Wat is een social media coach?

Succesvol worden op social media doe je niet zonder kennis of ervaring. Toch heeft het een hoop voordelen als je wél zelf je social media kan bijhouden. Het bespaart geld, geeft zicht op je eigen content en zorgt voor persoonlijke communicatie. Een social media coach van Teach Digital helpt je hierbij. Maar wat zijn de voordelen van een social media coach en waarom zou je een social media training volgen bij Teach Digital?
Bekijk leertrajecten
Wat is een social media coach

Wat is een social media coach?

Succesvol worden op social media doe je niet zonder kennis of ervaring. Toch heeft het een hoop voordelen als je wél zelf je social media kan bijhouden. Het bespaart geld, geeft zicht op je eigen content en zorgt voor persoonlijke communicatie. Een social media coach van Teach Digital helpt je hierbij. Maar wat zijn de voordelen van een social media coach en waarom zou je een social media training volgen bij Teach Digital?

Wat zijn de voordelen van een social media coach?

Veel bedrijven posten maar wat op social media. Online marketing lijkt misschien simpel, maar in de praktijk vallen resultaten vaak tegen. Een ervaren social media coach helpt jou daarbij. Hij of zij zet een online marketingstrategie op die bij jouw bedrijf past. Zo wordt je website beter zichtbaar en trek je meer klanten aan. Daarnaast leer je welke social media kanalen je het beste inzet en op welke manier. Ook voor ver in de toekomst!

Met social media coaching krijg je onder meer:

  • een werkende social media strategie;
  • inzicht in de laatste social media trends;
  • online zichtbaarheid bij jouw doelgroep;
  • intensieve en persoonlijke begeleiding.

‘Social media in 8 weken’ met Teach Digital

Bij Teach Digital bieden we het traject ‘social media in 8 weken’. Dat is een persoonlijke online marketing cursus. Het traject is speciaal afgestemd op het social media succes van jouw bedrijf. In acht weken leer je meer over de online marketing theorie voor social media en de toepassing hiervan voor jouw merk. Weinig tijd? Je bepaalt zelf wanneer je begint en hoeveel tijd je er exact aan besteedt.

Waarom Teach Digital?

Bij veel social media cursussen krijg je les in een groep. Daardoor weet je uiteindelijk nóg niet wat je moet posten op Facebook, LinkedIn of Instagram. Dat is bij Teach Digital zeker niet het geval. Door onze intensieve begeleiding, een-op-een coaching en praktijkopdrachten, weet jij na acht weken hoe jouw social media een succes wordt. Daarnaast krijg je maar liefst twaalf maanden toegang tot alle lesstof. Handig wanneer je even bent vergeten hoe het werkt.

Leertrajecten

Naast de social media coaching biedt Teach Digital talloze andere leertrajecten. Binnen onze cursussen, coachingstrajecten en opleidingen verbreed jij je kennis over online marketing. Allemaal met persoonlijke coaching en praktijkopdrachten. Focus bijvoorbeeld op één specifiek social media platform of leer meer over Google Analytics of Google Ads.

Online Marketing opleiding

Wil jij aan de slag met online marketing, maar mis je kennis en ervaring? Na deze opleiding ben jij in staat om een succesvolle online strategie uit te werken, op te zetten en te beheren.

Google Ads training

Wil jij winstgevende advertenties opzetten in Google Ads, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Google Ads.

Social Media training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Social Media (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 8 weken succesvol te worden met Social Media.

SEO training

Wil jij topposities behalen in Google, maar mis je de basiskennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met zoekmachine optimalisatie (SEO).

LinkedIn training

Wil jij LinkedIn gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met LinkedIn.

Facebook training

Wil jij Facebook gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Facebook.

Instagram training

Wil jij Instagram gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Instagram.

Twitter training

Wil jij onder de aandacht komen bij je doelgroep door middel van Twitter (advertenties), maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Twitter.

Pinterest training

Wil jij Pinterest gebruiken voor de uitbreiding van jouw Online Marketing Strategie, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Pinterest.

Snapchat training

Wil jij Snapchat gebruiken om jouw Online Marketing Strategie uit te breiden, maar mis je kennis en ervaring? Deze training helpt je in 4 weken succesvol te worden met Snapchat.

Heb je vragen?

Neem contact op met Bas!

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters Eigenaar

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

In deze korte animatie leggen we je in minder dan twee minuten uit hoe een coachingstraject bij Teach Digital eruit ziet!

 

 

Online marketing is een deelproces van marketing. Het is een proces waarbij organisaties, en bestaande of potentiële klanten, via internet waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Eenvoudiger gezegd draait het om de vraag: hoe krijg je in een online omgeving een product of dienst onder de aandacht bij de juiste doelgroep?

Online marketing coaching is het leren van het online marketing vak waar en wanneer het jou uitkomt. Door middel van e-learning ben jij instaat om te leren met praktijkopdrachten. De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online en offline ondersteuning. Je krijgt toegang tot een e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens en tegelijkertijd profiteer je van 1-op-1 contact met een online marketing coach. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

De kosten per traject verschillen. Echter, is het een duurzame investering omdat je de online marketing kennis intern toepast. Deze kennis blijft binnen je bedrijf en daarom ben je beter in staat om jouw doelstellingen te vertalen naar online marketing.

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.

Olav Wolters teach digital
Olav Wolters

Opleidingsadvies nodig?

Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet welke training de beste keuze is voor jou? Neem contact op met Olav.
Mail Olav
Teach Digital NRTO gecertificeerd Teach Digital is lid bij de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen. Het keurmerk staat voor erkenning van kwaliteit en professionaliteit. Dit betekent dat al onze trainingen van dehoogste kwaliteit zijn.