Trots partner van Teach Digital

LeadLogic

Teach Digital
"De theorie van de Teach Digital-academy in combinatie met opleiding & begeleiding van onze senior digital marketeers zorgt ervoor dat iedere marketing- en communicatiemedewerker ook digitaal goed beslagen ten ijs komt. Een hele toffe, jonge en energieke club mensen. Dat is LeadLogic. Een club mensen die aan één gemeenschappelijk doel werkt: structurele groei. ‘We laten natuurlijk onze opdrachtgevers structureel groeien, maar daarnaast ook onze medewerkers. Het is zo mooi om te zien hoe jonge mensen zich razendsnel ontwikkelen in onze organisatie. Dat geeft echt een kick. Blijkbaar hebben wij zo’n cultuur weten te creëren.

Het is voor ons dan ook echt belangrijk dat nieuwe medewerkers beschikken over een gezonde dosis LeadLogic-DNA. Hiermee bedoelen we dat we voornamelijk verantwoordelijke mensen aannemen die zich willen ontwikkelen en successen willen boeken. Die drive past bij ons. Dus niet alleen bij onze opdrachtgevers staat dit centraal, maar ook zeker bij ons personeel. Als iemand kwaliteit heeft, verkoopt dat zichzelf.’"

Waardering op Google

(5 gemiddeld uit 9 stemmen)

Locatie

Harderwijkerweg 141 3852 AB Ermelo, Nederland Route plannen

Gespecialiseerd in

  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Online Strategie
  • Online Marketing Detachering

Aantal FTE's

25

Populaire trainingen

Zoekmachine Optimalisatie training

SEO training

E-learning & 1-op-1 coaching
4 weken
825,- excl. BTW
Bekijk deze training
Learning on the job

Training effectieve website

E-learning & 1-op-1 coaching
4 weken
825,- excl. BTW
Bekijk deze training
Online marketing opleiding

Online Marketing Opleiding

E-learning & 1-op-1 coaching
12 maanden
4.050,- excl. BTW
Bekijk deze training
Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Ons partnernetwerk

Wij besteden veel aandacht aan het selecteren van de juiste partners. Heb je vragen over onze partners of over de leertrajecten?
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.