Wat is een Instagram coach?

Instagram is een geweldig platform, zeker voor het bereiken van een jongere doelgroep. Met beeld en geluid trek je de aandacht en met de juiste tekst trek je nieuwe klanten over de streep. Voor veel bedrijven een uitkomst! Maar wat nu als je niet weet hoe je Instagram het beste inzet voor jouw bedrijf? Dan is Instagram coaching een goed idee. Met de juiste kennis wordt ook jouw Instagram een succes!
Bekijk leertrajecten
Teach Digital Wat is een Instagram coach?

Wat zijn de voordelen van een Instagram coach?

Het Instagram-algoritme is vrij complex en blijft zich ontwikkelen. Kortom: de mogelijkheden op het platform lijken eindeloos. Als je niet weet hoe alles werkt, zie je door de bomen het bos niet meer. Herkenbaar? Dan is Instagram coaching een goed idee. Een Instagram coach helpt jou je Instagrampagina zichtbaar maken. Bijvoorbeeld met de juiste strategie en advertenties die passen bij je doelgroep.

Een goede Instagram Coach brengt jou de volgende voordelen:

  • Een socialmediastrategie die lange tijd meegaat;
  • Nieuwe Instagramvolgers die perfect aansluiten bij jouw doelgroep;
  • Inzicht in de laatste trends op dit dynamische platform;
  • Online zichtbaarheid op social media;
  • Een passende advertentiestrategie.

‘Instagram in 4 weken’ met Teach Digital

Teach Digital juicht het zelf uitvoeren van je online communicatie toe. Instagram uitbesteden heeft namelijk ook nadelen. Je hebt bijvoorbeeld minder grip op de uitstraling van de merkidentiteit en -boodschap. Haal daarom de juiste kennis in huis en doe het helemaal zelf! Bijvoorbeeld met behulp van de Instagramtraining van Teach Digital. Jouw Instagram coach leert je alles wat je moet weten in slecht 4 weken.

Waarom Teach Digital?

Onze Instagram coachingsessies blijven niet beperkt tot de theorie. Bij ons krijg je persoonlijke een-op-eencoaching met relevante praktijkopdrachten. Tijdens dit traject heb je meermaals contact met je online marketing coach. Hij of zij weet alles over Instagram en dus ook wat wél en niet werkt voor jouw bedrijf.

Leertrajecten

Natuurlijk wil je niet alleen zichtbaar zijn via Instagram. Je wil ook een effectieve website, goed uitgedachte SEO en naamsbekendheid via allerlei andere kanalen. Daarom hebben we een ruim aanbod aan online marketing leertrajecten: van een volledige online marketing opleiding tot SEA-trainingen en uitgebreide socialmediacursussen. Ben je benieuwd welke training we aanraden voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Online Marketing opleiding

Wil jij aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na deze opleiding ben jij in staat om een succesvolle online strategie uit te werken, op te zetten en te beheren.

Google Ads training

Wil jij winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Google Ads.

Social Media training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Social Media (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Social Media.

SEO training

Wil jij topposities behalen in Google, maar mis je de basiskennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Heb je vragen?

Neem contact op met Bas!

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters Eigenaar

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe een coachingstraject bij Teach Digital eruit ziet!

 

 

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.