27 november 2023
Online marketing nieuws

Online Marketing Nieuws | Week 48 | 2023

Online marketing nieuws - week 48

Online Marketing Nieuws | Week 48 | 2023

Het is weer maandag. Hoog tijd voor het wekelijkse Online Marketing Nieuws! Onze online marketeers verzamelen iedere week speciaal voor jou de belangrijkste, leukste, of meest opmerkelijke ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

In de vorige blog las je alles over nieuwe updates van X en TikTok. Deze week zijn er nieuwe updates vanuit Google. Uiteraard kun je ook weer rekenen op nieuwe inhaakdata voor jouw content. Lees snel verder, zodat je weer helemaal op de hoogte bent van het online marketing nieuws!

Inhaak data voor je content

Relevante content is belangrijk om de gewenste doelgroep aan je te binden. Daarom hebben we deze week een paar inhaak data waarmee jouw content net wat interessanter en natuurlijk relevanter wordt. Bekijk hieronder of er deze week iets interessants tussen zit om op in te spelen. Verras je doelgroep met relevante content en verhoog daarmee je traffic!

  • 27 november: Cyber Monday
  • 29 november: Sint Pannekoek
  • 30 november: Internationale Dag tegen het gebruik van Chemische Wapens
  • 3 december: Internationale Dag voor Mensen met een Handicap

Google Ads voegt merk- en aangepaste labels toe

Google heeft aan de Performance Max-productcampagnes binnen Google Ads merk- en aangepaste labels toegevoegd. Hierdoor kunnen adverteerders de producten sneller segmenteren, ook op merk en aangepaste labels.

Google ads voegt aangepaste labels toe

Wil je meer weten over deze nieuwe functies en hoe dit jou verder kan helpen? 

Op deze pagina vind je er alles over. 

Blijf up-to-date dankzij het Online Marketing Nieuws

Check volgende week maandag gewoon weer het Online Marketing Nieuws, zodat je up-to-date blijft met alle ins en outs omtrent online marketing. We zetten wekelijks de nieuwste feitjes en weetjes voor je op een rijtje. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste innovaties om jouw online aanwezigheid optimaal te benutten.

Homayon Teach Digital
Over de auteur

Homayon Nore

Hey mijn naam is Homayon en ik ben online marketeer. Dagelijks houd ik me bezig met alles wat los en vast zit qua SEO en SEA. Waar ik elke dag keiveel energie uit haal.
Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.