Eén platform voor online marketing met

Teach Digital ontwikkelt unieke online marketing leertrajecten waarbij persoonlijke begeleiding en jouw bedrijf centraal staan. Door cursisten met zorgvuldig geselecteerde professionals te koppelen stellen we jou in staat om succesvol te zijn met online marketing.

Teach Digital - E-learning platform
Teach Digital - Online Marketing Leertrajecten
Een greep uit onze partners:
Teach Digital Voor alle branches
Learning on the job
E-learning
Praktijkopdrachten
Begeleiding
Certificering
Voor alle branches

Een concrete uitleg in minder dan twee minuten.

Samen met onze partners doen wij er alles aan om van jou een online marketing expert te maken! In deze korte video leggen we je precies uit hoe we samen het avontuur aangaan.

Learning on the job

Direct aan de slag met jouw praktijksituatie.

De leertrajecten worden afgestemd op jouw praktijksituatie. Alles wat je leert pas je direct toe, onder begeleiding van een ervaren professional. Hierdoor boek je al resultaten tijdens het traject!

Bekijk alle leertrajecten
Learning on the job
E-learning

Leer waar en wanneer het jou uitkomt.

Een belangrijk onderdeel van Teach Digital is de
e-learning. De kennisbank staat vol teksten, video's, afbeeldingen en checklisten. Deze wordt wekelijks bijgewerkt en je wordt op de hoogte gebracht van belangrijke ontwikkelingen. Zo ben je altijd
up-to-date!

Bekijk alle leertrajecten
Learning on the job
Praktijkopdrachten

Opdrachten gericht op jouw bedrijf.

Praktijkopdrachten zijn een belangrijk onderdeel van de leertrajecten. Tijdens deze opdrachten laat jij zien dat je de opgedane kennis kan toepassen in de praktijk. Deze opdrachten zijn van toepassing op jouw praktijksituatie en je online marketing coach kijkt met je mee. Zo zet je direct de juiste stappen.

Bekijk alle leertrajecten
Praktijkopdrachten
Begeleiding

Word begeleid door ervaren professionals.

Wij besteden veel aandacht aan het selecteren van de juiste professionals. Onze partners zijn allemaal ervaringsdeskundigen uit de praktijk. Je krijgt tijdens het leertraject een vast aanspreekpunt welke je helpt met vragen en praktijkopdrachten.

Bekijk alle leertrajecten
Persoonlijke begeleiding
Certificering

Behaal diverse officiële certificeringen.

Na het afronden van het leertraject ontvang je niet alleen een certificaat van deelname, maar beschik je ook over de benodigde kennis om de officiële certificaten te behalen van bijvoorbeeld Google, Microsoft en Facebook.

Bekijk alle leertrajecten
Certificering
Al 1000 cursisten gingen je voor
Teach Digital scoort gemiddeld een 9,3
Gegarandeerd nieuwe ervaringen
24/7 de nieuwste ontwikkelingen
Leertrajecten Teach Digital
Leertrajecten

Unieke online marketing leertrajecten.

Wil jij beter worden in online marketing? Kies dan voor een training die je verder helpt. Een training die rekening houdt met de praktijksituatie én met voldoende begeleiding.

Kies voor een leertraject van Teach Digital.

Bekijk onze leertrajecten
Nog niet overtuigd?

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

"Cijfer: ruime 8, ik ben heel tevreden over de inhoud van de Academy. De interactie is ook goed."
Liesbeth Rutten testemonial
Liesbeth Rutten - Communicatie manager - IBK B.V.
"Dankzij de partnership hebben wij onze online strategie staan. De begeleiding was professioneel, effectief en praktisch."
Willem prinsen testemonial
Willem Prinsen - Group Commercial Director - Solidus Solutions
"Wat ik fijn vond aan de academy is de verhouding tussen begeleiding en self-learning. Het is fijn om op deze manier 'rugdekking' te krijgen in online marketing!"
Jacco-Roukens testimonial
Jacco Roukens - Marketeer - MisterSales
Ik wil, los van de ondersteuning bij de Google Ads werkzaamheden, een onwijs compliment maken voor jullie Academy omgeving. Wauw. Wat ziet het er strak uit, maar bovenal: wat navigeert het fijn en intuïtief. Heel gaaf wat jullie bewerkstelligd hebben! Echt heel professioneel. Complimenten!
Ilionx
Wendy Hertgers - Marketeer - ilionx
Ik ben erg tevreden over de cursus, ik heb echt het gevoel dat ik veel heb geleerd. Er is ontzettend veel gebeurd in de online marketing sinds ik mijn opleiding afronde in 2015. Dankzij de cursus van Succesfactor heb ik mijn kennis bijgeschaafd en kan ik mijn nieuwe kennis toepassen in mijn dagelijkse werk. Ik kan deze cursus met een gerust hart adviseren aan iedereen die zijn affiniteit met en kennis van online marketing wil vergroten.
Chris -
Top cursus over online marketing. De te leren stof is goed verdeeld over verschillende modules en wordt goed afgewisseld gebracht via tekst, afbeeldingen en video's. Zelfs voor mij als jurist, zonder ervaring met online marketing, was deze cursus goed te doen. De ondersteuning van coach Melvin was hierbij zeer prettig; hij heeft kennis van zaken, is zeer toegankelijk en motiveert je bij het behalen van goede resultaten.
Fieke -
Ik was op zoek naar een complete online marketing opleiding met de nadruk op SEA. Ook de intensieve persoonlijke begeleiding sprak mij erg aan. Ik ging aan de slag met mijn coach Melvin, die mij veel uitstekend advies gaf en altijd in overleg de passende aanpak voorstelde. Hierdoor was de cursus op maat gemaakt, maar toch erg uitdagend. Dankzij de interessante inhoud van de cursus en de goede tips van Melvin heb ik een goede basis om SEA specialist te worden.
Steven -
Persoonlijk advies Klaar voor de volgende stap?
Wil jij je ontwikkelen in online marketing, maar weet je niet waar je moet beginnen? Kom dan in contact met één van onze adviseurs!