Wat maakt Teach Digitial uniek?

Een nieuwe leermethodiek met

Teach Digital speelt actief in op de wensen die jij als aankomend online marketeer hebt. Ons collectief is ontstaan vanuit de gedachte dat de huidige online marketing coachingstrajecten ontoereikend zijn. Dat kan beter en leuker, vinden wij!

We leggen je graag uit waar wij over struikelden en waarom wij met ons concept anders zijn dan de rest. Met andere woorden: we leggen je uit wat Teach Digital uniek maakt.
Teachdigital - E-learning platform
Essentieel

De praktijk

Coachingstrajecten die online worden aangeboden laten steken vallen op essentiële punten. We zetten voor je op een rijtje wat de ervaring ons heeft geleerd.

  • Kennis is niet up-to-date omdat coaches niet meer in het werkveld actief zijn.
  • E-learnings zijn niet up-to-date omdat de laatste ontwikkelingen niet worden verwerkt.
  • Een persoonlijke benadering ontbreekt; alles is gestandaardiseerd en jouw ontwikkeling staat dus vaak helemaal niet centraal.
  • Er is gebrek aan gerichte praktijkopdrachten met controle door een professional. En dat terwijl de uitvoering het spannendst is!
  • Een e-learning zonder offline coaching is langdradig en saai.
  • Offline coaching zonder e-learning is gebrekkig omdat je tot een aantal uren beperkt bent.
  • Vaak word je ‘aan je lot overgelaten’ nadat het traject is afgerond.
Duidelijk onderscheid

Vergelijk Teach Digital in minder dan twee minuten

De ervaringen uit de praktijk zetten ons aan het denken. Hoe kunnen we als collectief van online marketing bureaus een coachingstraject opzetten dat wel aan de vereisten voldoet en de cursist wél centraal stelt?

FeaturesTeach DigitalE-learningTraining / WorkshopOpleiding
Toegang tot exclusief online marketing plaformThis is a featureThis is a featureThis is not a featureThis is not a feature
Lesstof altijd up-to-dateThis is a featureThis is not a featureThis is a featureThis is not a feature
Cursist kan de stof begrijpenThis is a featureThis is a featureThis is a featureThis is a feature
Cursist kan opdrachten juist toepassenThis is a featureThis is a featureThis is not a featureThis is a feature
Cursist kan evalueren, analyseren en reproducerenThis is a featureThis is not a featureThis is not a featureThis is not a feature
Langdurige 1-op-1 coaching en begeleidingThis is a featureThis is not a featureThis is not a featureThis is not a feature
Back-up van online marketing specialistThis is a featureThis is not a featureThis is not a featureThis is not a feature
ToepassingsopdrachtenThis is a featureThis is not a featureThis is a featureThis is a feature
PraktijkervaringThis is a featureThis is not a featureThis is not a featureThis is not a feature
Learning-on-the-jobThis is a featureThis is not a featureThis is a featureThis is not a feature
Toegang tot kennis na het trajectThis is a featureThis is a featureThis is not a featureThis is not a feature
Al 1000 cursisten gingen je voor
Teach Digital scoort gemiddeld een 9,3
Gegarandeerd een nieuwe ervaring
24/7 de nieuwste ontwikkelingen
Ontdek het grootste online marketing netwerk van Nederland

Een netwerk van alleen de allerbeste online marketing bedrijven

Wij geloven dat bedrijven succesvoller kunnen worden door online marketing toegankelijk te maken. Daarom faciliteren wij het delen van kennis en knowhow van professionals.

Bekijk ons partnernetwerk
Een greep uit onze partners:
Nog niet overtuigd?

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

"Cijfer: ruime 8, ik ben heel tevreden over de inhoud van de Academy. De interactie is ook goed."
Liesbeth Rutten testemonial
Liesbeth Rutten - Communicatie manager - IBK B.V.
"Dankzij de partnership hebben wij onze online strategie staan. De begeleiding was professioneel, effectief en praktisch."
Willem prinsen testemonial
Willem Prinsen - Group Commercial Director - Solidus Solutions
"Wat ik fijn vond aan de academy is de verhouding tussen begeleiding en self-learning. Het is fijn om op deze manier 'rugdekking' te krijgen in online marketing!"
Jacco-Roukens testimonial
Jacco Roukens - Marketeer - MisterSales
Ik wil, los van de ondersteuning bij de Google Ads werkzaamheden, een onwijs compliment maken voor jullie Academy omgeving. Wauw. Wat ziet het er strak uit, maar bovenal: wat navigeert het fijn en intuïtief. Heel gaaf wat jullie bewerkstelligd hebben! Echt heel professioneel. Complimenten!
Ilionx
Wendy Hertgers - Marketeer - ilionx
Ik ben erg tevreden over de cursus, ik heb echt het gevoel dat ik veel heb geleerd. Er is ontzettend veel gebeurd in de online marketing sinds ik mijn opleiding afronde in 2015. Dankzij de cursus van Succesfactor heb ik mijn kennis bijgeschaafd en kan ik mijn nieuwe kennis toepassen in mijn dagelijkse werk. Ik kan deze cursus met een gerust hart adviseren aan iedereen die zijn affiniteit met en kennis van online marketing wil vergroten.
Chris -
Top cursus over online marketing. De te leren stof is goed verdeeld over verschillende modules en wordt goed afgewisseld gebracht via tekst, afbeeldingen en video's. Zelfs voor mij als jurist, zonder ervaring met online marketing, was deze cursus goed te doen. De ondersteuning van coach Melvin was hierbij zeer prettig; hij heeft kennis van zaken, is zeer toegankelijk en motiveert je bij het behalen van goede resultaten.
Fieke -
Ik was op zoek naar een complete online marketing opleiding met de nadruk op SEA. Ook de intensieve persoonlijke begeleiding sprak mij erg aan. Ik ging aan de slag met mijn coach Melvin, die mij veel uitstekend advies gaf en altijd in overleg de passende aanpak voorstelde. Hierdoor was de cursus op maat gemaakt, maar toch erg uitdagend. Dankzij de interessante inhoud van de cursus en de goede tips van Melvin heb ik een goede basis om SEA specialist te worden.
Steven -
Is jouw bedrijf klaar voor de online wereld? Ontdek onze leertrajecten en bekroon jezelf tot volwaardig online marketeer