Voeg je bij het beste online marketing netwerk van Nederland

Word partner.

Met Teach Digital ben jij in staat om zowel jouw bestaande klanten als nieuwe klanten op te leiden tot volwaardig online marketeer. Om je te helpen met ondernemen in de wereld van online marketing heeft Teach Digital een leerplatform ontwikkeld. Door je aan te sluiten bij Teach Digital creëer je lange termijn relaties met je klanten en ben jij in staat om een geheel nieuwe markt te betreden.
Teach Digital

Waarom partner worden?

Met Teach Digital ben jij in staat om zowel jouw bestaande klanten als nieuwe klanten op te leiden tot volwaardig online marketeer. Om je te helpen met ondernemen in de wereld van online marketing heeft Teach Digital een leerplatform ontwikkeld. Met dit leerplatform kun je bestaande klanten en nieuwe klanten een gevarieerd lesaanbod aanbieden. Alles omtrent online marketing, zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en social media, zijn verwerkt in de academy en worden voorzien van de laatste updates. We delen kennis, inzicht en data die echt bijdragen aan de ontwikkeling van de cursist. Door het leerplatform te integreren in jouw bedrijf betreed je een nieuwe markt waardoor je de expertise van jouw bedrijf vergroot. Daarnaast krijgen je medewerkers nieuwe uitdagingen, zo leren ze onder andere de cursisten binnen de leeromgeving te begeleiden.

 

Creëer lange termijn relaties met je klanten

Door de leeromgeving te implementeren binnen jouw bedrijf profileer je jouw bedrijf als strategisch partner. Zo wordt je niet langer uitsluitend gezien als ‘uitvoerende partij’. Het voordeel hiervan is dat je lange termijn relaties met jouw klanten creëert. Tevens wordt de onderlinge communicatie verbeterd (inhoudelijke gesprekken over online marketing) en dit levert effectievere campagnes op. Door middel van Teach Digital ben jij in staat om klanten die willen insourcen te ondersteunen met jouw eigen leerplatform. Hierdoor genereer je directe opbrengsten en after sales.

 

Betreed een nieuwe markt

Ook kun je een nieuwe markt betreden wanneer je ons leerplatform implementeert in jouw bedrijfsvoering. Teach Digital is ontstaan door de vraag vanuit de markt. In het kort geven we een aantal feiten over online marketing nu speelt binnen MKB Nederland volgens Emerce:

– 83% van de marketingafdelingen is niet klaar voor de digitale transitie

– 60% van de digitale bureaus ziet het inscourcen van online marketing als bedreiging

– 7x meer vacatures dan online marketeers

Met Teach Digital kun jij als bedrijf perfect inspelen op de toekomst door een oplossing te bieden voor de grootste problemen rondom online marketing in MKB Nederland.

 

Een volledig ontwikkelde academy die up-to-date wordt gehouden

De academy is volledig ontwikkeld en wordt constant up-to-date gehouden door Teach Digital. Hier hoef jij je als partner bureau dus niet over te buigen. Dit bespaard een hoop tijd. Deze kostbare tijd kun je gebruiken voor andere prioriteiten. Speciaal voor nieuwe partners bieden wij een kosteloos onboardingstraject aan waardoor je de leeromgeving snel in de markt kunt zetten, tegen een minimale tijdsinvestering. Zo realiseer je een vliegende start! Ook kun jij de leeromgeving in je eigen huisstijl aanbieden waardoor jouw cursisten in een vertrouwde omgeving kennis en  ervaringen op kunnen doen.

Boek een demo

Kom je ergens niet uit?

We helpen je graag.

Onze partners

Word begeleid door ervaren professionals

Onze partners zorgen ervoor dat jij instaat bent om de online marketing kennis eigen te maken! Hierdoor kun jij de kennis op de beste manier mogelijk toepassen voor jouw persoonlijke situatie! Vragen?

Benieuwd naar een partnership met Teach Digital?

Onze partners aan het woord.

Met onze opleidingen leveren wij complete E-Learning studies, krijg je 1-op-1 coaching van ervaren marketing professionals en ga je direct opdrachten in de praktijk toepassen. Als extra ontvang je wekelijks in de leeromgeving de laatste digitale trends.
Joosje Bellaart
Joosje Bellaart - Account Manager
Theorie en ervaring komen samen in de cursus van Teach Digital en de bijbehorende begeleiding. Hiermee kunnen we bedrijven garanderen dat ze op de juiste wijze aan hun groei werken.
herbert RAM Marketing
Herbert Bultema - Online Marketing Consultant
De theorie van de Teach Digital-academy in combinatie met opleiding & begeleiding van onze senior digital marketeers zorgt ervoor dat iedere marketing- en communicatiemedewerker ook digitaal goed beslagen ten ijs komt.
Jeroen Bos Leadlogic
Jeroen Bos - Eigenaar
We communiceren inmiddels in een digitale wereld. DeOnlineStrateeg.nl ondersteunt bedrijven en organisaties met die communicatie. DeOnlineStrateeg.nl is een full-service bureau dat samenwerkt met verschillende professionals. De online marketing opleiding past perfect in ons straatje.
Aniek Mulder
Aniek Mulder - Marketeer
Dankzij de online marketing academy breiden we, op eenvoudige wijze, onze diensten uit. En doordat we nu niet alleen werkzaamheden uitvoeren, maar ook coachen, worden we meer en meer gezien als strategisch partner!
Olav Wolters succesfactor
Olav Wolters - eigenaar
"Dankzij Teach Digital hebben wij inmiddels talloze mensen gecoacht naar hun behoefte om zich te ontwikkelen in Online Marketing."
Bart Pronk Boosrtz
Bart Pronk - Digital Marketeer
"Door Teach Digital zijn wij in staat om mensen hun doelen omtrent online marketing zo snel en gemakkelijk mogelijk te behalen."
Peter Buro3
Peter Leenen - Digital Marketeer