Teach Digital

Wat is een Facebook coach?

Met behulp van Facebook coaching maak je jouw online marketing strategie snel succesvol. Facebook heeft maar liefst 10,3 miljoen Nederlandse gebruikers. Dat niet alleen: het is het grootste socialmediaplatform ter wereld! Ook jouw doelgroep vind je daar. Maar hoe bereik jeze? Het nieuwste algoritme van Facebook is niet altijd bevorderlijk voor bedrijven. Juist daarom wordt plaatsen van de juiste posts steeds lastiger. Een Facebook coach helpt je begrijpen wat wél en wat niet werkt voor jouw doelgroep.
Bekijk leertrajecten
Teach Digital Wat is een Facebook coach?
Wat is een Facebook coach?

Wat zijn de voordelen van een Facebook coach?

Hoe alles werkt op Facebook lijkt voor de hand liggend, maar dat is het niet altijd. Want wat nu als je posts niet eens worden bekeken, ongeacht je inspanningen? Of als je de bekendheid van je bedrijf wilt vergroten, maar niet weet hoe? Dan is een Facebook coach voor jou een uitkomst.

Een Facebook coach helpt je bijvoorbeeld met:

  • Het opzetten van een succesvolle Facebookstrategie;
  • Inzicht verkrijgen in de laatste trends en algoritmes;
  • Meer klanten verkrijgen via Facebook;
  • Het kiezen van de juiste advertentiestrategie.

‘Facebook in 4 weken’ met Teach Digital

Tijdens de Facebook training van Teach Digital leer je alles wat je nodig hebt voor het zelf bijhouden van je Facebookpagina. Niet alleen op basis van de theorie, maar ook met behulp van persoonlijke coaching en oefeningen in de praktijk. Dit maakt ons online marketing coachingstraject uniek.

Waarom Teach Digital?

Door de persoonlijke aandacht van jouw Facebook coach is onze training specifiek afgestemd op jouw bedrijf. Die kennis pas je dus direct toe. In slechts 4 weken bouw je toe naar een effectieve Facebookstrategie met behulp van een-op-eenbegeleiding. Door de ruime ervaring
van onze coaches, heb jij straks alle handvatten die je nodig hebt voor een succesvolle Facebookpagina.

Leertrajecten

Naast onze Facebook coaching bieden we ook trainingen voor bijvoorbeeld Instagram, TikTok, Snapchat, LinkedIn en Twitter. Bekijk hiervoor onze leertrajecten. Op diezelfde pagina vind je ook onze andere online marketing coachingstrajecten. Zo bieden we bijvoorbeeld SEO-trainingen en hulp bij het opzetten van een efficiënte website.

Online Marketing opleiding

Wil jij aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na deze opleiding ben jij in staat om een succesvolle online strategie uit te werken, op te zetten en te beheren.

Naar het leertraject

Google Ads training

Wil jij winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Google Ads.

Naar het leertraject

Social Media training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Social Media (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Social Media.

Naar het leertraject

SEO training

Wil jij topposities behalen in Google, maar mis je de basiskennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

Naar het leertraject

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Naar het leertraject

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Naar het leertraject

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Naar het leertraject

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Naar het leertraject

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Naar het leertraject

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Naar het leertraject
Heb je vragen?

Neem contact op met Bas!

Bas Weerink
Bas Weerink Partnermanager

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe een coachingstraject bij Teach Digital eruit ziet!

 

 

Vragen?

Bekijk hier de meest gestelde vragen

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.