Online Marketing Coach

Online zichtbaarheid en bereikbaarheid zijn essentieel voor organisaties in het huidige klimaat. Daarom bieden wij opleidingen aan bedrijven die het toch lastig vinden om hun weg te vinden in de online wereld. Wij zorgen voor een online marketing opleiding die op maat is voor jou of jouw organisatie. Op deze manier geven wij jou precies de kennis die jij nodig hebt om jouw weg te vinden in de online wereld. Zie hier welke online trajecten wij hebben om te zien welke online marketing geschikt is voor jouw organisatie.
Bekijk leertrajecten
Online marketing coach

Wat is een online marketing coach

Een online marketing coach zorgt voor een persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject. Samen met de coach zet jij een passend en effectief online marketing campagne van de grond. De trajecten worden aangeboden door onze partners. Deze partners zitten verspreid door heel het land, waardoor er altijd een online marketing coach is bij jou in de buurt!

Ben jij benieuwd naar de partners van Teach Digital? Neem een kijkje op onze partnerpagina.

Waarom een online marketing coach?

Dankzij een online marketing coach ben jij in staat om de theorie gelijk toe te passen in praktijk onder begeleiding. Samen met de coach maak jij doelstellingen die jij wil bereiken voor jouw organisatie.

Om deze doelstellingen te behalen krijg jij de begeleiding op maat. Samen met de coach ga je aan de slag om de doelstellingen voor jouw organisatie te behalen.  

Voordelen online marketing coach

Het grootste voordeel van een online marketing coach is de persoonlijke begeleiding die jij krijgt. Met deze persoonlijke begeleiding haal jij de doelstellingen van jouw bedrijf en jouw persoonlijke doelstellingen. Daarbij wordt de theorie gelijk toegepast bij doelstellingen voor jouw bedrijf. Heb je vragen over de theorie? Dan stel je die natuurlijk aan jouw online marketing coach!

Samen met jouw coach maak je evaluaties om te kijken wat goed ging en wat nog bijsturing nodig heeft. Op deze manier vind jij de perfecte balans tussen online en offline leren en tussen theorie en praktijk. 

Interesse lees verder over de verschillende coaches

Online Marketing Opleiding

Aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na onze online marketing opleiding op maat ben jij in staat om succesvol online marketing te implementeren binnen jouw bedrijf.

Google Ads training

Winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar ontbreekt het je aan kennis en ervaring? Met onze Google Ads in 8 weken training leer je succesvol te worden met Google Ads.

Social Media training

Wil jij gevonden worden door je doelgroep op social media (advertenties), maar ontbreekt het je aan kennis en ervaring? Onze training helpt jou in 8 weken succesvol te worden op social media.

SEO training

Wil jij gevonden worden met jouw website in de organische zoekresultaten van Google, maar mis je kennis en ervaring? Onze training helpt jou in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Heb je vragen?

Neem contact op met Bas!

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters Eigenaar

Hoe ziet online marketing coaching op maat er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe online marketing coaching op maat bij Teach Digital eruit ziet!

 

Wil jij op de hoogte blijven van Teach Digital? Volg dan onze LinkedIn pagina.

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Een online marketing coach biedt jou persoonlijke hulp tijdens een online marketing traject. Samen met de coach stel je doelstellingen voor jezelf en de organisatie en die doelstellingen ga je samen met je coach behalen.

Ja wij bieden bij elk online marketing traject een coach. Jouw coach wordt bepaald aan de hand van waar jij woont. Woon jij in Groningen? Dan kiezen wij een coach uit die zich ook in Groningen bevindt.

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.