Wat is een SEA coach?

Voor het creëren van winstgevende advertenties ben je bij een SEA coach aan het juiste adres. De hele online wereld staat vol met informatie over SEO: de zoekmachineoptimalisatie van je website. SEA, Search Engine Advertising, valt hierbij een beetje in het niet. Jammer, want met deze vorm van online marketing bereik je makkelijk jouw doelgroep. Hoe je dat doet, daar vertelt een persoonlijke SEA coach jou meer over.
Bekijk leertrajecten
Wat is een SEA coach?

Wat zijn de voordelen van een SEA coach?

Bij SEA gaat het niet alleen om vindbaarheid. Natuurlijk, je wordt beter zichtbaar in Google en makkelijker vindbaar via social media, maar een SEA coach zorgt ook voor een winstgevende strategie. Via advertenties op bijvoorbeeld Google Shopping verkoop je zelfs direct online. Hoe je zo’n succesvolle strategie opzet en uitvoert? Dat leer je tijdens intensieve SEA coaching.

Dit kan je verwachten van SEA coaching:

  • Alleen geld investeren in succesvolle campagnes;
  • Online zichtbaarheid via de voor jou relevante kanalen;
  • Mogelijkheid tot verkoop van producten of diensten via advertenties;
  • Kennis over de laatste trends en inzichten rondom SEA.

Google Ads leren in 8 weken bij Teach Digital

Bovenaan Google staan met winstgevende advertenties? Dan is vooral goede kennis van Google Ads essentieel. In de Google Ads training van Teach Digital begeleiden we je in 8 weken intensief richting jouw advertisingdoel. Je krijgt hiervoor een persoonlijke SEA coach toegewezen.

Waarom Teach Digital?

De uitgebreide SEA-ervaring van de coaches maakt onze training uniek. Wij weten niet alleen alle ins en outs van Google Ads, maar ook welke SEA-methodes het beste bij jouw bedrijf passen. Daarom werken we met een-op-een online marketing coaching traject. Als jouw zelfgemaakte advertenties straks winstgevend zijn, hebben wij ons doel bereikt. De focus van ons traject ligt dan ook op waardevolle investeringen voor de lange termijn.

Leertrajecten

Wil je niet alleen Google Ads gebruiken, maar je volledige online marketing prestaties bijhouden? Dan is de Google Analytics training een goede aanvulling op dit pakket. Uiteraard biedt Teach Digital ook volledige online marketing coaching en verschillende cursussen met betrekking tot social media. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan al onze leertrajecten.

Online Marketing opleiding

Wil jij aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na deze opleiding ben jij in staat om een succesvolle online strategie uit te werken, op te zetten en te beheren.

Google Ads training

Wil jij winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Google Ads.

Social Media training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Social Media (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Social Media.

SEO training

Wil jij topposities behalen in Google, maar mis je de basiskennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Heb je vragen?

Neem contact op met Bas!

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters Eigenaar

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe een coachingstraject bij Teach Digital eruit ziet!

 

 

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.