22 december 2021
Online marketing

Word online marketeer dankzij STAP-budget!

STAP-budget Teach digital

Vanaf 1 maart 2022 is het mogelijk om het STAP-budget aan te vragen. Met het STAP-budget krijgen werkenden en werkzoekenden meer kans op de arbeidsmarkt. Het is dus ook mogelijk om het STAP-budget in te zetten om online marketeer te worden. 

Heb jij interesse om online marketeer te worden? Neem dan een kijkje bij de trajecten van Teach Digital.

Wat is het STAP-budget?

STAP staat voor “Stimulering Arbeidsmarkt Positie”. Het is een subsidie waarbij het mogelijk is om €1.000,- aan te vragen voor scholing en ontwikkeling. Het STAP-budget vervangt de huidige fiscale aftrek van scholingskosten. Dit doet de overheid om mensen een betere kans te geven op de arbeidsmarkt.

Voor wie is het STAP-budget?

Het STAP-budget is voor Werkenden en Werkzoekenden. Wanneer een medewerker meer kennis wilt opdoen over online marketing, kan diegene vanaf 1 maart 2022 het STAP-budget aanvragen. 

Er zijn drie voorwaarden aan verbonden:

  • Je bent ouder dan 18 jaar en je hebt de AOW-gerechtigde leeftijd nog niet behaald;
  • Je bent een EU-burger of partner van een EU-burger;
  • Je bent minstens 6 maanden lang in Nederland verzekerd voor de volksverzekeringen. 

Gebruik het STAP-budget bij Teach Digital

Vanaf 1 maart 2022 is het mogelijk om het STAP-budget in te zetten om jouw online marketing kennis te vergroten. Dankzij de verschillende leertrajecten van Teach Digital vergroot jij jouw kennis in het vakgebied van jouw interesse. 

Teach Digital heeft een unieke mix van online en offline ondersteuning. Met Teach Digital krijg jij toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, op maat gemaakte praktijkopdrachten en examens. Ook profiteer je van persoonlijk contact met jouw eigen online marketing coach. 

Welk online leertraject kies jij? Meld je snel aan en wordt ook een online marketeer! 

Ben jij klaar voor de stap richting online marketing?

Standaard thumbnail voor de blog
Stijn Norden
Over de auteur

Stijn Norden

Ik ben Stijn, Online Marketeer bij Teach Digital. Hier houd ik me bezig met alle facetten rondom online marketing.
Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.