Marketing voor de vastgoedbranche

Marketing voor de vastgoedbranche is niet meer wat het geweest is. We kennen allemaal nog wel de authentieke makelaardij: ramen vol aantrekkelijke vastgoedadvertenties met prachtige woningen. Helaas loopt men hier tegenwoordig gewoon voorbij. Een huis, bedrijfspand, fabriek of erf kopen doen we nu namelijk online.
Bekijk leertrajecten
Teach Digital online Marketing voor de vastgoedbranche

Online marketing voor de vastgoedbranche

Het online vinden van vastgoed kunnen we allemaal. Google bijvoorbeeld eens op “Makelaardij Rotterdam” of “Huis kopen Amsterdam” en het commerciële vastgoed vliegt je om de oren. Maar hoe breng je jouw panden of vastgoed dienstverlening onder de aandacht wanneer de concurrentie groot is? Online marketing is daarop het antwoord.

Waarom online marketing voor de vastgoedbranche

Ook op een krappe markt zoals de vastgoedbranche is online marketing essentieel. Juist wanneer de vraag groter is dan het aanbod, wil je makkelijk vindbaar zijn. Klanten hebben juist nú hulp nodig en zijn daarnaast eerder geneigd om tot aankoop of huur over te gaan. Sta jij bovenaan Google, dan maak je dus de grootste kans.

Voorbeelden van online marketing uit de vastgoedbranche

Online verkopen of verhuren is tegenwoordig heel normaal. Denk bijvoorbeeld aan websites als Funda of Huizenzoeker, maar ook op social media staat vaak vastgoed te huur of te koop. De laatste optie heeft veel voordelen. Met social media maak je bijvoorbeeld advertenties afgestemd op postcodes. Zo spreek je direct de juiste doelgroep aan.

Online marketing zelf uitvoeren

Zeker in de vastgoedbranche is het zelf uitvoeren van je online marketing verstandig. Dan handel je extra snel wanneer er een nieuw pand beschikbaar is. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw online communicatie ook echt aankomt bij de potentiële klant? Volg daarvoor een online marketing training bij Teach Digital.

Ontdek Teach Digital

Wij geven jou de juiste handvatten voor het zelf uitvoeren van de online marketing binnen de vastgoedbranche. Er zijn namelijk een aantal dingen die je moet weten. Bijvoorbeeld over de verschillende platforms, de juiste advertisingstrategie en de toepassing van SEO op jouw website.

Waarom Teach Digital?

Bij Teach Digital weten we hoe de vastgoedmarkt in elkaar zit. Door dit te combineren met onze kennis van online marketing, creëren we de beste strategie voor jou. We nemen de online marketing niet van je over, maar leren jou hoe je het moet doen. Met de een-op-eencoaching van Teach digital kom je een heel eind. Interesse in het volledige Leertraject lees verder op de online marketing pagina.

Leertrajecten

Ben je benieuwd naar de leertrajecten van Teach Digital? Je vindt ze hier: bekijk leertrajecten.

Online Marketing opleiding

Wil jij aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na deze opleiding ben jij in staat om een succesvolle online strategie uit te werken, op te zetten en te beheren.

Google Ads training

Wil jij winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Google Ads.

Social Media training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Social Media (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Social Media.

SEO training

Wil jij topposities behalen in Google, maar mis je de basiskennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Heb je vragen?

Neem contact op met Olav!

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters Eigenaar

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe een coachingstraject bij Teach Digital eruit ziet!

 

 

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.