer online klanten en ontdek je de knelpunten van jouw website.

SEO coaching brengt jou onder andere:

  • Intensieve SEO-begeleiding en praktijkopdrachten;
  • Een stappenplan voor het behalen van een toppositie in Google;
  • Inzicht in de laatste trends voor zoekmachineoptimalisatie;
  • De juiste zoekwoorden voor jouw potentiële klant.

‘SEO in 4 weken’ bij Teach Digital

Met het ‘SEO in 4 weken’ traject van Teach Digital leer je in korte tijd hoe je succes behaalt met zoekmachineoptimalisatie. Een persoonlijke SEO coach begeleidt je door het hele stappenplan. Van de eerste theoretische kennis tot de uiteindelijke toepassing in de praktijk. Daarbij houden we ook rekening met de strategie van je concurrent.

Waarom een SEO coach van Teach Digital?

Het grote voordeel van SEO coaching bij Teach Digital is de persoonlijke begeleiding. Je krijgt niet alleen theoretische kennis, maar ook opdrachten voor de toepassing van SEO. Daarnaast heb je na het traject nog lange tijd toegang tot de lesstof. Wel zo fijn, mocht je het nog eens willen doornemen.

Leertrajecten

Teach Digital beperkt zich uiteraard niet alleen tot SEO. Bij online marketing komt een hoop meer kijken! Binnen onze leertrajecten kan je bijvoorbeeld kiezen voor een volledige online marketing opleiding, maar ook voor verschillende social media cursussen. Daarmee krijg je jouw volledige online marketingstrategie op orde. Interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Online Marketing opleiding

Wil jij aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na deze opleiding ben jij in staat om een succesvolle online strategie uit te werken, op te zetten en te beheren.

Google Ads training

Wil jij winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Google Ads.

Social Media training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Social Media (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Social Media.

SEO training

Wil jij topposities behalen in Google, maar mis je de basiskennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Heb je vragen?

Neem contact op met Bas!

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters Eigenaar

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe een coachingstraject bij Teach Digital eruit ziet!

 

 

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.