Inschrijven voor het STAP-budget

Guyiday

Ontvang tot wel € 1.000,- STAP-budget om jouw online marketing skills naar een hoger niveau te tillen. Guyiday staat klaar om je te helpen bij dit avontuur.
  • Tot wel € 1.000,- vergoeding
  • Geldig voor elke training
  • Voor zowel werkenden als werkzoekenden
  • Word een online marketing expert
Guyiday STAP-budget
Thomas de Groot
Thomas de Groot Marketing specialist
(4.9 gem. uit 23 stemmen)
Wat is Teach Digital
Wat is STAP-budget?
Voor wie is STAP?
Wanneer aan te vragen?
Hoe aan te vragen?
Wees er snel bij!

Wat is het STAP-budget?

STAP-budget staat voor “Stimulering Arbeidsmarkt Positie” en is een subsidie die beschikbaar wordt gesteld vanuit de Nederlandse overheid. Deze subsidie kan gebruikt worden voor een training, cursus of opleiding en is maximaal € 1.000,-.

Door middel van de subsidie hoopt de overheid ontwikkeling te stimuleren om zo de kansen te vergroten op de arbeidsmarkt. Dit kan door specialisatie, maar ook door een STAP opzij te doen in een ander vakgebied. In ons geval helpen we je graag met online marketing trainingen!

Voor wie is STAP-budget?

Het STAP-budget is voor zowel werkenden als werkzoekenden. Het is dus voor iedereen die kennis wilt opdoen in de wereld van online marketing. Voor de aanvraag van het budget zijn er drie voorwaarden waaraan moet worden voldaan:

- Je bent ouder dan 18 jaar en je hebt de AOW-gerechtigde leeftijd nog niet behaald.
- Je bent een EU-burger of partner van een EU-burger.
- Je bent minstens 6 maanden lang in Nederland verzekerd voor de volksverzekeringen.

Wanneer aan te vragen?

Het budget kan worden aangevraagd in onderstaande tijdvakken. Wanneer je je inschrijft voor één van onze online marketing trainingen dan ontvang je van ons een STAP-aanmeldingsbewijs en helpen wij je met de aanvraag.

Wij raden aan om de aanvraag zo snel mogelijk in te dienen na opening van het aanvraagtijdvak. Er geldt OP=OP en dit gaat heel snel.

- Aanvraagtijdvak vanaf 1 mei
- Aanvraagtijdvak vanaf 1 juli
- Aanvraagtijdvak vanaf 1 september
- Aanvraagtijdvak vanaf 1 november

Hoe aan te vragen?

In 5 stappen jouw STAP-budget aanvragen:

1. Bepaal welke training de juiste keuze is voor jou. De trainingen zijn hieronder te vinden.

2. Schrijf je in voor de training en ontvang direct het STAP-aanmeldingsbewijs in de mailbox. Dit aanmeldingsbewijs is essentieel en heb je nodig om jouw STAP-budget bij het UWV aan te vragen. Wanneer het STAP-budget onverhoopt niet wordt toegekend dan kun je de inschrijving kosteloos annuleren.

3. Ga direct na de start van het aanvraagtijdvak naar de volgende URL, log in met je DigiD en voltooi de STAP-aanvraag.

4. Binnen 4 weken ontvang je een bericht van het UWV of jouw aanvraag is goedgekeurd.

5. Je inschrijving is nu definitief. Wij regelen alles zodat jij zorgeloos kunt starten met je training.

Wees er snel bij!

Het STAP-budget kan jou helpen om jouw online marketing skills naar een hoger niveau te tillen. Wees er wel op tijd bij, want OP=OP.

Tot wel € 1.000,- vergoeding
Geldig voor elke training
Voor zowel werkenden als werkzoekenden
Word een online marketing expert
Ontdek het aanbod

Speciaal voor jou ontwikkeld

Nog niet overtuigd?

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

"Cijfer: ruime 8, ik ben heel tevreden over de inhoud van de Academy. De interactie is ook goed."
Liesbeth Rutten testemonial
Liesbeth Rutten - Communicatie manager - IBK B.V.
"Dankzij de partnership hebben wij onze online strategie staan. De begeleiding was professioneel, effectief en praktisch."
Willem prinsen testemonial
Willem Prinsen - Group Commercial Director - Solidus Solutions
"Wat ik fijn vond aan de academy is de verhouding tussen begeleiding en self-learning. Het is fijn om op deze manier 'rugdekking' te krijgen in online marketing!"
Jacco-Roukens testimonial
Jacco Roukens - Marketeer - MisterSales
Ik wil, los van de ondersteuning bij de Google Ads werkzaamheden, een onwijs compliment maken voor jullie Academy omgeving. Wauw. Wat ziet het er strak uit, maar bovenal: wat navigeert het fijn en intuïtief. Heel gaaf wat jullie bewerkstelligd hebben! Echt heel professioneel. Complimenten!
Ilionx
Wendy Hertgers - Marketeer - ilionx
Ik ben erg tevreden over de cursus, ik heb echt het gevoel dat ik veel heb geleerd. Er is ontzettend veel gebeurd in de online marketing sinds ik mijn opleiding afronde in 2015. Dankzij de cursus van Succesfactor heb ik mijn kennis bijgeschaafd en kan ik mijn nieuwe kennis toepassen in mijn dagelijkse werk. Ik kan deze cursus met een gerust hart adviseren aan iedereen die zijn affiniteit met en kennis van online marketing wil vergroten.
Chris -
Top cursus over online marketing. De te leren stof is goed verdeeld over verschillende modules en wordt goed afgewisseld gebracht via tekst, afbeeldingen en video's. Zelfs voor mij als jurist, zonder ervaring met online marketing, was deze cursus goed te doen. De ondersteuning van coach Melvin was hierbij zeer prettig; hij heeft kennis van zaken, is zeer toegankelijk en motiveert je bij het behalen van goede resultaten.
Fieke -
Ik was op zoek naar een complete online marketing opleiding met de nadruk op SEA. Ook de intensieve persoonlijke begeleiding sprak mij erg aan. Ik ging aan de slag met mijn coach Melvin, die mij veel uitstekend advies gaf en altijd in overleg de passende aanpak voorstelde. Hierdoor was de cursus op maat gemaakt, maar toch erg uitdagend. Dankzij de interessante inhoud van de cursus en de goede tips van Melvin heb ik een goede basis om SEA specialist te worden.
Steven -
Kom je er niet uit of heb je vragen?

Neem persoonlijk contact op met Thomas.

Thomas de Groot
Thomas de Groot Marketing specialist